The Sims
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miau - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2008
Evo še ene fenice simsov
Kake 2 leti nazaj sem jih še igrala, potem me je "minilo" za nekaj časa. No, pred kratkim sem si jih spet zaželela in ne najdem cd-jev
kr nikjer jih ni. Osnovo sm mela na enih 4ih cd-jih in tut gradit se je dalo (niso bili original). Jih ma kdo tko na dvdju, da bi si jih prekopirala, ker z downloadanjem nimam sreče, vedno nabašem na verzijo kjer ni možno gradit
Kdorkoli? zs...
Uživajte ob igranju!!

Uživajte ob igranju!!

-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
Uf, ne bi niti debatirala o tem. Ene štiri leta nazaj sem bila totalno obsedena s tem, priznam. Kar po cele dneve bi lahko igrala.. pa so začele padati ocene v šoli, zato sem za nekaj časa prekinla igranje te igre. Potem me pa sploh ni več zamikalo, da bi jo igrala, ne vem. Dodatkov pa nisem imela (samo še to se je manjkalo).
Od takrat pa je nisem več igrala in me niti nič več ne vleče 

-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Yesa napisal/-a:a mi lahk katera pove kako lahk to dobim preko neta ? Nisem tip za računalnike:(
Legalno nemoreš.
Hint: Kako dobiš svoje nanizanke/filme preko neta?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
Yesa - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2008
Meni je pa moi lubi v soboto prineso simse!! iiii js sm cela zmešana sam me pa tak razjezi kr nevem kako prit do krp za čiščenje in kako popravit tuš:( joj zaj pa je vse umazano in voda kr teče....fuj
morem pogruntat. So pa super, cajt mine in use:) legendaaa:)

-
Yesa - Sramežljivka
tnx
A služkinjo maš ? ful dobro
Js sm si zaj komaj prišla do službe, sm vojakinja...tako da prvo si morem hišo nardit mal bol luksuzno potem pa pride na vrsto služkinja. sam mislim da je moja simska lezbika kr se sam pogovarja z moškimi , pri ženskah mam pa flirt pa vse.... joj, jo kr zadavim:)

-
Yesa - Sramežljivka
Kako se pa to naštima da se ti tele zgodbice odvijajo ? na začetku sm bla cela navdušena da sm jih fojtrala pa tuširala...zdaj pa sm ugotovila da je tole že kr dolgčas in da nimam pojma.... A jih sploh lahko preoblačiš tako vmes ? Pa da greš k sosedom na obisk pa to...slikat znam da se zgodba shrani, sam kak pa se pol odvijajo druge ? A te dodatke je obvezno met ?
- Midve
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2009
Jas bi pa vprašala če bi mi kera poslala (če bi šlo) sims2 vseenokerga na moj gmail
tinnyka@gmail.com
PROSIM!!!

tinnyka@gmail.com
PROSIM!!!

- Midve
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2009
jagodka85 napisal/-a:Jst mam originalne sam tri igrce ... pač The Sims 2 in dva dodatka, ostalo mam vse pač ilegalno iz neta pobrano ... pa mi dela.
A kej skrekate?
ka bi mi ti hotla Simse na moj gmail poslat (če bi šlo)
tinnyka@gmail.com
PROSIM!!!!
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov