Vse o MSN / Problemi z msn
-
- Cosmopsiho
Shelve napisal/-a:Mene zanima ali se d aimeti 2 msnja in kako to urediš?
Če hočeš met istočasno 2 pržgana, probi pr MSN Plus(če maš MSN plus dodatek, če nimaš si najprej to dol potegn) v nastavitvah oblukat dovoli vpis z več računi ( plus nastavitve - prilagajanje - obkljukaš okno, kjer to piše) pa probi če ti dela. Enim dela enim ne.
Če ti ne bo delal, si tapravo vezijo za svoj msn apatcha dol potegn, 2x pol zalaufaš msn in je to to. In si z 2 računoma naenkrat vpisana
http://apatch.org/
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
- Sramežljivka
Verjetno potrebuješ kakšen plug-in.
No sem že našla, tukaj imaš link
http://lmgtfy.com/?q=msn+itunes+plugin
Poglej malo. Se mi zdi da je drugi. Če ne pa še malo brskanja
Pa brez zamere
LP cLm[/url]
No sem že našla, tukaj imaš link

http://lmgtfy.com/?q=msn+itunes+plugin

Poglej malo. Se mi zdi da je drugi. Če ne pa še malo brskanja

Pa brez zamere

LP cLm[/url]
I came, I saw, I had no idea what was going on, I left.
Nič bat, sm js že sama poguglala, tulk tupa pa nism
Nisem ničesar nalagala, ker mam msn 09 in ne kakšne stare verzije, tako da po temu ni bilo potrebe (včasih je fajn o kakšni zadevi kaj vedt, preden se pamet soli) - pri tem msnju bi moralo samo primit, pri eni od prejšnjih verzij sm pa samo neki mogla naredit, da sm povezala z drugimi predvajalniki (takrat z winamp; neko malenkost), ampak se več nism spomnla kaj, kje...
Sem pa probala par nasvetov vendar vseeno ni delalo.. in sm rahlo obupala in pustila vse skupaj pri miru... Potem je pa kr enkrat začelo delat, brez da bi še kaj probavala
kr neki 

Nisem ničesar nalagala, ker mam msn 09 in ne kakšne stare verzije, tako da po temu ni bilo potrebe (včasih je fajn o kakšni zadevi kaj vedt, preden se pamet soli) - pri tem msnju bi moralo samo primit, pri eni od prejšnjih verzij sm pa samo neki mogla naredit, da sm povezala z drugimi predvajalniki (takrat z winamp; neko malenkost), ampak se več nism spomnla kaj, kje...
Sem pa probala par nasvetov vendar vseeno ni delalo.. in sm rahlo obupala in pustila vse skupaj pri miru... Potem je pa kr enkrat začelo delat, brez da bi še kaj probavala

-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
že dolgo nimam več msnja, zamenjala sem tudi računalnik. zdaj pa bi ga potrebovala in sem si ga poskusila že parkrat naložit in ni delal. ne javi mi nobene napake samo ko se poskušam vpisati me nekaj časa vpisuje potem pa neha in lahko klikam vpis v nedogled in me ne bo vpisalo.
morda kdo ve v čem je problem?
sem malo že gledala po netu pa nikjer nisem našla rešitve za ta problem.
morda kdo ve v čem je problem?
sem malo že gledala po netu pa nikjer nisem našla rešitve za ta problem.

-
- Cosmopsiho
Ja, v prejšnih verzijah te je samodejno odjavilo od drugod, najnovejša verzija pa podpira prijavo iz večjih lokacij, kje vse pa si prijavljen lahko vidiš tako, da klikneš na svoje ime v glavnem oknu (izpiši se od tukaj ime rač).
I like to see you move with the rhythm; I Like to see when you're dancing' from within (Bob Marley)