toshiba, dell, sony
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ališa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2009
mogoče kdo ve kateri računalniki od teh treh firm (toshiba, sony, dell) naj bi bili dobri! posebaj so mi ušeč sony-jevi in dell-ovi zaradi barvnega ohišja za računalnik sem pa pripravljena dati od 700 pa do 1000€ ...mel pa naj bi najmanj core 2 duo, 4 GB, bluetooth ... kakšna ideja
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
In kaj je narobe s to temo? http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=6140
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
kepka, zberi se no.
tu se ne govori samo o tehničnih specifikacijah ampak se zbira tudi glede na estetske vrednosti racunalnika.
tu se ne govori samo o tehničnih specifikacijah ampak se zbira tudi glede na estetske vrednosti racunalnika.
- TechMan
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2009
- Kraj: Maribor
Vaioti so dražji zato ker so kvalitetnejši če kdo ne verjame naj odpre recimo enga dell-a iz istega cenenovnega razreda kot vaio pa naj pogleda kak je porihtano hlajenje pri enem in drugem + tega imajo sony-ji boljše zaslone. Vsaj take mam jaz izkušne s prenosniki. 17 inčni -> večji, težji, manj mobilen, večja poraba energije.
- jlpktnst
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2008
Estetika:
1.) Apple
2.) Sony
3.) HP
Je imel sicer dell neke lepe modele, samo ne vem kako pa kaj je s tem.
Probook z amd procesorjem je še cenejši Samo so pa amdji rahlo bolj švoh, seveda odvisno s čim primerjaš (so pač v nižjem cenovnem razredu).
Sony vaio ne vem če je kak pod 1k, razen če vzameš tiste mini zadeve. Pa pri sony in apple seveda obilno plačaš znamko, pri HP malo manj čeprav še vedno do neke mere.
1.) Apple
2.) Sony
3.) HP
Je imel sicer dell neke lepe modele, samo ne vem kako pa kaj je s tem.
Probook z amd procesorjem je še cenejši Samo so pa amdji rahlo bolj švoh, seveda odvisno s čim primerjaš (so pač v nižjem cenovnem razredu).
Sony vaio ne vem če je kak pod 1k, razen če vzameš tiste mini zadeve. Pa pri sony in apple seveda obilno plačaš znamko, pri HP malo manj čeprav še vedno do neke mere.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Mahagonij napisal/-a:Fixed.floribunda napisal/-a:tu se ne govori o tehničnih specifikacijah ampak se zbira samo glede na estetske vrednosti racunalnika.
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
moja seka ma sonya za 800€ pa je full zadovolna in tut men se zdi zlo fajn za delat. edina stvar k me je pa zmotla so pa tipke k pac vsaj jez prou nohte zatikam med njih in se mi zdi da ce bi bla bl groba pa hitra bi jih odtrgala!
tko da... pejt v big bang pa sprobavi, en ti bo zih v oci padu
tko da... pejt v big bang pa sprobavi, en ti bo zih v oci padu
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov