Vse o mobilnih telefonih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Little princess
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 10. 2011
Ima kdo tu Nokio E71?
Rabim nasvet glede pošiljanja MMS-ov; vedno ko pošljem prejemnik dobi čisto mini slikico, jaz bi rada poslala original velikost. Kako?
Rabim nasvet glede pošiljanja MMS-ov; vedno ko pošljem prejemnik dobi čisto mini slikico, jaz bi rada poslala original velikost. Kako?
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
v-e-s-n-a napisal/-a:mogoče pa pri nas le ne bo takšnega navala?)
za prejsn ifon je bla 2dni taka guzva pa stacune so ble do 22h odprte
folk je po 5komadov vzel... psihotiki
1€, sj je sam 1€!!!
lol
- brandibelle
- Kofetarica
Tryanna napisal/-a:Dvomim, da bo pri nas takšna gužva
zdj so NAVADNI telefoni ampak pac 24mescov s samo polovico narocnine... pa je trgovina POOOOLNA na ful... ne glede na uro ne glede na dan - kadarkol grem mimo je folka notr kukr da so prodajalke nage...
kva sele k bo tanov iphone... pa slucajn se ksna akcija za 1€ again...
LoLiipop napisal/-a:telefon imam komaj 3 tedne,
baterija rab nekej casa da se "ulaufa" - baje?
tko da se mal pocak pa bo...
ce pa gobcas cele dneve pa smskas pa igrce nazigas... je pa to normalno
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:25, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
brandibelle napisal/-a:Tryanna napisal/-a:Dvomim, da bo pri nas takšna gužva
zdj so NAVADNI telefoni ampak pac 24mescov s samo polovico narocnine... pa je trgovina POOOOLNA na ful... ne glede na uro ne glede na dan - kadarkol grem mimo je folka notr kukr da so prodajalke nage...
Dobro slišat, da se tudi pri nas ljudje tako zapalijo in naredijo vrsto zaradi telefona Jaz si recimo sploh ne morem predstavljat zakaj bi stala več ur v vrsti, če lahko po kakšnem tednu lepo vkorakaš v trgovino in kupiš brez čakanja.
- brandibelle
- Kofetarica
Tryanna napisal/-a:brandibelle napisal/-a:Tryanna napisal/-a:Dvomim, da bo pri nas takšna gužva
Dobro slišat, da se tudi pri nas ljudje tako zapalijo in naredijo vrsto zaradi telefona Jaz si recimo sploh ne morem predstavljat zakaj bi stala več ur v vrsti, če lahko po kakšnem tednu lepo vkorakaš v trgovino in kupiš brez čakanja.
http://24ur.com/novice/it/vrste-ob-zace ... ml#comment
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
iPhone 4S
Prijatu si ga je prejšnji teden nabavu.
Meni je dizajn full lepši od prejšnjih (sploh od onega čist prvega iPhona), pa grafika je dbest!
Fotoaparat na telefonu je zakon - noro dobre fotke dela. Se mi zdi, da se lahko marsikateri digitalni fotoaparat skrije.
Jst bi ga takoj mela
Prijatu si ga je prejšnji teden nabavu.
Meni je dizajn full lepši od prejšnjih (sploh od onega čist prvega iPhona), pa grafika je dbest!
Fotoaparat na telefonu je zakon - noro dobre fotke dela. Se mi zdi, da se lahko marsikateri digitalni fotoaparat skrije.
Jst bi ga takoj mela
-
Kasiopeja - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 10. 2011
Potekli sta mi dve leti naročniškega razmerja in ker mi zdajšnji (Nokia Xpress Music 5530) včasih zmrzne, ko me kdo kliče, melodija pa dalje zvoni in se ne ugasne, dokler ne dam baterije ven (niti izklopit se ne da v tistem momentu ), je že skrajni čas, da si omislim novega.
iPhoni so mi predragi, vseeno pa želim imeti telefon s kar se da dobrim fotoaparatom in baterijo. S samsungi sem vedno imela problem, da je baterija zdržala res kratek čas, pa nisem ena izmed tistih, ki bi nonstop brskali po telefonu. Kolegici tudi novejši Samsung dela preglavice z baterijo, ker ga mora nonstop polniti. Torej, kaj predlagate?
Ima kdo izkušnje s tem telefonom?
HTC Wildfire S
EDIT: Šele zdaj opazila, da je ena punca v tej temi pojamrala, da ji zašteka isto kot moj trenutni telefon.
Torej, kakšen kvaliteten, ne predrag in DELUJOČI telefon pri Simobilu? V končni fazi lahko tudi pri Tušmobilu ali Mobitelu, samo da ne kupiš nekega dragega, na koncu pa šteka vsakih 5 min.
iPhoni so mi predragi, vseeno pa želim imeti telefon s kar se da dobrim fotoaparatom in baterijo. S samsungi sem vedno imela problem, da je baterija zdržala res kratek čas, pa nisem ena izmed tistih, ki bi nonstop brskali po telefonu. Kolegici tudi novejši Samsung dela preglavice z baterijo, ker ga mora nonstop polniti. Torej, kaj predlagate?
Ima kdo izkušnje s tem telefonom?
HTC Wildfire S
EDIT: Šele zdaj opazila, da je ena punca v tej temi pojamrala, da ji zašteka isto kot moj trenutni telefon.
Torej, kakšen kvaliteten, ne predrag in DELUJOČI telefon pri Simobilu? V končni fazi lahko tudi pri Tušmobilu ali Mobitelu, samo da ne kupiš nekega dragega, na koncu pa šteka vsakih 5 min.
»Pomislite na to, kako težko je spremeniti sebe, in jasno vam bo, kako majhne so vaše možnosti, da spremenite druge.« Jacob M. Braude
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov