Vaše spletne strani, forumi...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- maasiika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 9. 2007
thebest napisal/-a:alien napisal/-a:ok...pohvalno usem, k se s tem ukvarjate
mene pa neki zanima in upam, da mi bo kdo tudi pomagu. rada bi namreč vedla kje bi se dalo dobit free spletno stran, da ne bi blo nekega okvira, se pravi, da use nardiš sam, samo place na netu da dobiš.
hvala usem za pomoč
registriraj se na voljini strani...in z mailom dobiš še 30MB al kolko placa na FTP-ju...mislim da majo oni edini free(tu v sloveniji)...nism pa ziher...
Siol ma še zastonj,sam ne vem kolk placa.Sicer tam gostujem,ampak me nikoli ni zanimalo kolk placa ma
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Začela sm delat svojo stran, sam sm še čist na začetku: http://www.freewebs.com/tammyde/index.htm
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
[alone] - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: LJ - KR neki umes :)
Kileldear napisal/-a: samo kdo bo to vzdrževal, ne bi rad naredil samo še en velik kup smeti na internetu, ki jih je že tak itak preveč !
lp, Sandi
ja glede tega se čist strinjam, me je pred časom zamikal da bi se naučila delat spletno stran. sm jo začela delat sam pol me je presunl točn tole ^^ tko da neki malga sm se naucila
"It's mad, mad world and life is a stage"
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov