The Sims
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Midve napisal/-a:Jas bi pa vprašala če bi mi kera poslala (če bi šlo) sims2 vseenokerga na moj gmail
tinnyka@gmail.com
PROSIM!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Let's swim to the moon .....
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Punca, če še veš ne da se tak velike stvari preko maila ne da poslat, si jih tud naložit ne boš znala (je malce težje kot s cd-ji). Naj ti kak bratec/fant/kolegica, ki se bolj spozna na to zrihta in naloži 

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
*mala* napisal/-a:Punca, če še veš ne da se tak velike stvari preko maila ne da poslat, si jih tud naložit ne boš znala (je malce težje kot s cd-ji). Naj ti kak bratec/fant/kolegica, ki se bolj spozna na to zrihta in naloži
UF so very cold

Ima pa popolnoma prav. Ti že maš nevem kok GB placa v mailu. AMPAK več kot par 10 MB veliko priponko ne boš čez spravila. Ne pusti poštni odjemalec. Predstavljaj si da vsi tako vlečejo datoteke preko maila sej bi poštnega odjemalca kap zadela od preobremenjenosti omrežja

Je pa ta mogoče zate malo bolj sprejemljiva metoda. In sicer so spletna mesta kamor se registriraš in dobiš določeno število GB placa na njih. In s tem placem delaš kar koli hočeš in pa vse poteka preko interneta tako da lahko deliš dokumente z osebami.
Eto link: http://www.4shared.com/
Good luck.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
pošljite ji sam torrent celih sims2. Ko si pa snameš dol, si nujno najd po katerem vrstnem redu jih morš inštalirat.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
theNinna - Debatorica
- Na forumu od: 31. 3. 2008
- Kraj: Prlekija
/\/\4t3j napisal/-a:Tammy_De napisal/-a:pošljite ji sam torrent celih sims2. Ko si pa snameš dol, si nujno najd po katerem vrstnem redu jih morš inštalirat.
Zakaj pa ji ne rečeš, da naj gre v trgovino in jo ukrade???
Zato ker je lažje sedeti doma na toplem

-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
/\/\4t3j napisal/-a:Tammy_De napisal/-a:pošljite ji sam torrent celih sims2. Ko si pa snameš dol, si nujno najd po katerem vrstnem redu jih morš inštalirat.
Bull shit.
Naj tisti ki je brez greha vrže prvi kamen

When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
- /\/\4t3j
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 12. 2007
obliterator napisal/-a:/\/\4t3j napisal/-a:Tammy_De napisal/-a:pošljite ji sam torrent celih sims2. Ko si pa snameš dol, si nujno najd po katerem vrstnem redu jih morš inštalirat.
Bull shit.
Naj tisti ki je brez greha vrže prvi kamen
Povej mi v čem je razlika, če ukradeš Sims 2 na netu oz. v trgovini?
A ti veš, da proizvajalci ustvarjajo samo eno igro več let, ker so ljudje vedno bolj zahtevni(vedno boljša grafika, gameplay, story, vse mora biti popolno, brez buggov itd.). Po treh ali več letih trdega dela je igra pripravljena za izid. Možnosti sta dve: igra bo uspešnica ali pa ne bo in ves trud je lahko zamanj. Te igre so njihov kruh. Če greš v trgovino in ukradeš oblačila je to kraja. Če greš na piratebay in ukradeš nek izdelek je to kraja in zato bi moral biti kaznovan.
Recimo, da je tvoj poklic pek: Vsak dan spečeš 1000 piškotov in jaz ti jih vsak dan ukradem 400. A ti se ne bi pritoževal?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
/\/\4t3j- ti si vse igrice kupiš original? Vse filme na DVD-jih, original muzko? Dvomim.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- /\/\4t3j
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 12. 2007
*mala* napisal/-a:/\/\4t3j- ti si vse igrice kupiš original? Vse filme na DVD-jih, original muzko? Dvomim.
Tvoj dvom je neutemeljen.
1. pc igre so skoraj moj hobi(online) in jih kupim.
2. Filmov ne gledam sam, ampak v družbi. Če me nek film res zanima si ga ogledam v kinu, ampak redko.
3. Glasba: jaz grem veliko krat na youtube in tam poslušam muziko.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov