Uporaba iskalnikov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
.::barby::. - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 1. 2007
google in najdi
Our greatest glory is not in never failing, but in rising up every time we fail. (Ralph Waldo Emerson)
-
*kristinca* - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2007
- Kraj: Ljubljana
Najraj mam strica Googla
Tell me why I can't be there where you are;
there's something missing in my heart.
there's something missing in my heart.
- metron(temporary)
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Googla nikol, mi ni všeč , pol opcij mu manjka al pa so nekje med advanced skriti, zadetki (pri multimediji) so nepregledni, pa še velik lažje stakneš kake črve. Že večkrat google schoolar, vsaj kej najde.
Vedno pa uporabljam Altavisto. Pa seveda najdi.si. Za kej zahtevnejšega pa uporabljam EBSCO pa Proquest.
Vedno pa uporabljam Altavisto. Pa seveda najdi.si. Za kej zahtevnejšega pa uporabljam EBSCO pa Proquest.
- metron(temporary)
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Googla nikol, mi ni všeč , pol opcij mu manjka al pa so nekje med advanced skriti, zadetki (pri multimediji) so nepregledni, pa še velik lažje stakneš kake črve. Že večkrat google schoolar, vsaj kej najde.
- misswho
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Za tuje Google, za domače Najdi. S tem da zadnje čase grem čedalje večkrat na kako social bookmarking stran, kot je recimo http://del.icio.us/. Ni iskalnik, samo če iščem na kako specifično temo, je super filter za tisto, kar se ljudem zdi fajn. Ker mašine - iskalniki vržejo ven svašta, tukaj je pa še vmes človeški moment, ki naredi dodaten in bolj smiseln izbor ... No tko
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov