90210
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- my_self
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2008
- Kraj: Daleč...
To je pa tisti nauk, nikoli ne pustit osebe k ljubiš zarad tistega k ti je všeč.. al kako že gre
Se tudi meni zdi realno, ker roko na srce, že pr 15ih zganjajo punce tako dramo. Sej si vidla kako je Naomi normalno reagirala. Meni je blo kul, vsaj malo dogajalo je
Se tudi meni zdi realno, ker roko na srce, že pr 15ih zganjajo punce tako dramo. Sej si vidla kako je Naomi normalno reagirala. Meni je blo kul, vsaj malo dogajalo je
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
Čakam, da bo Naomi končno zvedla kašno prasico ima za sestro. In da bo Annie zvedla kašen je njen gragi, ki se mu btw vidi na 500m da je psihič. In me zanima, če ve da je Annie povozila njegovega strica. Držim pesti...
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
joy23 napisal/-a:...razmišljam da bi nehala gledat.
Tudi jaz se vedno bolj spogledujem s tem, ja.
Edino kaj mi malo zanimanja vzbuja je ta Liam / Ivy zgodba oz. vse kaj ma pač veze z Liamom hehe. Razen če je kaka Naomi vpletena. Nje pa žive ne morem in to že iz prve sezone ven. Tak da upam, da ko bo vse skupaj ven prišlo, da neo te k Naomi nazaj šel. Če še bom sploh gledala tak dolgo...
.: Living is easy with eyes closed :.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Pa sej dogaja se že dosti, samo meni ni všeč oz. se ne dogaja v mojo željeno smer Pa sej niti ne vem, kaj bi jst rada vidla, samo tole me ne pritegne več Ja, meni je tudi tole z Liamom in Ivy kolkr tolk zanimivo, čeprav on očitno sploh nima resnejših namenov z njo, ona pa je zaljubljena vanj. Meni se zdi, da bo v vsakem primeru Liam na koncu z Naomi Pa čas je že, da se izve zgodba z Annie. Kaj se dogaja z Adrianno mi tudi ni všeč ...
Use your head and follow your heart.
-
Limonca.ena - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2008
- Kraj: Mb.*
Začetek druge sezone je bil kul, ampak sem misla da se bo zgodba od annie hitreje razvila, ne pa da vlečejo za brezveze. Pa na živce mi gre kak se je spremenila. Ok edino kar me zanima je Liam da razkrije kaka je Jen in Navid, ki me je padec res šokiral.
You`ll be waiting in vain
I got nothing for you to gain
I got nothing for you to gain
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Končno je Jen dobila, kar si je zaslužila.
Samo še Jasperja morajo spregledat. Ker psiho
Samo še Jasperja morajo spregledat. Ker psiho
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Sm upala da bo več poudarka na Naomini reakciji pa so jo prikazali ogorčeno celih 5 sekund
Čene pa ja, postaja zanimivo
Čene pa ja, postaja zanimivo
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov