The Sims

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

OdgovorNapisal/-a jagodka85 » 22. Jul. 2008 21:03

Umm, zakaj bi hotla met kopije iz neta, če maš pa že original igro?

Drugač pa, posamezne dele igre lahko zloudaš tol na kakšni torrent strani, katere linka t ne smem dat, ker je pač prepovedano to delat na tem forumu.

Napiš v gugla recimo: The Sims 2 Deluxe torrent .. in ti bo vn vrgl nešteto strani, iz katerih lahko to dol snameš.

Če pa mislš dodatke, kot so oblekce, simski, pohištvo, ... pa dobiš na raznih fan straneh, te maš pa objavljene tud v tej temi.
Uporabniški avatar
*Lilli*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

OdgovorNapisal/-a *Lilli* » 22. Jul. 2008 21:41

ja mam orginal igro res je..samo dodatkov pa nimam vseh in to bi rada zloudala z neta...predvsem dodatke :D ...zato pa sem spraševala, če gre skup orginal igra in pa recimo zloudani dodatki...glede oblekic pohištva itn..vseh teh strani imam veliko, pri tem nimam problemov..samo tu se mi pol zatakne pri dodatkih...
no pa vseen hvala ti :bussi: ...bom poskusila že nekaj :D
Uporabniški avatar
*Lilli*
Komunikatorka
Komunikatorka

OdgovorNapisal/-a *Lilli* » 01. Avg. 2008 13:04

Mam zopet nov problem :oops: poslušala sem nasvet jagodke85 si zloudala ene dodatke zdaj pa se zopet pojavi problem, ker dalje nevem :oops:
Postopek je končan kaj pa naj zdaj nardim..saj kake datoteke ali kar koli, da bi človek lahko preprosto inštaliral ni..kako lahko zdaj sploh naložim ali prenesem v igro..to kar sem zvlekla z neta :? Morda sem res neumna..sam jaz res ne vidim nobene uporabne stvari, ki bi mi kakor koli pomagala inštalirat te moje preljube dodatke :roll:
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

OdgovorNapisal/-a jagodka85 » 01. Avg. 2008 15:59

Joj, pa ne bom zdj jst kriva, če ne bo delal :D

Drugač pa, kake dodatke? Prou dodatke za igro, al pač samo cunce, predmete, pa tk naprej?
Uporabniški avatar
*Lilli*
Komunikatorka
Komunikatorka

OdgovorNapisal/-a *Lilli* » 01. Avg. 2008 19:22

Ah ne..saj nisi ti kriva..kriva sem jaz ko sem tko neumna, da enih simsov nevem prav inštalirat :oops:

šla sem na tisto stran (ki si mi jo poslala) in tam našla Nightlife (vsaj mislim, da so bili to dodatki :oops: ..ker za velikost, nekaj čez 1 GB lahko človek skoraj to pričakuje) no in zdaj, imam sam ene ikonice, z katerimi itak nevem kaj naj počnem (je enako, ko vlečem kake obleke frizure itn.)sam pol to dam v mapo in je v igri...tu pa stvar mislim, da niti ni tko preprosta, ker vseeno bi moglo bit nekaj, kar bi mogla inštalirat..zdi se mi tko,kot da bi neki še manjkalo :?

Ah..res sem,kot ena kura..bom mogla nekega "mojstra" poiskat, da mi pojasni kaj naj sploh storim z to solato ki sem jo nardila(če se z tem sploh kaj narditi da)...saj sem si zloudala že nešteto oblek pa frizur pa raznoraznih stvari, pa nisem mela nikoli problemov..ampak tu pa res, tu pa moja inteligenca odpove :lach:
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

OdgovorNapisal/-a jagodka85 » 01. Avg. 2008 19:48

Dej nared skrinšot, pa mi posreduj, lh tuki, lh prek zs-ja. Ker mislm, da vem, kaj mislš, sam se morm prepričat :D
Uporabniški avatar
Blossom
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2007

OdgovorNapisal/-a Blossom » 03. Avg. 2008 15:19

How to install the sims?

Torej, moraš downloadat daemon tools, to inštalirat, ker s tem ustvariš navidezni cd. Daemon tools bere končnice, kot so .bin, .iso,...
Moraš paziti, da vsak del simsov inštaliraš v posebej mapo (recimo Program Files -> The siims 2 Nightlife; Program Files -> the sims 2 bon voyage), ker če bodo v isti mapi, ti igra ne bo delovala (believe me, I know :roll: )

Vseeno ti priporočam, da za pomoč vprašaš kakšnega znanca.
Uporabniški avatar
*Lilli*
Komunikatorka
Komunikatorka

OdgovorNapisal/-a *Lilli* » 03. Avg. 2008 18:10

^ ooo hvala ti za pojasnilo...sam sve se že z jagodko85 zmenile vse preko zs...tko, da mi je zdaj vse jasno (upam, da mi je :D ). Sem že prišla do faze, da jih mam naložene že na cd-ju sam zdaj me neki zafrkava ta drug cd (sam mislim,da sem že na dobri poti, da pogruntam kaj je zopet narobe :) )..drugače pa... ja saj stvar sploh ni tko zakomplicirana..kot je zgledala na začetku...
hvala ti vseen :wink:
Uporabniški avatar
boom_boom*¸
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 7. 2008

OdgovorNapisal/-a boom_boom*¸ » 06. Avg. 2008 14:23

pa zakaj men to ne delaaaa... :cry: :cry: sm jih snela z neta pa nalužila, tud original sm ž nalagala... pa z inštalacijo sploh nimam nubenih problemu, use se lepo nalož, sam k probal zagnat igrco pa noče :cry: :cry:
a mam preslab komp al kai?? vem da že na tastarem nism mogla naložit, ker na onem sm pa windows sesula in pol fotr (ker je biu pač negou komp) ni 2 dni z mano guvoru... :cry: :cry: :D

kaj nej nardiiiiim?? :evil:
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

OdgovorNapisal/-a kiny » 07. Avg. 2008 22:50

Men so simsi zaaaakon. Sicer sama jih nimam na računalniku ampak kadar sm pr sestrični na obisku ji okupiram računalnik in jih igram. :D
dayweed
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 8. 2008

OdgovorNapisal/-a dayweed » 10. Avg. 2008 21:32

br0ken heart napisal/-a:Simseki so zakon :gut:
Vse verzije, od prve do zadnje so zakon.

maš prav... je pa res da so jih izmolzli do kraja.
Tina.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2008

OdgovorNapisal/-a Tina.* » 15. Avg. 2008 14:10

Jas tudi igram simse in so red THE BEST igra (:

Mam pa eno vprašanje :?

Iz neta sem si potegnila obleke, hiše, pohištvo itd. in po navodilih to dala v mapo The Sims 2 -> Downloads. Ampak se mi stvari ne pojavijo v igri!

Ikonce so takše = Slika

Ko pa odprem ikono se pokaže to = Slika

Preiskala sme že vse sktrani kaj je blo možno, ampak nisem našla odgovora. :roll:

Btw. mam inštalirane: Sims 2 + Nightlife, H&M stuff, FreeTime, Seasons, Pets, Bon Voyage, Teen style stuff in Kitchen & Bath desing stuff.

Prosim naj mi kdo pomaga če zna :zustimm:
you've done nothing at all to make me love you less.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

OdgovorNapisal/-a jagodka85 » 15. Avg. 2008 16:43

A če dvakreat klikneš gor na ikono, se ti pokaže to, kar si nalimala sm gor?

Drugač ja, če je taka ikonca, to pomen, da jo moraš najprej inštalirat, sam zdj ne vem, al s posebnim programčkom, mislm, da se imenuje The Sims Package Installer. Probi ga poiskat, neki tazga je no, kokr sm napisala, pa bi pol moral delvat.
Tina.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2008

OdgovorNapisal/-a Tina.* » 15. Avg. 2008 16:45

Okej bom probala. Hvala jagodka85 (:
you've done nothing at all to make me love you less.
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Georgia » 15. Avg. 2008 16:50

O men so tut simsi najbolj zakon igrca od vseh. Je že dolg nism igrala, ste mi dale dobro idejo za pavzo med učenjem! :D

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov