Vse o mobilnih telefonih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Cassiopeia - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2013
Eno malo mimo vprašanje ... Kaj točno je point iClouda?
"I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I`m already better than them."
Marilyn Monroe
Marilyn Monroe
-
Cassiopeia - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2013
Ja saj to mi je jasno, samo ni mi jasno kaj je point tega... Recimo za slike sharat so itak fb, twitter ali instagram, zato ne vem cemu bi koristil se to Mogoce nisem najbolj postekala pointa in je vecfunkcionalno
"I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I`m already better than them."
Marilyn Monroe
Marilyn Monroe
- Wilma
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2013
Ve kdo kako se naredi back up na iPhone-u 5s? Zdaj mam telefon cca. dva tedna, pa mi je že ene 2x pokazalo, da back up še ni bil narejen. Sem potem šla iskat v telefon pod iCloud in hotela kliknit na Storage & Backup -> Back up now, a je slednji obarvan sivo in ne gre niti kliknit nanj. Mam pa vklopljen wi-fi, zato mi ni jasno zakaj ne gre.
Pa včasih ko hočem it v iTunes store, mi izpiše, da ni povezave (error), pa mam vklopljen wi-fi. Ko ga izklopim, pa gre normalno (mam tudi prenos podatkov zakupljen).
Pa včasih ko hočem it v iTunes store, mi izpiše, da ni povezave (error), pa mam vklopljen wi-fi. Ko ga izklopim, pa gre normalno (mam tudi prenos podatkov zakupljen).
-
trust - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2012
Jah Apple izdelke se vse preplača, čeprav je telefonček super sploh zdele 5ka, 4ko 16 giga se pa dobi rabljeno že za 150€ na bolhi, android je zakon windowsi mu ne sežejo niti do kolen, pa še več izbire aplikacij imaš za android, windowsi naj ostanejo na računalnikih, androidi pa na telefonih
-
Lavriksa - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 7. 2012
Tole kroži po facebooku, tabela ki ti da zelo misliti
http://shrani.si/f/1R/gU/3R1H74r5/1/tabelapaketi.jpg
http://shrani.si/f/1R/gU/3R1H74r5/1/tabelapaketi.jpg
-
Next.road - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2009
Trenutno se odločam o nakupu novega telefona. In glede na vse kar sem prečekirala sem izbiro krčila na te2: Sony L in iPhone 4s. (glede na ceno, ki jo mobitel ponuja za vezavo na 2 leti, oba immata kamero 8M) ... SIcer je L malo v prednosti ker je v slovenščini, pa android je precej lahek za manevrirat, z vsem se poveže, iPhone pa, ... ma svoje fore. Ampak potem pa vsi rečejo naj zvamem IPhona - a zakaj? - ker je pač iPhone..
In zdaj sem mal v dvmomih .. kak nasvet?
In zdaj sem mal v dvmomih .. kak nasvet?
Life's journey is not to come at the grave in a well preserved body but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting: '' Holly shit, what a ride!
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov