Vse o mobilnih telefonih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 306 prispevkov
• Stran 19 od 21
•
Prejšnja
1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21
Naslednja
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
s4 al pa z1
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Kaj pa ta: http://www.tusmobil.si/mobilni-telefoni ... soId=59725
Brez vezave je 190€, oz mislim, da je na Mobitelu preko spleta še malo ceneje.
Brez vezave je 190€, oz mislim, da je na Mobitelu preko spleta še malo ceneje.
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
očitno ne bo nič iz mojih sanj o xperii, huaweiu,.. , tak da zdaj prideta v poštev samo
alcatel one touch idol x
&
prestigio multiphone 5508 duo.
alcatela sem že imela, sem bila zadovoljna, dokler nisem sprobala tega kar imam zdaj (nokia lumia 520) in ga v primerjavi z alcatelom ne morem prehvalit, poleg tega sem brala reviews za idol x in ljudje niso nekaj zadovoljni, ima pa boljšo resolucijo in kamero od prestigia, vsaj glede tega kar piše, v realnem svetu pa tak vemo, da je lahko ne vem katera 13 MP kamera dost slabša od iphonove 8 MP, npr.
na internetu tudi piše, da se da razširit prostor, vendar se baje pri nobenem ne da, torej imam na voljo 8gb alcatela ali 16gb presitiga, rabim pa..jah.. na nokii imam ravno 8gb zasedenega.
alcatel one touch idol x
&
prestigio multiphone 5508 duo.
alcatela sem že imela, sem bila zadovoljna, dokler nisem sprobala tega kar imam zdaj (nokia lumia 520) in ga v primerjavi z alcatelom ne morem prehvalit, poleg tega sem brala reviews za idol x in ljudje niso nekaj zadovoljni, ima pa boljšo resolucijo in kamero od prestigia, vsaj glede tega kar piše, v realnem svetu pa tak vemo, da je lahko ne vem katera 13 MP kamera dost slabša od iphonove 8 MP, npr.
na internetu tudi piše, da se da razširit prostor, vendar se baje pri nobenem ne da, torej imam na voljo 8gb alcatela ali 16gb presitiga, rabim pa..jah.. na nokii imam ravno 8gb zasedenega.
-
Mikopina - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2011
Mislim, da je zavarovanje telefona pri nas še preveč skubljenje uporabnika, ker so zadeve še ful predage. Plačaš dejansko svoj telefon 2x, pa prištej še naročnino. Dejansko tisti, ki ima dnar za zavarovanje, ima dnar tudi za nov (morda drugačen) telefon.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Pred kratkim sem preko bolhe kupila telefon, ki je delal brezhibno - edina stvar, ki je znizala ceno, je bila razpoka na dnu ekrana, ki pa ni motila med uporabo. Mesec po nakupu mi ekran ne dela vec - na zacetku se je aktiviral sam, kot da bi duh tapkal po njem in odpiral stvari - sedaj pa sploh vec ne reagira na dotik.
Garancija mi se velja, a po pravici povedano, telefona se nikoli nisem nosila na popravilo.. A bi mi ga zaradi pocenega stekla lahko zavrnili? Prav tako sem videla, da manjka indikator vlage, to bo velik minus..
Prodajalec sicer trdi, da se nikoli ni prisel v stik z vlago in mu entolk tudi verjamem, deluje posten... ampak ja, sem imela smolo.
Kaj priporocate?
Garancija mi se velja, a po pravici povedano, telefona se nikoli nisem nosila na popravilo.. A bi mi ga zaradi pocenega stekla lahko zavrnili? Prav tako sem videla, da manjka indikator vlage, to bo velik minus..
Prodajalec sicer trdi, da se nikoli ni prisel v stik z vlago in mu entolk tudi verjamem, deluje posten... ampak ja, sem imela smolo.
Kaj priporocate?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Pojdi k nekomu ki telefone popravlja tako za zraven, zih imaš kolega ki pozna kakšnega.
On naj ti to pogleda, in ti da prognozo.
Če boš šla na servis, moraš imeti neke argumente ali zgodbo.
Da ne bo tako kot pri meni, ko sem kupil rabljenega S3 in mi je kar naenkrat crknil, potem pa je postalo jasno da je prejšnji lastnik zmočil telefon in je matična oksidirala .
Pa pojdi k nekomu ki se spozna na telefone, in naj ti ga pregleda.
On naj ti to pogleda, in ti da prognozo.
Če boš šla na servis, moraš imeti neke argumente ali zgodbo.
Da ne bo tako kot pri meni, ko sem kupil rabljenega S3 in mi je kar naenkrat crknil, potem pa je postalo jasno da je prejšnji lastnik zmočil telefon in je matična oksidirala .
Pa pojdi k nekomu ki se spozna na telefone, in naj ti ga pregleda.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Kakšne ideje za nakup telefona?
Rabim zamenjati v kratkem pa ne vem, zakaj naj se odločim.
Najbolj pomembno mi je, da telefon hitro dela, da je pregleden in da ima full dober fotoaparat. všeč so mi večji, ampak ne cegli, tako nekje srednje veliki bi rekla.
Glede oblike pa prisegam na zaobljene, ne tiste pravokotne z ostrimi robovi.
Aja glede znamke pa izbiram samo med najbolj poznanimi. Razne Huawei-ji in nepoznane znamke odpadejo. Pa Nokia tudi (zaradi operacijskega sistema)
Sem pa pripravljena odšteti več denarja, ker imam telefon vsaj 2 leti + itak ga bom odplačevala po obrokih.
Rabim zamenjati v kratkem pa ne vem, zakaj naj se odločim.
Najbolj pomembno mi je, da telefon hitro dela, da je pregleden in da ima full dober fotoaparat. všeč so mi večji, ampak ne cegli, tako nekje srednje veliki bi rekla.
Glede oblike pa prisegam na zaobljene, ne tiste pravokotne z ostrimi robovi.
Aja glede znamke pa izbiram samo med najbolj poznanimi. Razne Huawei-ji in nepoznane znamke odpadejo. Pa Nokia tudi (zaradi operacijskega sistema)
Sem pa pripravljena odšteti več denarja, ker imam telefon vsaj 2 leti + itak ga bom odplačevala po obrokih.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Prvi neprebran prispevek • 306 prispevkov
• Stran 19 od 21
•
Prejšnja
1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21
Naslednja
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov