Oči je car in se spozna na računalnike bl k marsikdo - od začetka dela z njimi in čeprav v delovnem času dela le z nekaterimi programi obvlada še vse ostale... Pr ns za računalnikom sediš od malega - začel se je z Miškino malo šolo, Hugotom in Aladinom, tko d sm že v osnovni vedla več od večine tipov. Oči tut v prostem času dela na računalniku, ga ma za hobi, čeprov mami zmer razlaga, da račune vod pa take fore... Je bil precej vesel, k sm računalničarja dam prpelala, sploh k majo še rač. podjetje doma - lih dons sta mela spet ene debate, kaj bo moj zrihtov.
Mami dela v javni upravi in obvlada računalnik, tok kot rab v službi. Zdej so dobil ful mlade sodelavke in so si vsi naštimal msn. Mam jo gor, sam dostkrat jo kr ignoriram, k mi pol piše d nej cune obesm pa skuham, pa...
Oba mata ful veselje svojim potomcem pošiljat mejle in včas se kr mal naveličaš. Mami ma une bedne "lepe misli", oči pa uporabne informacije pa kake fajn nagradne igre.
Fajn se mi zdi, da se spoznata, ponosna sm nanju ker sta na splošno človeka, ki se rada učita nove stvari...
Fejsbuka si še nista omislila, mislim da si ga niti ne bosta. Ne vem, če bi jih dodala, najbrž ne, konec koncev je gor zabava pa zafrkancija s kolegi. Ne da bi me blo sram, sam pač to je en moj krog prjatlov, v katerega ne spadata. Sej se doma vidimo. Mogoče bi ju potem, ko se preselim, da vidita, kaj se dogaja z mano.