90210
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Jen je bitch bitch bitch! Kolikor mi je pa Annie šla na živce v 1. sezoni, se mi sedaj smili. Čisto vse ji gre narobe. Še tole z nesrečo se bo počaso izvedlo. Ampak se mi zdi, da ravno to dogajanje okoli nje naredi to sezono najbolj zanimivo
In novi opening credits so res grozni, glasbe slišat ne morem

In novi opening credits so res grozni, glasbe slišat ne morem

Use your head and follow your heart.
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Zakaj pa sem bla jaz tak presenečena, da je Liam iz rich familije?? Nekah to sploh nea paše k njemu if you ask me.
Če bo šlo tak dalje 90210 niti moj guilty pleasure več ne bo.
Edino kaj me zanima glede zgodbe je Annie.
Vse moje fav. like pa so vpletli v zgodbo s takimi liki, ki jih videt nea morem. Adrianna ma Teddyja (ugh! ki so totega našli), Liam ma Naomi (ne maram ne lika in ne igralke), Ryan pa Jen, ki me je v tem delu tak daleč pripravla, da bi najrajši v ekran skočla in jo tepla do kri. Prisežem.

Če bo šlo tak dalje 90210 niti moj guilty pleasure več ne bo.
Edino kaj me zanima glede zgodbe je Annie.
Vse moje fav. like pa so vpletli v zgodbo s takimi liki, ki jih videt nea morem. Adrianna ma Teddyja (ugh! ki so totega našli), Liam ma Naomi (ne maram ne lika in ne igralke), Ryan pa Jen, ki me je v tem delu tak daleč pripravla, da bi najrajši v ekran skočla in jo tepla do kri. Prisežem.

.: Living is easy with eyes closed :.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Joj, kaj mislite, da bo z Adriano? S kom bo? Men sta tak sweet z Navidom (al kak se napiše). Teddy mi je pa čist trapast.
Adriana je pa res cukr, ni kej. Isto Liam
Adriana je pa res cukr, ni kej. Isto Liam

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
FreakChiq - Kofetarica
To z Adrianno je blo pa tak stupid, da ne gre verjet, da scenariste za taki crap celo plačujejo.
Meni bi rajši keš dali.
I mean, prvo konča z Navidom. Pet minut za tem že visi na Teddyju, brez kančka slabe vesti. Kak pa zve, da tip noče nič resnega, je pa cela objokana, ker hoče Navida nazaj. Potem pa še reče "...he's the love of my life." Seriously? Who does that?
Pa kaj se meni samo zdi, ali nekateri liki sploh ne komunicirajo več med sabo? Sploh pri familiji Wilson mi je to ful strange, glede na to, kak je blo to v 1. sezoni.

I mean, prvo konča z Navidom. Pet minut za tem že visi na Teddyju, brez kančka slabe vesti. Kak pa zve, da tip noče nič resnega, je pa cela objokana, ker hoče Navida nazaj. Potem pa še reče "...he's the love of my life." Seriously? Who does that?
Pa kaj se meni samo zdi, ali nekateri liki sploh ne komunicirajo več med sabo? Sploh pri familiji Wilson mi je to ful strange, glede na to, kak je blo to v 1. sezoni.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
meni je bila pa tale scena z adriano čisto resnična..
-
FreakChiq - Kofetarica
Resnična?
Jaz nea poznam nobenga, ko bi v dveh dneh to skupaj spravo, kaj je Adrianna.
Ajde, vse do "...he's the love of my life" bi še šlo za preživet in verjet, samo tega stavka pa v kontekstu s tem, kaj si je privoščla, ne morem razumet. Se res, da je stara 17 let al tu neki, samo vseeno bi ji lahko scenaristi dali vsaj tolko mozga v glavo, da bi skapirala, da Navid ne more bit ljubezen njenega življenja, če ga lahko kr tak zapusti in v naslednji minuti brez problema dela načrte z drugim tipom.
Sicer pa sploh ne vem, zakaj me to tak jezi.

Jaz nea poznam nobenga, ko bi v dveh dneh to skupaj spravo, kaj je Adrianna.
Ajde, vse do "...he's the love of my life" bi še šlo za preživet in verjet, samo tega stavka pa v kontekstu s tem, kaj si je privoščla, ne morem razumet. Se res, da je stara 17 let al tu neki, samo vseeno bi ji lahko scenaristi dali vsaj tolko mozga v glavo, da bi skapirala, da Navid ne more bit ljubezen njenega življenja, če ga lahko kr tak zapusti in v naslednji minuti brez problema dela načrte z drugim tipom.
Sicer pa sploh ne vem, zakaj me to tak jezi.

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov