Torrent?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
glede na to da uporabljaš azureus probaj z bitcomet-om
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
http://www.foto-jovo.com
- petelin
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2005
- Kraj: Odvisno od števila sončnih peg
spellca napisal/-a:Ja fora je da sploh nisem registrirana na nobenem. Pa zakaj sploh zahteva geslo za fajl, ki ga sploh ne vlecem dol?
no, morda je pa v tem problem. namreč, da nisi registrirana na sajtu. nekatere torent strani objavljajo tudi torente s sajtov na katere se moraš registrirat in pol se pač moraš, če želiš zadevo dljat (btw, če hočeš kake linke za dobre sajte, mi pošl zs, ker eni so, milo rečeno, sumljivi).
pa si ziher, da ne dljaš tistega? ker jst z azureusom nisem imel nikoli nobenih težav.
-
spellca - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Ja ziher sem da ne dljam tistega, ker sm ga ze zdljala pred casom. Pa takrat ni zahtevalo nobenega gesla, zdaj pa kar naenkrat in mi sploh ne da miru. Ker logicno bi blo, da ga zahteva, ko hoces ti dljat, ne pa potem, ko fajl ze dol potegnes. Zgleda, da se nic ne da narest Hvala vseeno za odgovore.
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
No js mam pa en problemček... Zdj ne vem zakaj, ker mi nikol ni tko delal.. no v glavnem, ko npr. na IsoHunt-u najdem film in ga kliknem za download, se mi spodaj na ekranu pokaže tak majhen oblaček in piše, da je datoteka prenesena s tem da mi avtomatsko odpre Win Media Player in piše, da datoteke ne more predvajati... V bistvu mi je pa še lovdat ni začel
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
- petelin
- Komunikatorka
spellca napisal/-a:Ja ziher sem da ne dljam tistega, ker sm ga ze zdljala pred casom. Pa takrat ni zahtevalo nobenega gesla, zdaj pa kar naenkrat in mi sploh ne da miru. Ker logicno bi blo, da ga zahteva, ko hoces ti dljat, ne pa potem, ko fajl ze dol potegnes. Zgleda, da se nic ne da narest Hvala vseeno za odgovore.
morda imaš zadevo še vedno uploadaš?
od elle je pa čudno... predvajati ne more, dokler ni cel film dol, sploh če je zararan. kaj pa pol narediš? ko zapreš wnisuxplayer, a normalno dlja al je že konc?
pa se to zgodi samo z enim torrentom, ali z večimi? lahko je torrent slabo napisan.
-
*Elle* - Kofetarica
^^Ja sj to mi je čudno, ker mi tega nikol ni prej delal..
Sploh ne začne lovdat, samo odpre mi tist okenček Prenosi, spodaj mi napiše da so vse datoteke prenesene pa odpre WMP... To je problem, k mi sploh ne začne lovdat torrentov ampak mi sam te stvari odpre...
To mi pa z vsemi dela zadnje par dni... Kater koli film dam...
Sploh ne začne lovdat, samo odpre mi tist okenček Prenosi, spodaj mi napiše da so vse datoteke prenesene pa odpre WMP... To je problem, k mi sploh ne začne lovdat torrentov ampak mi sam te stvari odpre...
To mi pa z vsemi dela zadnje par dni... Kater koli film dam...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
*Elle* - Kofetarica
^^Če si torrent datoteko shranim na disk mi je itak noče predvajat.
Sam mi je čudno ker mi nikol prej ni tega napisal npr. zdj ko kliknem Download torrent mi odpre okvirček: Odpri s programom (bitTorrent) in ko kliknem V redu mi odpre: Napaka pri prenosu in napiše da datoteke xxx ne morem odpreti, ker je prišlo do neznane napake.
Sploh ne vem kaj nj, pa sm zbrisala program in si ga še enkrat naložila pa vseen ne dela.
Sam mi je čudno ker mi nikol prej ni tega napisal npr. zdj ko kliknem Download torrent mi odpre okvirček: Odpri s programom (bitTorrent) in ko kliknem V redu mi odpre: Napaka pri prenosu in napiše da datoteke xxx ne morem odpreti, ker je prišlo do neznane napake.
Sploh ne vem kaj nj, pa sm zbrisala program in si ga še enkrat naložila pa vseen ne dela.
-
*MajCiKa* - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Hm...zadne čase mam probleme z programom utorrent...ko ga odprem mi čez nekaj časa povezava za net sploh nedela več(ne prekine se, vendar nedela ). Pa tud nič se noče prenašat.. Pa ko hočem pogledat kaj na netu, sploh nemorem, ampak je treba še 1x zagnat komp pa vzpostavit povezavo, pa dela normalno use , dokler ne zaženem utorrenta Pa prej nisem mela kakih težav s tem programom..use se je lepo preneslo, zdej pa kr naenkrat noče več...
Hvala za odgovore...
Hvala za odgovore...
- petelin
- Komunikatorka
če veloko uploadaš, je lahko rezultat izredno počased download in nedelujoč WWW. tak da, ko greš surfat, najprej omeji upload hitrost. tak vsaj kake 5kb/s si pusti.
Ich suche dich hinter dem Licht
Wo bist du
So allein will ich nicht sein
Wo bist du
Ich such dich unter jedem Stein
Wo bist du
Wo bist du
So allein will ich nicht sein
Wo bist du
Ich such dich unter jedem Stein
Wo bist du
-
*Elle* - Kofetarica
Joj hvalabogu sm zrihtala torrentke... koooončno
- nin*ek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 6. 2007
- Kraj: Kranj
js mam tudi nekaj časa že Utorrent. problem pa je v portforwardingu. mela sem navaden računalnik z žičnim internetom, in vse je bilo ok. šla sem na portforward pa si nastavila vrata. problem pa je, da ima sedaj prenosnika in wireless - brezžično omrežje in ne znam nastavt vrat, ker je namesto 192.168.1.?(privzeti prehod) je 192.168.4.1 ???
a kdo ve kaJ JE Narobe? ker če nimaš pravilnih vrat traja zelo dolgo ker je povezava samo 10 kb /sek
čimprej pomagajte ker ne zdržim brez Utorrenta
a kdo ve kaJ JE Narobe? ker če nimaš pravilnih vrat traja zelo dolgo ker je povezava samo 10 kb /sek
čimprej pomagajte ker ne zdržim brez Utorrenta
- hrikec
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
Huh glede na napisano, bo težko ti karkoli specifično povedati. Lahko pa poskusim.
Odkar imaš wireless imaš med internetam in svojim računalnikam router(usmerjevalnik). Ta ima IP 192.168.4.1. Ubistvu, kakšen IP ima ta tvoj router je za forwarding porta dokaj irelevantno, saj internet ti zgleda dela.
No sedaj pa k problemu. Port(vrata) moraš forwardirat na temu routerju. To pa narediš tako, da v svoj brskalnik napišeš http://192.168.4.1/, nato te bo vprašal za uporabnika in geslo. To najdeš v dokumentaciji, ki si jo zraven routerja dobila, če le nisi nič spreminjala. Tam pa poiščeš Port Forwarding in nastaviš port(vrata) in IP svojega računalnika.
Upam da kaj pomaga.
Odkar imaš wireless imaš med internetam in svojim računalnikam router(usmerjevalnik). Ta ima IP 192.168.4.1. Ubistvu, kakšen IP ima ta tvoj router je za forwarding porta dokaj irelevantno, saj internet ti zgleda dela.
No sedaj pa k problemu. Port(vrata) moraš forwardirat na temu routerju. To pa narediš tako, da v svoj brskalnik napišeš http://192.168.4.1/, nato te bo vprašal za uporabnika in geslo. To najdeš v dokumentaciji, ki si jo zraven routerja dobila, če le nisi nič spreminjala. Tam pa poiščeš Port Forwarding in nastaviš port(vrata) in IP svojega računalnika.
Upam da kaj pomaga.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov