A mi kdo pomaga? Mi Msn noče delat, pa jez sm anti za to štimat. Sm bla pa u Fr in tam mi je delalo, zdej tle pa ne več. Sm mela tam neke druge nastavitve... Mi pa piše da nej preverim strežnik proxy in požarni zid. Al je najboljše, da to zbrišem pa še enkrat naložim?
sem si naredila nov račun in ne znam nastavit da bi mi kazalo avatarje, kaže mi samo one zelene človečke, pa imam v možnostih odkljukano "prikaži prikazne slike"
***Ally*** napisal/-a:jaz bi tudi rabla malo pomoči..
sem si naredila nov račun in ne znam nastavit da bi mi kazalo avatarje, kaže mi samo one zelene človečke, pa imam v možnostih odkljukano "prikaži prikazne slike"
Tools -> Options -> Layout, tam si lahko izbereš še velikost slikic. (To velja za msn 9)
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
Mam novi msn, pa mi danes nekaj šteka (prejšnje dni je normalno delal). Ko se hočem vpisati, mi napiše, da gre za neko napako in kliknem na odpravljanje težav s povezavo (čeprav je le-ta normalno vzpostavljena, ker mi net dela) in mi sistem obkljuka IP, privzet prehod, IE-jeva nastavitev brez povezave, datoteko z gostitelji, DNS in strežnik proxy. Ostalih dveh (vrata za ključe in brezžično) pa mi ne obkljuka. Če kliknem na popravo napak, zadeve nič ne reši. Kaj je narobe s tem msn-jem?
La_Stella napisal/-a:Mam novi msn, pa mi danes nekaj šteka (prejšnje dni je normalno delal). Ko se hočem vpisati, mi napiše, da gre za neko napako in kliknem na odpravljanje težav s povezavo (čeprav je le-ta normalno vzpostavljena, ker mi net dela) in mi sistem obkljuka IP, privzet prehod, IE-jeva nastavitev brez povezave, datoteko z gostitelji, DNS in strežnik proxy. Ostalih dveh (vrata za ključe in brezžično) pa mi ne obkljuka. Če kliknem na popravo napak, zadeve nič ne reši. Kaj je narobe s tem msn-jem?