Torrent?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Mam program bit lord in mi torrente dol vleče sam kaj so sploh torrenti?a mi lahko kdo čist na najbol preprost način razloži to zadevo
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
.torrent je koncnica nekega fajla, s pomocjo katerega lahko downloadas druge. uhm, recimo
wikipedia pravi:
wikipedia pravi:
A .torrent file is used in peer-to-peer technology, specifically in a BitTorrent client program. A .torrent file is used to download other files.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jst pa večinoma vlečem iz [url]http://[/url]
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
jst trenutno največ dl iz edit.....če pa tuki ne najdem pa pokukam še kam drugam (že med naštešte torrenete).
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Jst si devam dol stvari z uTorrent programom, ponavad iz teh strani:
zbrisano
LyLa
na vse strani se morš prijavt, sam je št. prijav omejeno in je zlo težko pridit sm gor
Sam pa fuuul hitr dol vleče
zbrisano
LyLa
na vse strani se morš prijavt, sam je št. prijav omejeno in je zlo težko pridit sm gor
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
inchy84 napisal/-a:na vse strani se morš prijavt, sam je št. prijav omejeno in je zlo težko pridit sm gor
sm opazla ja
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
pravzaprav je ta tema namenjena razlagi, kaj je to torrent, in kako deluje in ne nastevanju vseh moznih torrentov, ker se mi nekako dozdeva, da je to na meji legalnega.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
- cokolina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ljubljana
Torrent je link za dostip do nekega fajla. Če pobiras torente bos mogla imet tudi program ki ti bo potem preko teh torrentov pobiral dol muziko al filme al karkoli.
Vsem pa opozorilo...če iščete filme..naj bo nakoncu torrenta vedno kratica DVDrip..čene je slabše kvalitete... ne si oči kvarit
Vsem pa opozorilo...če iščete filme..naj bo nakoncu torrenta vedno kratica DVDrip..čene je slabše kvalitete... ne si oči kvarit
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
||MuCkAa napisal/-a:Jaz loadam izkljucno z uTorrent programom Sem pa na vseh mogocih torrentih
Jaz tudi po novem. Ker je full vse hitro, vedno najdem kar iščem. Drugače sem vedno vlekla iz mule,ampak zdaj je mula še samo za muziko.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov