Tušmobil

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

foals
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a foals » 19. Jan. 2009 18:08

Ne,imam paket tuš30 in do sedaj je bilo vedno 30€ ... :?
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 19. Jan. 2009 18:11

foals napisal/-a:Ne,imam paket tuš30 in do sedaj je bilo vedno 30€ ... :?

Boh? Meni je to cudno, ampak dokler nimas pritozb in se ti ne pozna na poloznici je vse ql ;).
foals
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a foals » 19. Jan. 2009 18:37

Se strinjam :) ker,če sem na tušmobil omrežju v službi nisem dosegljiva hehe če pa gostujem na Mobitelovem imam motnje samo v drugem štuku in pa kleti ampak mi prov pride,če kdo reče zakaj si pa nedosegljiva samo rečem obrni se na tušmobil :lol:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 19. Jan. 2009 18:38

borboletta napisal/-a:oz.zakon je to k to sploh ni paket! Če ne vzameš GSMja nisi obvezan ničesar.

Sej to je pa vedno blo tko. :P
Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 19. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 19. Jan. 2009 20:25

Hyades napisal/-a:Lej, ce ti ne lovi dobro tusmobil rocno izberi mobitel. Ker tusmobil ima zaenx se vedno pogodbo z mobitelom za roaming.

Sigurno si zaposlena na tušmobilu :) ...ker zmeri ko kličemo tja (zdej smo že obupali) nam to zdudlajo!?! :x In zdej še rečejo d mogoče je pa tud Mobitel preobremenjen in da imajo pač mobitelovci prednost...Jebeš Tuša! :evil:
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 20. Jan. 2009 16:27

borboletta napisal/-a:
Hyades napisal/-a:Lej, ce ti ne lovi dobro tusmobil rocno izberi mobitel. Ker tusmobil ima zaenx se vedno pogodbo z mobitelom za roaming.

Sigurno si zaposlena na tušmobilu :) ...ker zmeri ko kličemo tja (zdej smo že obupali) nam to zdudlajo!?! :x In zdej še rečejo d mogoče je pa tud Mobitel preobremenjen in da imajo pač mobitelovci prednost...Jebeš Tuša! :evil:

Itak. :lol:

Sem na simobilu in ti lahko recem, da v veliko krajih sploh ne lovi. Ko grem k fantu je cel kazin, ker ni sans da bi dobila omrezje. Ali pa ko zamenja anteno.. npr ko se vozis (pa ne ko jaz vozim).. In ce takrat govoris po tel, ti kar prekine. Tako, da mislim da tusmobil niti ni najslabsa opcija ever. Je se relativno mlada firma, ki ni da se bo sla kosat z nasim velikanom M@. Simobil pa je po tolikih letih delovanja.. se vedno podn kar se omrezja tice.
Uporabniški avatar
*clia*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *clia* » 23. Jan. 2009 9:31

Mene pa zanima če se da prekint pogodbo zaradi kršitve s strani Tušmobila?

situacija je pa taka... želela sm sklent svojo naročnino, ampak ker sm študentka mi je prodajalec reku da bo manj komplikacij, če moja mati (že njihova naročnica) vzame še eno številko + mobitel in da mam možnost ločenih računov.. za to sem se potem tudi odločila in v pogodbi je tudi napisan moj naslov plus zahteva po ločenih računih...

eno leto po sklenitvi pa še vedno dobivava skupne račune.. oz. 4 položnice - 3 prečrtane, na eni skupen znesek :?

junija ko mi je prvič poču živc so mi rekli da moram napisat zahtevek za ločene račune :?:, ga more mati podpisat (kljub temu da je to podpisala že v pogodbi) in ga k njim faksirak.. ok. naslednji mesec... zopet skupni račun...

od takrat sm klicala tja še 3x.. vsakič so mi zatrjevali, da vidijo da sm že klicala in da me bodo poklicali nazaj... seveda me niso nikoli...

nazadnje sm klicala prejšn tedn, padla vn.. in mi je opereterka obljubila da v roku enega tedna prideta ločeni položnici... danes pa sm dobila pismo v katerem je razčlenjena poraba za vsako številko posebi in spet.. skupna položnica...

sicer sm sama prebrala pogodbo in not piše za prekinitev samo za kršitve iz moje strani..

upam da kera kaj ve oz. mi svetuje na koga naj se obrnem..

hvala =)
Ti ne veš.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 23. Jan. 2009 9:39

*clia*:

Vem, da je vcasih ful problemov s tusmobilom.. Vem tudi da v centrali vcasih sploh ne jebejo folka...!! Recejo da bodo naredili nekaj in na koncu ne.
V bistvu najboljsa rec ki jo lahko naredis.. Je da jim posljes trzno inspekcijo.
Prodajalec ti v bistvu ne more kaj dosti pomagat (ce je fransiza), vsaj ne vec kot to da jim poslje isti mejl ze 200tic. Ki itak potem sploh ni nujno, da ga bodo pogledali..

Trzno inspekcijo in mejl. Poznam enega, ki je tako naredil zaradi racuna.. Ker so mu prevec zaracunali, ko si je odstranil dodatek +10. Poslal jim je 2x trznega inspektorja in so uredili.

Drugega ti ne znam svetovat. Ker ce si sicer zadovoljna z storitvijo, je skoda da prekinjas pogodbo, ker bi morala placati telefon. :/
Uporabniški avatar
Satya
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 6. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Satya » 24. Jan. 2009 14:13

sej je na simobilu ful podobno, tamal je dubu ful računa zarad novoletnih smsov, k so se poslal tko po 5, 6x isti.... in niso j** pet posto, tko da razmislja, da bo saltal. pa ful je slabsa pokritost.
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tanchii » 24. Jan. 2009 14:24

Toliko problemov imate s Tušmobilom? :eek:
Jaz sem šla iz Simobila na Tušmobil novembra lani, pa do zdaj še nisem imela problemov. Prva dva dni mi edino ni vleklo dobro, pa sem si naštimala na Mobitelovo omrežje, zdaj pa je super.
Uporabniški avatar
Satya
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Satya » 24. Jan. 2009 14:41

iz kje pa si tanchii? frendi z gorenjske se precej pritožujejo nad pokritostjo (no ja sej jih ni spet tok, sam tistih par k jih ma tuš pa so od tam :))
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tanchii » 24. Jan. 2009 14:52

S Štajerske sem. Možno, da je drugje slabša pokritost, ja.
Uporabniški avatar
artie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a artie » 25. Jan. 2009 23:31

Ne vem kako je drugje, ampak s prijatelji, ki so na tušmobilu (jaz sicer nisem) in v Ljubljani, se ne morem normalno pogovarjat, ker ves čas prekinja. precej nadležno.
Uporabniški avatar
Satya
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Satya » 28. Jan. 2009 15:42

se strinjam, artie. sicer se mi zdi dobra ideja, ke rnov operater lahko ful več ponudi in tud mal zbije konkurenco, ampak se mi zdi, da je tuš za to, kar ponuja, iber premalo še vzpostavljen.
Uporabniški avatar
artie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a artie » 01. Feb. 2009 19:56

jah, saj vsi podpiramo konkurenco in nižanje cen, ampak res je treba mal bolj razmišljat o uporabnikih. maš prav Satya, bodo mogli še kar delat na omrežju.

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov