Vse o mobilnih telefonih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lavriksa - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 7. 2012
kana_bis napisal/-a:Tudi jaz ravnokar preklopila na tušmobil, ki je cenejši in za plačan denar ponuja več.
V ''rovte" pa ne zaidem prav pogosto, tako, da me bojda slab signal ne moti.
ja res se splača z vidika cene, zdjle v juniju so pa dal tud pakete mingl na voljo za vse starosti http://mingl.tusmobil.si/paketi
wasd, kako pa se kaj obnese nexus?
- wasd
- Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2012
Nova petica je baje zelo dober.
Dobis stock android gor, ki je brez navlake ala Samsung in s tem so tudi hitrejse nadgradnje. Tudi po strojni strani je zver in ima dober fulhd zaslon.
Najbolje, da malo pogledas kaj in kako.
Npr. en review: http://www.gsmarena.com/lg_nexus_5-review-1011.php
Dobis stock android gor, ki je brez navlake ala Samsung in s tem so tudi hitrejse nadgradnje. Tudi po strojni strani je zver in ima dober fulhd zaslon.
Najbolje, da malo pogledas kaj in kako.
Npr. en review: http://www.gsmarena.com/lg_nexus_5-review-1011.php
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
kateri od teh ta pocenskih telefonov, ki jih imajo trenutno v simobilovi ponudbi se najbolj obnese?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Js sm si sla po Galaxy S3 in mi je top Si jih je vzelo se precej kolegov in so vsi zadovolni.
- floribunda
- Cosmopsiho
sem ugotovila, da je za moj epojme to vse predrago, ker sem super škrta kar se telefonov tiče.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
trust napisal/-a:S3 je že oldtajmer, si novega kupila?
Ja, pac Lte. Ah meni so vsi S-i priblizno isti, mi je 3ka vec kot odlicna So jih na simobilu zdej kr ogromno prodali, ko je bla tista akcija 80eur za star telefon - nas je slo vsaj 5 frendov v enem tednu iskat S3.
Sej zna bit, da je poznavalcu 5ka ornk boljsa, ampak meni je prejsnji telefon kako leto dobesedno razpadal v rokah, tko da je tole luksuz
flori, malo po bolhi pocekiraj, se da dobit marsikaj (skoraj) novega.
- floribunda
- Cosmopsiho
zakaj? nima fotoaparata?
js bi fotoaparat mela, čeprav mi selfiji niso problem
js bi fotoaparat mela, čeprav mi selfiji niso problem
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Al pa greš in kupiš kitajca, na simobilu pa si vzameš popust na paket (če ga še majo) . Samo bodi pripravljena, da te bo vsak ki ima 2 min časa zajebaval da maš "čip šit" telefon (čeprav sumim, da mi bo zdržal dlje kot marsikateri drugi "dobra roba" telefon - enako kot se mi vsak smeje ker mam hoferjev računalnik, pa čeprav po 5 letih še vedno odlično pelje novejše igrice, medtem ko so ponosni lastniki hpjev npr že zdavnaj menjali)
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- kozoroginjaeva
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2014
js bi pa rada neki uprašala. a si lahko na androidu telelfonu zlovdaš program za lovdanje muske npr. limewire? sory sm bolj laik
- wasd
- Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2012
#1 Spizdi stran od limewire, ker je najvecje govno na tem svetu.
#2 Zdljas muziko na PCju in si jo preneses na telefon/iz google play potegnes dol eno izmed torrent aplikacij (uTorrent npr.).
#3 Dljas muziko iz raznoraznih trackerjev (npr. piratebay je tako eden izmed najbolj znanih public trackerjev ali what.cd za katerega pa rabis invite).
#2 Zdljas muziko na PCju in si jo preneses na telefon/iz google play potegnes dol eno izmed torrent aplikacij (uTorrent npr.).
#3 Dljas muziko iz raznoraznih trackerjev (npr. piratebay je tako eden izmed najbolj znanih public trackerjev ali what.cd za katerega pa rabis invite).
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov