90210
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Kak so pa toto serijo totalno zafookali. Vsaj IMO, no.
Ajde, se 90210 nikoli ni bla in tud ne bo neka vrhunska serija s kompleksnimi zgodbami, odličnimi in globokimi dialogi, ...., ampak vseeno je še vsaj v 1. sezoni mela nekaj, kaj mi je blo všeč. Zdaj pa je totalni ološ.
1. Novi opening credits so boring as hell. Ampak ajde, to lahko še zmeraj FF-jaš.
2. Silver. Kul lik, s svojim stilom oblačenja, so spremenili v "Mean Girls" klon. Hvala bogu so ji te še vsaj njen sarkazem pustili.
3. Ethan. Še zdaj ne morem mimo tega dejstva, da ga ne bo več nazaj. In pol še zaradi takega bednega razloga.
4. Teddy. WTF?! Kdo za vraga ma casting prek?? Ne samo, da je antipatični tak, da že boli, še gube sem mu vidla. Gube, ki jih noben kvazi 17-letnik nima. In fact, no 17 year old looks like this, with or without wrinkles. Ajde se res, da noben v tej seriji nea zgleda, kot 17 let star froc, ampak vseeno bi lahko nekega drugega igralca našli za to vlogo. Nekega, ki ne bo letos dopolnil 31 let.
Edino kaj je blo ql za videt, sta bili tisti 2 sekundi, ko so Liama kazali, vse scene z Adrianno, pa čeprav niso ble nič exstra in sem pri nekaterih mogla še celo Teddyja ignorirat (ženska je tak simpatična, da ne gre, da je ne bi gledal hehe) in Annie in njena zgodba. Ja, še sama ne morem verjet, da sem zdaj to dejansko rekla, but I like self-destructive behaviour zgodbe. Čeprav ova, ko igra Annie, še zmeraj dela take čudne face, so te vsaj lažje za prenašat, ko one od Naomi.
Ajde, se 90210 nikoli ni bla in tud ne bo neka vrhunska serija s kompleksnimi zgodbami, odličnimi in globokimi dialogi, ...., ampak vseeno je še vsaj v 1. sezoni mela nekaj, kaj mi je blo všeč. Zdaj pa je totalni ološ.
1. Novi opening credits so boring as hell. Ampak ajde, to lahko še zmeraj FF-jaš.
2. Silver. Kul lik, s svojim stilom oblačenja, so spremenili v "Mean Girls" klon. Hvala bogu so ji te še vsaj njen sarkazem pustili.
3. Ethan. Še zdaj ne morem mimo tega dejstva, da ga ne bo več nazaj. In pol še zaradi takega bednega razloga.
4. Teddy. WTF?! Kdo za vraga ma casting prek?? Ne samo, da je antipatični tak, da že boli, še gube sem mu vidla. Gube, ki jih noben kvazi 17-letnik nima. In fact, no 17 year old looks like this, with or without wrinkles. Ajde se res, da noben v tej seriji nea zgleda, kot 17 let star froc, ampak vseeno bi lahko nekega drugega igralca našli za to vlogo. Nekega, ki ne bo letos dopolnil 31 let.
Edino kaj je blo ql za videt, sta bili tisti 2 sekundi, ko so Liama kazali, vse scene z Adrianno, pa čeprav niso ble nič exstra in sem pri nekaterih mogla še celo Teddyja ignorirat (ženska je tak simpatična, da ne gre, da je ne bi gledal hehe) in Annie in njena zgodba. Ja, še sama ne morem verjet, da sem zdaj to dejansko rekla, but I like self-destructive behaviour zgodbe. Čeprav ova, ko igra Annie, še zmeraj dela take čudne face, so te vsaj lažje za prenašat, ko one od Naomi.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Meni je ta serija že v drugi polovici 1. sezone oz. proti koncu postala brezvezna. Že prej ni bila nič posebnega, vseeno pa je bila kar v redu za gledat. Novega dela še nisem pogledala, sem čisto pozabla in si ga zdele dol vlečem. Sem pa gledala (in brala) promote pa ne zgleda nič kej obetavno. In baje da bo ta sezona čisto drugačna od 1. Nekako dvomim, da jo bom še gledala, ampak se bom pustila presenetit (po eni strani pa verjamem, da jo kljub vsemu ne bom mogla nehat gledat - tako je to, če si malo obseden z nadaljevankami ) Annie je meni šla že od 1. dela na živce s tistim svojim narejenim nasmeškom, ki ga ima non-stop na obrazu (razen v enih dveh delih, ko je bila malo bad girl ), ampak Naomi mi je pa s svojimi obraznimi mimikami postala še bolj zoprna (pa mi je drugače ful lepa ženska) Upam, da Silver le niso tako spremenili, nooo. A je vsaj cukrček Adrianna ista?
Use your head and follow your heart.
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
joy23 napisal/-a:Nekako dvomim, da jo bom še gledala, ampak se bom pustila presenetit (po eni strani pa verjamem, da jo kljub vsemu ne bom mogla nehat gledat - tako je to, če si malo obseden z nadaljevankami )
Hehhe yeah I know how it is. Mene tudi morjo prvo nekaj časa zasipavat z ne vem kolko crapa, da se te pol končno odločim, da neham gledat neko serijo.
Samo pri 90210 bo nekah lažje obesit serijo na klin... Sploh če bojo nadaljevali s čudnimi zgodbami in odločitvami. In če Teddyja ne bodo čez 3 dele ubili heheh. Shit, je ded antipatičn. Aaaaa
Adrianna ma daljše lase, ki jo pa naredejo še bolj cute heheh.
Upam pa, da s tiste "no drama Adrianne" nič ne bo. Drama je vedno ql. Aja pa močno upam, da ne bo ki kaj s Teddyjem začela.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
OK, vzamem nazaj kar sem rekla glede nezanimivosti in neobetavnosti Ker zgleda bo kar zanimivo, tale 1. del mi je bil ful fajn, sem res presenečena. Vse te stvari z Annie in kako se je spremenila, wau OK, Teddy, je res sam očitno bo fajn zbrkal stvari oz. jih je že. Torej je on tisti, ki je videl Annie v zadnjem delu? Huh, očitno bo še nekej drame, se že vidim, da bom gledala kar celo sezono
Liama bi pa jst kr mela
Liama bi pa jst kr mela
Use your head and follow your heart.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Js sm najprej misnla da bo Teddy profesor sej ne more 17letnik zgledat tko star noo Pomoje bo lih Silver končala z njim k ponavadi je vedno tko da ko se dva ne marata..
Čene pa sm vesela da Annie ni več good girl, k v 1. sezoni je bla ful preveč zlata, nedolžna, nikoli neč kriva..
Nism pa prepričana v to da jo je Teddy vidu na koncu sezone, kr nalepka od srednje šole je bla drugje nalepljena pa mislim da model avta ma drugačne številke. No, sej najbrž je on, kr kdo drugi bi lahko biu, sam če že pokažejo 2x avto v istem delu (na začetku in na koncu), naj vsaj tko nrdijo da bo nalepka tam kjer ima za bit, pa model avta isti.
Nadaljevanka mi je bla i v 1. sezoni dougočasna oz. neč posebnega, tko ku GG.. sam vseeno me je pritegnla, čeprou nikoli ne bo niti približno tko dobra ku BH 90210. Enkrat ko začneš gledat je težko nehat..
Dodajam: Liam sploh ni več tko dor s to dalžjo frizuro.. js ga čem s kratkoooo!
Čene pa sm vesela da Annie ni več good girl, k v 1. sezoni je bla ful preveč zlata, nedolžna, nikoli neč kriva..
Nism pa prepričana v to da jo je Teddy vidu na koncu sezone, kr nalepka od srednje šole je bla drugje nalepljena pa mislim da model avta ma drugačne številke. No, sej najbrž je on, kr kdo drugi bi lahko biu, sam če že pokažejo 2x avto v istem delu (na začetku in na koncu), naj vsaj tko nrdijo da bo nalepka tam kjer ima za bit, pa model avta isti.
Nadaljevanka mi je bla i v 1. sezoni dougočasna oz. neč posebnega, tko ku GG.. sam vseeno me je pritegnla, čeprou nikoli ne bo niti približno tko dobra ku BH 90210. Enkrat ko začneš gledat je težko nehat..
Dodajam: Liam sploh ni več tko dor s to dalžjo frizuro.. js ga čem s kratkoooo!
-
t@ssy - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2008
.........
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 20:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Darling, if you want to talk bollocks and discover the meaning of life, you''re better off downing a bottle of whiskey. At least that way, you''re unconscious by the time you start to take yourself seriously. (P.S.)
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
brezveze so teli beverli. glih za zaspat.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
heh, k da se ne morejo kakšnega naslova na novo spomnit. No samo ta 90210 ima verjetno samo zato veliko gledalcev, ker so ljudje že staro serijo gledali..
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Tale prvi del je bil pa res obupen. Res ne vem zakaj to sploh gledam .. Očitno moram, da se potem lahko razburjam. Že ob vseh patetičnih, snobovskih likih, preseravanju in bimbo babah me kar mine. In kaj so naredili s Silver. Katastrofa. Popolnoma nova osebnost. Me zanima, če bi staro silver zanimale cunjice in zabave, plus dvomim, da ne bi poizkušala iz prve roke izvedeti, kaj se je v resnici zgodilo z Annie. Da ne govorim o Naomi in o njenih igralskih sposobnostih in spakovanju. Ob vsem tem, mi deluje samo še Annie normalno.
Pa ta Ted. Res upam, da ga bodo ubili. Čeprav dvomim.
Liam je edini, ki je ostal normalen, pa še všeč so mi njegovi malo daljši lasje. Hud je do konca.
Pa ta Ted. Res upam, da ga bodo ubili. Čeprav dvomim.
Liam je edini, ki je ostal normalen, pa še všeč so mi njegovi malo daljši lasje. Hud je do konca.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
^^ heh, nbi bla js tko prepričana v to.. glede na to da so ga prikazali za celi 2 minuti pa še v tem času je povedu celi 2 besedi..
glede Silver pa nbom rekla neč, tudi mene je šokirala sprememba, sam mogoče pa bo bolj zanimivo in so z razlogom malo spremenili.. dvomim da bojo z adriano in naomi skozi tko dobre frendice.. zna bit da bojo vse obrnli v kontra smer
glede Silver pa nbom rekla neč, tudi mene je šokirala sprememba, sam mogoče pa bo bolj zanimivo in so z razlogom malo spremenili.. dvomim da bojo z adriano in naomi skozi tko dobre frendice.. zna bit da bojo vse obrnli v kontra smer
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov