The Sims
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 474 prispevkov
• Stran 31 od 32
•
Prejšnja
1 ... 28, 29, 30, 31, 32
Naslednja
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
*mala* napisal/-a:Eno vprašanje: Kako svojo družino preseliš v novo hišo?
Greš na telefon in klikneš move ali nekaj takega...pač klikni na telefon in med izbirami imaš tudi to opcijo samo ne vem kako se imenuje...mislim da je move...malo sprobaj pač
Zadnjič spremenil ryu10kyu, dne 09. Avg. 2009 18:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- /\/\4t3j
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 12. 2007
n4stk4 napisal/-a:Evo, the sims 3 so mi bp delovali en dan, zdej pa se mi na vsakih 10 minut zaprejo, ugašat moram računalnik, v glavnem ne delujejo, tako kot bi se spodobilo. Glede na to, da se za igrco precej globoko pogleda v žep, sem pričakovala malo boljše delovanje, ne pa to bedno ugašanje na deset minut in podobne stvari, ki se dogajajo.
Probleme pa ima itak ogromno uporabnikov sims 3, ampak še vedno ne vem česa naj se prej lotim. Računalnik ustreza vsem merilom (ram: 1,99GB, prostega placa imam vsega skupaj okrog 120GB, itd). Za delovanje pa bi naj izklapljali antivirusne programe, nadgrajevali grafične kartice, neke video gonilnike ... skratka, če vse to seštejem je tako, kot da bi kupila dve igrici sims 3.
Je imel kdo podobne probleme in jih je na kakršenkoli način rešil. Pri nas imamo dva računalnika, ker je en precej star, zapolnjen in ima premalo rama, sem igrco naložla na prenosnik (ki ustreza merilom), en dan je delala, potem pa nič več. Šteka mi v building mode, do buying mode pa danes nisem niti uspela priti, ker mi je zaštekalo že v live!!! katastrofa-
kaj naj?
Preglej forume...tam je napisanih veliko nasvetov. Če tam nič ne najdeš, potem ti preostane samo to, da počakaš, da izidejo patchi oz. popravki.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
n4stk4- pomoje nimaš dovolj zmogljiv računalnik. Si prepričana da ustreza vsem specifikacijam? Ker še posebi če je original, nebi smelo zafrkavat. Ni treba gledat samo ram in prostor.
ryu10kyu- hvala! Sem mislna da je pač tam kjer je celotno mesto (kot je blo v 2 in 1). Bom še mal sprobavala. A ti tud Simske igraš? Nekak si ne predstavljam, da tudi moški jih igrajo
ryu10kyu- hvala! Sem mislna da je pač tam kjer je celotno mesto (kot je blo v 2 in 1). Bom še mal sprobavala. A ti tud Simske igraš? Nekak si ne predstavljam, da tudi moški jih igrajo
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Jaz sem si dol snet iz neta igrico in jo malo igral...sicer s cheati...
Videl sem polno reklam in sem rekel ajde da vidim za kaj gre in ali je v redu igrica.
Moram reči da mi je bila kar všeč in je v redu igrica.
Ampak nisem toliko fan igric
Videl sem polno reklam in sem rekel ajde da vidim za kaj gre in ali je v redu igrica.
Moram reči da mi je bila kar všeč in je v redu igrica.
Ampak nisem toliko fan igric
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
*mala* - Cosmopsiho
Zahteve za igranje. Citiram:
The official "The Sims 3" minimum system requirements are available and are as follows:
Windows XP
* Windows XP (Service Pack 2)
* 2.0 GHz P4 processor or equivalent
* 1 GB RAM
* At least 6.5 GB of hard drive space with at least 1 GB additional space for custom content
* 128 MB Video Card with support for Pixel Shader 2.0
Windows Vista
* Windows Vista (Service Pack 1)
* 2.4 GHz P4 processor or equivalent
* 1.5 GB RAM
* At least 6.5 GB of hard drive space with at least 1 GB additional space for custom content
* 128 MB Video Card with support for Pixel Shader 2.0
* For computers using built-in graphics chipsets, the game requires at least:
o Intel Integrated Chipset, GMA X3000 or above.
o 2.6 GHz Pentium D CPU, or 1.8 GHz Core 2 Duo, or equivalent
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
No, jaz si jih v tej simsomaniji tudi dol vlečem! Upam, da je moj računalnik dosti zmogljiv! Drugače sem pa v bratovem Jokerju vidla, da imajo dosti visoko oceno (8.5) pa tudi opis je napisan res smešno!
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
Jaz sem jih pobrala z mojblink in delajo ok, ampak me moti nekaj stvari v primerjavi z dvojko - ali lahko ustvarim čisto svoje mesto? Torej da vse postavim sama? Ker to eno in isto mesto mi gre že na živce
There are no shortcuts to any place worth going.
- fashion.freak
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 9. 2009
Jas sem nora na njih. Ful mi je simpatična igrica (:
Vedno sem igrala dvojkico, zdaj sem si pa trojkico kupla, pa morem rečt da je res super! Boljše obleke, obraz lahko narediš prav po svojem okusu, ven lahko prostovoljno hodijo itd. Zadnjič mi je uspelo da sem dva skupaj spravla, čeprav je trajalo dobre tričetrt ure. (:
Aja pa božične sem mela, samo mi niso tak dori, razen one krogle v diskotu.. =P
Vedno sem igrala dvojkico, zdaj sem si pa trojkico kupla, pa morem rečt da je res super! Boljše obleke, obraz lahko narediš prav po svojem okusu, ven lahko prostovoljno hodijo itd. Zadnjič mi je uspelo da sem dva skupaj spravla, čeprav je trajalo dobre tričetrt ure. (:
Aja pa božične sem mela, samo mi niso tak dori, razen one krogle v diskotu.. =P
-
*mala* - Cosmopsiho
Mene pa že minilo navdušenje. Vedno ko izidejo novi sem 2 tedna obsedena z njimi, potem pa mogoče parkrat na leto.
A so že kakšni dodatki?
A so že kakšni dodatki?
Prvi neprebran prispevek • 474 prispevkov
• Stran 31 od 32
•
Prejšnja
1 ... 28, 29, 30, 31, 32
Naslednja
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov