Doma sem imela msn messenger ta novejši, beta... vglavnem, računalnik sesula zdaj na novo naložila msn in ne deluje. Vse naj bi bilo pravilno inštalirano, vendar se še vedno ne morem vpisati s svojim mail naslovom. Odprem msn in se mi izpiše "vpis", ko pa to kliknem se ne dogaja nič.
Kakšno starejšo verzijo msnja si daj in brez dodatka (plus) če slučajno uporabljaš. Če ne bo delovalo še enkrat od inštaliraj in še enkrat probaj, drugače pa probi s programi, ki imajo v enem icq, msn, irc, miranda je eden izmed takih programov.
Ja, dosti je teh programov..ampak irc..no ja..jaz sem stara 20 in me moti ko se mi javljajo neke -16 osebe..pri messengerju in podobnih zadevah lahko vsaj sam dolocis s kom bos govoril, itd..
Bi pa rada se kaj drugega preizkusila..ne samo ta messenger..katere se kaj rabite?
MSN Messenger je najboljši tudi za mene...Drugega (naprimer irc,...) sploh ne uporabljam... Glede programčkov, ki več stvari vsebujejo v "enem kosu" pa je eden takšnih Trilian. Aja pa razne beta zadeve se ponavadi ne obnesejo dobro, zato ne tega nameščat.
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Jst sm mela najprej samo irc, pa sm ugotovila, da so tm gor sami pohotneži, pol sm pa končno enga normalnga spoznala in začela uporablat msn messenger. Men ni delu nobenih problemov.
Je več teh skupnih zadevic. Trilian, gaim.... delajo zlo fajn, podpirajo multiple acounte ICQ, MSN messenger, Jabber.... Osebno uporabljam gaim-a, ki je odprto kodna različica in dela kot je treba. Tako da...
Kar se pa beta releasov tiče je pa treba bit previdn. Beta je pač beta in imajo ponavadi, kar nekaj bugov za popravt...
Ja saj dela že vendar ni rečeno, da beta stvari delajo vsem brezhibno. Enemu ja drugemu ne. Načeloma pa raje izbiram tiste Final varjante programov, da se mi nebi kdaj kaj sesulo v pomembnem trenutku...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.