The Sims
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Irma-Samantha Martinšek - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Črnomelj
uff...simsi
Začelo se je pr teti s Sims, končalo pa pr Sims2, simsPets, SimsDeluxe (-ta je naj kr združuje Nightlife i Sims2 tak d res lah delaš karkoli)... xD hihi
Ampak zdj jih že dolgo nism igrala...iz neznam kerga razloga, jih na compu ne zazna več, na prenosniku pa še kr :S Sam prenosnik je večinoma pr seki k študira v MB.
Drgač pa so pomoje res prehudi. Ko so ble kake počitnice k maš malo več fraj cajta (al si ga pa vzameš, kr si pač poredn ta dan xD) je supr.
Se spomnem, sm mela eno družino iz nule na prababice z hišo in nasledstvom 200.000 simoleonov (al karkol) in še tiste življenjske cilje mi je ratalo izpolnt. Zgleda sm si res vzela cajt je bla pa prehuda familija hehe
Začelo se je pr teti s Sims, končalo pa pr Sims2, simsPets, SimsDeluxe (-ta je naj kr združuje Nightlife i Sims2 tak d res lah delaš karkoli)... xD hihi
Ampak zdj jih že dolgo nism igrala...iz neznam kerga razloga, jih na compu ne zazna več, na prenosniku pa še kr :S Sam prenosnik je večinoma pr seki k študira v MB.
Drgač pa so pomoje res prehudi. Ko so ble kake počitnice k maš malo več fraj cajta (al si ga pa vzameš, kr si pač poredn ta dan xD) je supr.
Se spomnem, sm mela eno družino iz nule na prababice z hišo in nasledstvom 200.000 simoleonov (al karkol) in še tiste življenjske cilje mi je ratalo izpolnt. Zgleda sm si res vzela cajt je bla pa prehuda familija hehe
-
Manca Smolej - Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana Šmartno
Jah, sm bla tut jz včasih prav obsedena z simsi in remi stvarmi.Res je kul in zanimivo. uni človečki, k jih pol hraniš, jim izbiraš službo in jimm iščeš partnerje. Wiupiu. Enkrat si bom ponovno naložila Simse 3, imam doma celo original. ^^
-
Ksenija Zupanc - Sramežljivka
- Kraj: Rimske Toplice
Mene ta igrica navdušuje že od prvega dela dalje. je tudi edina igrica, ki jo imam na računalniku. 3. je res zakon!
-
Maruša Habot - Sramežljivka
To je edina igrica, ki jo sploh igram ali sem jo kdaj koli igrala. Pri enki sem imela skoraj vse dodatke.
Zdaj mi je pa trojka čisto zakon. Problem pri tej igrici je edino, ko te not potegne in ji lahko igraš tudi več ur skupaj.
Zdaj mi je pa trojka čisto zakon. Problem pri tej igrici je edino, ko te not potegne in ji lahko igraš tudi več ur skupaj.
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Ja trojka je genialna. Čeprov bi blo fino met še kakšno drugo mesto... Zanima me, kakšna bo 4ka? Zanimiv je tale dodatek World Adventures, ko gre recimo žena na počitnice na Kitajsko, pa tm zapecaš enga Kitajca, pa doma rodiš kitajskega otroka, pa možu ni nč čudno. Hahaha Sam jst dostkrat kode uporablam, k se mi ne da čakat:)
-
Maruša Habot - Sramežljivka
No ta dodatek si še morem dodat.
Zadnjič spremenil Maruša Habot, dne 03. Okt. 2018 13:36, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Hailey - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 5. 2010
moja najljubša igrca.
igram jih že.. uf, več ko ene pet let pomoje. prisegam na dvojko - ftw! igrala sm tut trojko parkrat pa mi ni blo tak všeč, pa tut računalnik je mel kak mb premal rama, tak daa. dvojka so mi pa res kul.
igram z dodatki; pets, glamour life stuff, seasons, nightlife - mela sm še open for bussines in apartment life, trenutno pa sam z nightlige (deluxe )
aja, in brez motherlode ne gre
igram jih že.. uf, več ko ene pet let pomoje. prisegam na dvojko - ftw! igrala sm tut trojko parkrat pa mi ni blo tak všeč, pa tut računalnik je mel kak mb premal rama, tak daa. dvojka so mi pa res kul.
igram z dodatki; pets, glamour life stuff, seasons, nightlife - mela sm še open for bussines in apartment life, trenutno pa sam z nightlige (deluxe )
aja, in brez motherlode ne gre
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov