Debata je o XP-jih ter Visti, ne pa operacijskem sistemu MAC OS X.LyLa napisal/-a:S čim - z reklamo?
Ja, Jobs mi nakazuje mastne denarce za tole
Windows Vista vs XP
- trepalnica
- Debatorica
Čakam, da dobim v ponedeljek HP-jčka
..pa bomo pol vidli kako bo..gor bom imela Visto Home Premium..upam da bom zadovoljna in, da mi ne bo žal za XP-ji..
sicer koliko sem kaj brala vaše komentarje, je ljudi, ki bi bili navdušeni nad visto mogoče mal malo
..samo ok, bomo vidli kaj bo..meni so zagotovili, da ni nek bau bau in, da se da čist normalno delat z njo sam neki časa rabiš da se privadiš..sam koliko je v tem resnice pa..za kak teden ali dva, bom verjetno že imela tudi jaz ustvarjeno svoje mnejne o visti..upam da bo dobro 

sicer koliko sem kaj brala vaše komentarje, je ljudi, ki bi bili navdušeni nad visto mogoče mal malo

Zdaj pa lahko tud jaz podam svoje mnenje glede viste
..je danes nekje en teden ko jo mam na novem HP-ejčku pa sem čist zadovoljna z njo. Nobenih slabih izkušenj, nič. Deluje tud vse normalno... tak, da ne vem zakaj toliko kompliciranja, da je slab sistem itn. Meni deluje vse normalno..še hitreje ko pri XP-jih..da bi me neke stvari spraševal stokrat me tud ne..tak, da z moje strani sam dobre izkušnje. Sem skoraj prepričana, da če me zdaj na začetku ni razočaral, da me pol tud kasneje ne bo. So mi tud vsi govoril, da je ful drugačen od XP-ja pa da bom rabla kar nekaj cajta da se navadim..pa tud to ni bilo res. Ok res je, da se razlikuje..sam mi tud malo ni bilo težko delat..pa tud privajat se mi ni blo treba..ma ni neka umetnost delat z Visto.
Moje izkušnje do zdaj so sam dobre..upam, da tudi tko ostane

Moje izkušnje do zdaj so sam dobre..upam, da tudi tko ostane

-
- Komunikatorka
LyLa napisal/-a:OS X
Oh, sem pa več pričakovala od Lyle :s

kepka napisal/-a:spermij napisal/-a:Zdaj lahko čakamo, da se bo oglasil kak zategnjen veleumni Linuxaš...
Bu!
Duble BU (pa nisem uporabnik).
Z Visto nimam nekih izkušenj, tako da bom tako iz glave rekla:
* varnejša od XPjev in vsekakor pomeni napredek za Windowse. In TO je glavna prednost, ne pa to, da je lepa.
* potratna - do neke mere je potratna kot si jo narediš. Po drugi strani pa tudi računalniki so vse zmogljivejši... Vsaka nova generacija je potratnejša v zvezi s prejšnjo.
* poznam samo eno uporabnico, in ta je naravnost navdušena.
Čeprav... tole razvijanje prekomerno potratnih sistemov (brskalnikov, programov...) mene tudi moti.
Še bolj me pa motijo ljudje, ki rečejo: "To je sranje." Stvari niso črno-bele; če poveš, kaj te muči, se včasih najde rešitev

Ammm, jst mam XPje - ne vidim smisla v kupovanju novega OS za komp, kjer mi trenutni čisto ok dela. Sploh pa ne za moje potrebe. Pa še laptop je z 1G rama. Če bom presedlala, bo na nekaj odprtokodnega.
Zadnjič spremenil me,myself&I, dne 31. Avg. 2008 22:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Mislim, da si malo narobe razumela moj Bu!
Sam oglasila sem se.
Najbrz mislis OS, kar bi bilo krajse za operacijski sistem?

kupovanju novega OX
Najbrz mislis OS, kar bi bilo krajse za operacijski sistem?
Zadnjič spremenil kepka, dne 31. Avg. 2008 23:55, skupaj popravljeno 2 krat.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.