The Sims
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
BeLLi - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
Opažam da je tukaj kar nekar fanov te igrce pa si po moje zasluži svojo temo.
Admini zaklente če kej ni ok.
Torej men je igrca 1A, je kar zahtevna(mislm upravlat iz unimi zmedenci
) in moraš imet kar zmogliv računalnik, če jih hočeš imet.
Jst jim zelo rada zapletam življenje, v družini mora biti usaj en prevarant itd.
Igram pa z dodatki, da ni tako monotono. Je pa edina igrca k jo imam na računalniku.

Torej men je igrca 1A, je kar zahtevna(mislm upravlat iz unimi zmedenci

Jst jim zelo rada zapletam življenje, v družini mora biti usaj en prevarant itd.
Igram pa z dodatki, da ni tako monotono. Je pa edina igrca k jo imam na računalniku.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Men je tud ful zakon igrca
Glih prejšn vikend sm jih igrala. Pr men je problem, da ko enkrat začnem igrat, pol čist notr padem in preden se ozrem je že 4 ure mim
Drgač pa mam že celo sosesko teh simsov ustvarjeno ampak večinoma samo eno in isto familijo igram.
No pa še mal slikc od mojih simsov
To je moja hiša:
Moji simčki:
Tuki me mož vara z neko rdečelasko
:
Mami k je noseča:
Otročki:

Glih prejšn vikend sm jih igrala. Pr men je problem, da ko enkrat začnem igrat, pol čist notr padem in preden se ozrem je že 4 ure mim

Drgač pa mam že celo sosesko teh simsov ustvarjeno ampak večinoma samo eno in isto familijo igram.
No pa še mal slikc od mojih simsov

Moji simčki:

Tuki me mož vara z neko rdečelasko

Mami k je noseča:

Otročki:

Zadnjič spremenil Frenkie, dne 16. Jan. 2007 16:49, skupaj popravljeno 3 krat.
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Simseki so zakon
Vse verzije, od prve do zadnje so zakon.

Vse verzije, od prve do zadnje so zakon.
Hello, 911. I''m on fire!
-
Catharine - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 9. 2005
- Kraj: Planet Earth
joooooooj simsiiiiiiii!!!!
sam jst sm res obsedena s to igrco odkar je pršla ven. pol sm pa iz neta sims2 pobrala in sm še bolj obsedena.
takoj k bom mela nov bolj zmogljiv računalnik si bom kupla original, ker bi res rada svoje hiške mela.
kar se življenja sims tiče, se men velikrat zgodi, da moški gleda skozi teleskop in potem ga ugrabjo nezemljani in ta moški potem pride nazaj oplojen in se mu pojavi trebuh in seveda tudi rodi takega zelenega dojenčka nezemljana
sam jst sm res obsedena s to igrco odkar je pršla ven. pol sm pa iz neta sims2 pobrala in sm še bolj obsedena.
takoj k bom mela nov bolj zmogljiv računalnik si bom kupla original, ker bi res rada svoje hiške mela.
kar se življenja sims tiče, se men velikrat zgodi, da moški gleda skozi teleskop in potem ga ugrabjo nezemljani in ta moški potem pride nazaj oplojen in se mu pojavi trebuh in seveda tudi rodi takega zelenega dojenčka nezemljana

-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Frenkie, kam vodjo te tvoje štenge?
Ni mi lih čist jasno ...
Drugač ko sem bla še v OŠ sem dneve in noči nabijala te Simse, (prva verzija še) in sem bla čist nora na vse skupi ... Sicer sem skoz gulfala tist keš, da sem bla valda največji bogataš tm v soseki.
Pol ene parkrat sem se šla tud Fair play, je še bolj zanimivo skor. T
Te druge verzije nimam, bi jo pa imela, tko za kdaj pa kdaj.

Drugač ko sem bla še v OŠ sem dneve in noči nabijala te Simse, (prva verzija še) in sem bla čist nora na vse skupi ... Sicer sem skoz gulfala tist keš, da sem bla valda največji bogataš tm v soseki.

Te druge verzije nimam, bi jo pa imela, tko za kdaj pa kdaj.

E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
ja, k bazenu vodjo ane
kam pa drugam madonca
drgač pa ja, full lepa hiška, ampak moje so bolš, pa čeprou so stokrat slabše
mela sm sims 1, čist not padla, k je pršla dvojka vn, sm tak vik in krik zagnala, da so mi vsi posodl, da sm si šla original kupt... to je edina igrca, k jo mam original doma
dosn sm se registrirala na ea games, da sm dobla dodatne hiške pa ne vem kaj še vse... in ja, spet jo igram k nora...

drgač pa ja, full lepa hiška, ampak moje so bolš, pa čeprou so stokrat slabše

mela sm sims 1, čist not padla, k je pršla dvojka vn, sm tak vik in krik zagnala, da so mi vsi posodl, da sm si šla original kupt... to je edina igrca, k jo mam original doma

-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Catharine napisal/-a:joooooooj simsiiiiiiii!!!!
hehe...to se je mojmu možu pr simskih zgodil

Drgač pa čist nora na njih, sam mam lepo časovno omejitev kadar jih igram, če ne sm lahko celo večnost pred kompom!!!
Pa enkrat je moja simsika s teleskopom opazovala sosede, pol pa tko pride sosed čez par minut k njej pa ji šamar zabije

-
Catharine - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 9. 2005
- Kraj: Planet Earth
mycosmogirl napisal/-a:Pa enkrat je moja simsika s teleskopom opazovala sosede, pol pa tko pride sosed čez par minut k njej pa ji šamar zabije
zato pa rajš glej skoz teleskom kadar je nočka.. k če čez dan. .pol zmerej sosedje pršibajo pa te skloftajo

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov