Windows 7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- B3jb1ka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 10. 2009
Končno novi Windowsi! http://ptech.allthingsd.com/20091007/a-windows-to-help-you-forget/
Vista me je total razočarala, ampak tole zgleda res ql. Was about time. Zdej moram najt sam še kakega sponzorja
Vista me je total razočarala, ampak tole zgleda res ql. Was about time. Zdej moram najt sam še kakega sponzorja
When Life Gives You Questions, Google has Answers.
- KrvaviAnus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2009
Js mam to ze 1 mesc... In sm res zadowoln Sam vista je pa tud ok
- B3jb1ka
- Sramežljivka
KrvaviAnus napisal/-a:Js mam to ze 1 mesc... In sm res zadowoln Sam vista je pa tud ok
Res? Matr sem ti fouš...jst bi tut.
Sam trenutno je edina realna šansa, da mam ful srečo jutr na žurki u Harveyu in jih zadanem.
Držte pesti!
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
vista me je čisto razočarala. upam da bo tole boljše.. drugače ostanem pri xpjih
- B3jb1ka
- Sramežljivka
densy napisal/-a:vista me je čisto razočarala. upam da bo tole boljše.. drugače ostanem pri xpjih
Sej mene tut! Tok živcev gre za brezveze, da te kr mine.
Sam sedemka deluje dost kul, kar sem brala. Sploh, če je res v predprodaji prehitela Harryja Potterja
http://www.engadget.com/2009/10/21/windows-7-breaks-amazon-uk-pre-order-volume-record-ousts-harry/
-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
Windows 7 uporabljam že 3 mesece. Pred dobrim mesecem sem dobil še RTM verzijo in kar se mene tiče dela čisto lepo. Imam samo probleme z kompatibilnostjo moje programske opreme, samo je to bilo tako ali tako za pričakovati.
Vseeno bi mogoče predlagal da se z nakupom počaka da izide SP1. Kot je že tradicija pri MS da šele takrat začnejo stvari funkicionirat.
Vseeno bi mogoče predlagal da se z nakupom počaka da izide SP1. Kot je že tradicija pri MS da šele takrat začnejo stvari funkicionirat.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
- Feldman
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2009
Super OS. Nobenih problemov s kompatibilnostjo (no ja...recimo webcam mi ni delu, ampak sm zrihto po drugčni poti tak da dela), hitrost, dober zgled, več funkcij ko vista in stabilnejše delovanje. To je pa moja tretja verzija sedemke na kompu... Igre delujejo boljše kot pri visti kar je pa najbol pomembno:) Pa tisto se mi dopade da ti samo menja ozadja (izbereš eno mapo v kateri so ozadja pa ti spremeni na tolko cajta kolko nastaviš). Nevem če je tut vista mela to sam nism opazo Tak da priporočam!
-
Mayikaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2007
Jz tut uporabljam windows 7 in so mi res ful všeč;) drugač pa mam 2 problema...inštalirala sem si BSplayer gor in mi ne predvaja slike pa mam inštalirano gor ac3filter, ffdshow, CCCP codecs...a je potrebn kak drug kodek al kk? in zdej sem se že nekak sprijaznala,da pač mi bsplayer ne dela..pa sem mislila probat z WMP ..ampak mi tega na računalniku sploh ne najde a mogoče ve kdo,kje ga najdit na računalniku?? pa katero verzijo si torej downloadat da bo delalo;)? Hvala za odg.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov