Windows Vista vs XP
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ljudje pac rabijo razlog za upgrade. Mene zanima kaj je na visti takega, da bi jst placal upgrade iz XP na visto, ce upostevamo to, da z XP nimam nobenih problemov in sem jih ze vajen. Torej jaz, (in tudi drugi uporabniki) potrebujemo resen razlog za upgrade, ki ga pa ni. XP in visto je neumno primerjat na enakih tleh, ker si ljudje vecinoma lastijo XP(in je zato zastonj), vista je pa precej draga. Boljsa podpora 64bit procesorjev je za vecino ljudi zanemarljiv feature.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Mahagonij napisal/-a:Boljsa podpora 64bit procesorjev je za vecino ljudi zanemarljiv feature.
Zame osebno pač ni, ker nekaj programov, ki jih uporabljam vsakodnevno, veliko boljše delujejo na x64 sistemu. Tega pa mi XP-ji žal ne morejo ponuditi...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
Na žalost vsi pozabljate da so bili na začetku tudi XP neuporabni. To je nekakšen trend z microsoftom. Njihovi OS postanejo uporabni šele z SP1 oziroma v hujših primerih SP2. Zdej je XP oh in sploh, pred SP1 je bil pa drek. Za visto bi pa rekel da je bil to ponesrečen poizkus. Malo me spominja na Windows milenium če se kdo še tega spomni
Jst osebno sem visto poizkusil in sem se odločil da jo bom preskočil. Sedaj že dva meseca delam z windows 7 in sem zaenkrat zadovoljen. Če seveda vzamemo v račun da še nima SP1
Jst osebno sem visto poizkusil in sem se odločil da jo bom preskočil. Sedaj že dva meseca delam z windows 7 in sem zaenkrat zadovoljen. Če seveda vzamemo v račun da še nima SP1
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov