Upsi, na tole sm pa čisto pozabla, no pa nč zato. Bolje pozno kot nikoli:D , sj po rezultatih na odgovorih vidite kakšna je situacija poznawanja Widgetov.
Glede na to da smo mel na faksu en kup takih in podobnih analiz mi tud tele ne bo odveč napisat.
No ja vzorec ni bil glih velik 11ljudi, moram priznat, da sem pričakovala boljši odziv, no pa vseeno lahko sklepamo po tem kar imamo in posplošimo da recimo uporabnike foruma cosmopolitan.
Naredila sem graf, ki ga najdete na spodnji povezavi:
Graf
BTW prosila bi koga, da mi pove, kako lahko sliko vstavim direktno sem noter v moj post, ker img ukaz mi ne deluje:/ al pa ga ne znam pravilno uporabit
Torej uporabniki foruma Cosmopolitan glede na zbrane rezultate večinoma ne vedo kaj je to Widget 46%. 9% uporabnikov ve, kaj je to Widget, vendar jih ne uporabljajo. Vzrokov zato je lahko več, verjetno pa so zadovoljni s stanjem pri upravljanju s svojim računalnikom in se jim zdi najbolje brez dodatnih aplikacij. Slabih izkušenj torej, da bi widget nekoč uporabljali, sedaj pa ga ne več pa uporabniki nimajo, ker so bili očitno z njim zadovoljni.
27% uporabnikov uporablja različne widgete, ki jim pomagajo pri vsakodnevnih opravilih na računalniku. Zanimivo, pa je da kar 18% uporabnikov uporablja Nivea avenia Widget, kar pa je verjetno posledica, da sem jim ga jaz priporočila na začetku

, na katerega sem pač naletela pri odkrivanju različnih dodatkov. BTW uporabljam ga še vedno:)
Torej na splošno lahko rečemo da je odstotek ljudi, ki widgete uporabljajo in tistih, ki sploh ne vedo kaj to je dokaj enak.