Torrent?

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
spellca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a spellca » 27. Dec. 2006 23:31

Ja fora je da sploh nisem registrirana na nobenem. Pa zakaj sploh zahteva geslo za fajl, ki ga sploh ne vlecem dol? :x
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 9. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jowko » 28. Dec. 2006 0:55

glede na to da uporabljaš azureus probaj z bitcomet-om
petelin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2005
Kraj: Odvisno od števila sončnih peg

Neprebrana objavaNapisal/-a petelin » 28. Dec. 2006 13:42

spellca napisal/-a:Ja fora je da sploh nisem registrirana na nobenem. Pa zakaj sploh zahteva geslo za fajl, ki ga sploh ne vlecem dol? :x

no, morda je pa v tem problem. namreč, da nisi registrirana na sajtu. nekatere torent strani objavljajo tudi torente s sajtov na katere se moraš registrirat in pol se pač moraš, če želiš zadevo dljat (btw, če hočeš kake linke za dobre sajte, mi pošl zs, ker eni so, milo rečeno, sumljivi).

pa si ziher, da ne dljaš tistega? ker jst z azureusom nisem imel nikoli nobenih težav.
Uporabniški avatar
spellca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a spellca » 28. Dec. 2006 22:53

Ja ziher sem da ne dljam tistega, ker sm ga ze zdljala pred casom. Pa takrat ni zahtevalo nobenega gesla, zdaj pa kar naenkrat in mi sploh ne da miru. Ker logicno bi blo, da ga zahteva, ko hoces ti dljat, ne pa potem, ko fajl ze dol potegnes. :roll: Zgleda, da se nic ne da narest :? Hvala vseeno za odgovore.
Uporabniški avatar
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2006
Kraj: *Big Apple*

Neprebrana objavaNapisal/-a *Elle* » 29. Dec. 2006 19:53

No js mam pa en problemček... :? Zdj ne vem zakaj, ker mi nikol ni tko delal.. no v glavnem, ko npr. na IsoHunt-u najdem film in ga kliknem za download, se mi spodaj na ekranu pokaže tak majhen oblaček in piše, da je datoteka prenesena s tem da mi avtomatsko odpre Win Media Player in piše, da datoteke ne more predvajati... V bistvu mi je pa še lovdat ni začel :?
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
petelin
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a petelin » 29. Dec. 2006 21:06

spellca napisal/-a:Ja ziher sem da ne dljam tistega, ker sm ga ze zdljala pred casom. Pa takrat ni zahtevalo nobenega gesla, zdaj pa kar naenkrat in mi sploh ne da miru. Ker logicno bi blo, da ga zahteva, ko hoces ti dljat, ne pa potem, ko fajl ze dol potegnes. :roll: Zgleda, da se nic ne da narest :? Hvala vseeno za odgovore.

morda imaš zadevo še vedno uploadaš?

od elle je pa čudno... predvajati ne more, dokler ni cel film dol, sploh če je zararan. kaj pa pol narediš? ko zapreš wnisuxplayer, a normalno dlja al je že konc?

pa se to zgodi samo z enim torrentom, ali z večimi? lahko je torrent slabo napisan.
Uporabniški avatar
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Elle* » 29. Dec. 2006 21:53

^^Ja sj to mi je čudno, ker mi tega nikol ni prej delal..
Sploh ne začne lovdat, samo odpre mi tist okenček Prenosi, spodaj mi napiše da so vse datoteke prenesene pa odpre WMP... To je problem, k mi sploh ne začne lovdat torrentov ampak mi sam te stvari odpre...
To mi pa z vsemi dela zadnje par dni... Kater koli film dam... :?
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 30. Dec. 2006 1:32

Poskusi si .torrent datoteko najprej shraniti na disk in jo potem odpri direktno v programu.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Elle* » 06. Jan. 2007 14:32

^^Če si torrent datoteko shranim na disk mi je itak noče predvajat.

Sam mi je čudno ker mi nikol prej ni tega napisal npr. zdj ko kliknem Download torrent mi odpre okvirček: Odpri s programom (bitTorrent) in ko kliknem V redu mi odpre: Napaka pri prenosu in napiše da datoteke xxx ne morem odpreti, ker je prišlo do neznane napake.
Sploh ne vem kaj nj, pa sm zbrisala program in si ga še enkrat naložila pa vseen ne dela. :?
Uporabniški avatar
*MajCiKa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *MajCiKa* » 12. Feb. 2007 18:08

Hm...zadne čase mam probleme z programom utorrent...ko ga odprem mi čez nekaj časa povezava za net sploh nedela več(ne prekine se, vendar nedela :? ). Pa tud nič se noče prenašat.. Pa ko hočem pogledat kaj na netu, sploh nemorem, ampak je treba še 1x zagnat komp pa vzpostavit povezavo, pa dela normalno use , dokler ne zaženem utorrenta :? Pa prej nisem mela kakih težav s tem programom..use se je lepo preneslo, zdej pa kr naenkrat noče več...

Hvala za odgovore...
petelin
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a petelin » 17. Feb. 2007 8:24

če veloko uploadaš, je lahko rezultat izredno počased download in nedelujoč WWW. tak da, ko greš surfat, najprej omeji upload hitrost. tak vsaj kake 5kb/s si pusti.
Ich suche dich hinter dem Licht
Wo bist du
So allein will ich nicht sein
Wo bist du
Ich such dich unter jedem Stein
Wo bist du
Uporabniški avatar
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Elle* » 18. Feb. 2007 20:09

Joj hvalabogu sm zrihtala torrentke... koooončno :jump: :D
nin*ek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 6. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a nin*ek » 24. Avg. 2007 13:37

js mam tudi nekaj časa že Utorrent. problem pa je v portforwardingu. mela sem navaden računalnik z žičnim internetom, in vse je bilo ok. šla sem na portforward pa si nastavila vrata. problem pa je, da ima sedaj prenosnika in wireless - brezžično omrežje in ne znam nastavt vrat, ker je namesto 192.168.1.?(privzeti prehod) je 192.168.4.1 ???

a kdo ve kaJ JE Narobe? ker če nimaš pravilnih vrat traja zelo dolgo ker je povezava samo 10 kb /sek

čimprej pomagajte ker ne zdržim brez Utorrenta
hrikec
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a hrikec » 24. Avg. 2007 13:49

Huh glede na napisano, bo težko ti karkoli specifično povedati. Lahko pa poskusim. :)

Odkar imaš wireless imaš med internetam in svojim računalnikam router(usmerjevalnik). Ta ima IP 192.168.4.1. Ubistvu, kakšen IP ima ta tvoj router je za forwarding porta dokaj irelevantno, saj internet ti zgleda dela. :)

No sedaj pa k problemu. Port(vrata) moraš forwardirat na temu routerju. To pa narediš tako, da v svoj brskalnik napišeš http://192.168.4.1/, nato te bo vprašal za uporabnika in geslo. To najdeš v dokumentaciji, ki si jo zraven routerja dobila, če le nisi nič spreminjala. Tam pa poiščeš Port Forwarding in nastaviš port(vrata) in IP svojega računalnika.

Upam da kaj pomaga.
nin*ek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 6. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a nin*ek » 25. Avg. 2007 20:06

ja ful pomaga hvala:)

sam kaj pa brez tiste dokumentacije ker sem jo založila?[/i]

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov