Torrent?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
ja js tud oporablam torrent. sam mam mikrota.
pa je ful uredu, sploh za filme pa za cele cdje.
pa je ful uredu, sploh za filme pa za cele cdje.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
- hrikec
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
No sedaj ko vem, kater router imaš, ti lahko dam naslednjo povezavo.
Port Forwarding for the Linksys WRT54G
Port Forwarding for the Linksys WRT54G
-
butterflychek - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2007
Novo vprašanje
Ne vem, če je ta tema primerna za sem, ampak me zanima, če me lahko kdo povabi na xxx ali xxx, ker nujno rabim?
Hvala.
Ne vem, če je ta tema primerna za sem, ampak me zanima, če me lahko kdo povabi na xxx ali xxx, ker nujno rabim?
Hvala.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Bi lahko še meni kdo dal nasvet? Pomotoma sem z uTorrenta odstranila(remove)eno sezono, ki je bla 89,6% dol potegnjena.Obstaja možnost, da jo iz mape, v katere mi uTorrent nalaga dokončane filmčke premaknem nazaj na aktivno downloadanje v uTorrenta?
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
prinzessin napisal/-a:Bi lahko še meni kdo dal nasvet? Pomotoma sem z uTorrenta odstranila(remove)eno sezono, ki je bla 89,6% dol potegnjena.Obstaja možnost, da jo iz mape, v katere mi uTorrent nalaga dokončane filmčke premaknem nazaj na aktivno downloadanje v uTorrenta?
glih to se ne da, se pa da neki druzga
nardiš pa takole: skopiraš si ime datoteke, v tvojem primeru je to pač neka serija, in to vneseš (prilepiš) v iskalnik tiste strani, iz katere si začela dol vlečt. in potem odpreš točno isti link kot maš ti datoteko, ti bo potem samo naprej dol vleklo, seveda, te mape ne smeš zbrisat, ker ti bo pol use od začetka spet dol vleklo.
upam da me razumeš kaj hočem povedat, če ne pa kr upraš. bom pomagala rade volje
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
ribicaX, najlepša hvala za pomoč ful dobr je za gledat, kako hitro rastejo zdaj odstotki nazaj na uTorrentu-samo obnavlja tisto, kar je že blo dol potegnjeno thnx
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Meni pa preko utorrenta ne potegne enega filma dol, pa bi rada, da mi kdo po zs pošlje še kakšne druge brezplačne programe, kjer se najde... Upam, da ni nič narobe, če to sprašujem, glede na to, da je tema o tem...
-
Minny - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 4. 2008
Meni pa se pojavlja drug problem... Ko poiščem film, mi ga najde, potem pa kliknem nanj in se odpre okence kjer piše: Firefox doesn`t know how to open this address, because the protocol (usenext) isn`t associated with any program. Čudno mi je to, da mi je do zdaj še vedno normalno zdownloadalo filme, zdaj pa kar naenkrat več ne gre. Ve kdo kaj je narobe?
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Tamala_mrha napisal/-a:Meni pa preko utorrenta ne potegne enega filma dol, pa bi rada, da mi kdo po zs pošlje še kakšne druge brezplačne programe, kjer se najde... Upam, da ni nič narobe, če to sprašujem, glede na to, da je tema o tem...
No, od takrat mi že vse normalo funkcionira. Me pa zanima, če bi mi lahko kdo po zs sporočil (ker v temi ni dovoljeno limat linkov), katere spletne strani so še dobre za iskanje filmov (ampak obvezno free downloadanje). Namreč iščem en film že celo večnost, pa ga ne najdem, da bi si ga dol povlekla.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov