starši & internet
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
no, sm vidla da ste v temi Priznam, da .. ene pisale da znajo vaše mame uporabljat internet/msn .... pa me zanima še kako je pri drugih
kako se vaši starši kej spoznajo na uporabo interneta (ali računalnika na sploh?) .. kaj pa stari starši?
pri meni gre mami kdaj pa kdaj pogledat novice na internet al pa pregleda mejle ... fotr je pa bolj v tem ... ubistvu smo meli internet že ene 10 let nazaj, lih zradi fotra ... pa msn zna tudi uporabljat, jap - ga je mel še pred mano pa razne forume, skype itd. tudi obvlada (ubistvu je tip računalniški frik )
nonotu smo pa ene dve leti nazaj odstopli naš star računalnik in mu zrihtali internet .. ga ma pa bolj za novice in pošto .. ampak za čez 70 let starega človeka je to kr kul
kako se vaši starši kej spoznajo na uporabo interneta (ali računalnika na sploh?) .. kaj pa stari starši?
pri meni gre mami kdaj pa kdaj pogledat novice na internet al pa pregleda mejle ... fotr je pa bolj v tem ... ubistvu smo meli internet že ene 10 let nazaj, lih zradi fotra ... pa msn zna tudi uporabljat, jap - ga je mel še pred mano pa razne forume, skype itd. tudi obvlada (ubistvu je tip računalniški frik )
nonotu smo pa ene dve leti nazaj odstopli naš star računalnik in mu zrihtali internet .. ga ma pa bolj za novice in pošto .. ampak za čez 70 let starega človeka je to kr kul
Let's swim to the moon .....
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
Hm pri nas je tko, mami pojma nima, sicer sem ji že enkrat mal kazala kak pa kaj, sam pač je tud pretirano ne zanima to.Ati pa kr že obvlala do, v bistvo se je mogu sam naučit, da lahk zdaj dela normalno v službi.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
moj fotr je dokaj kompetenten za delo z računalnikom, brskanje po netu ipd.
moja mati pa....obvlada tisto malo kar rabi za službo, interneta se izogiba ko hudič križa. pred kakim letom se je končno naučila pregledovat in uporabljat svoje mejle, čeprav ji priponke še vedno delajo težave. bolj kot, da ne zna, se mi zdi da sploh noče, niti se naučit niti znanja uporabljat.
moja mati pa....obvlada tisto malo kar rabi za službo, interneta se izogiba ko hudič križa. pred kakim letom se je končno naučila pregledovat in uporabljat svoje mejle, čeprav ji priponke še vedno delajo težave. bolj kot, da ne zna, se mi zdi da sploh noče, niti se naučit niti znanja uporabljat.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Moj foter obvlada računalnik in internet in razne programe, dosti tud za službo rabi al pa kaj tud sam popravlja računalnike če se kaj zalomi. Mami je pa bolj tak, tud v službi ga redno uporablja... tak da se kr znajde če jo kaj zanima poišče informacije na netu (google pa to), mail pregleda, MS Office uporabla. Stari starši pa heh, itak noben nima računalnika
Zadnjič spremenil kikyca, dne 02. Nov. 2011 2:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Yada, yada, yada...
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
Mami zna delati s programi, ki jih uporablja v službi, torej Excel, Word... Zna pošiljati in pregledovati maile, včasih tudi kaj poišče (google)...
Ati zna kaj poiskati na internetu, a ker to dela zelo redko, mu je treba kaj pomagati. Zna tudi poiskati komade na e-muli.
Ati zna kaj poiskati na internetu, a ker to dela zelo redko, mu je treba kaj pomagati. Zna tudi poiskati komade na e-muli.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Huh, ene dve let nazaj si je moj fotko omislu svojga laptopa (u službi ma tajnice, doma je biu komp zgolj u moji lasti). In seveda zahaklu mene, da mu objasnm tisto, kar sledi po on/off knofu. Se prau - use. In je bla jeba .
Tko, za primer, odtipka u en iskalnik neko golf palco in čaka ... in čaka ... in pride men težit, da zakaj ne dela net, grem pogledat, kliknem enter in odpre se stran ... Jaaa, pa nisi mi povedala, da morm še kej prtisnt pol ... Ah.
Dons zna točn in samo tok, da lahko preverja svoje golf portale, čekira za parcele in hiše, če se mu je uspel ufurat u svet mejlou, pa ne vem. Najbrž ne .
Mami pa ne tipka sploh.
Tko, za primer, odtipka u en iskalnik neko golf palco in čaka ... in čaka ... in pride men težit, da zakaj ne dela net, grem pogledat, kliknem enter in odpre se stran ... Jaaa, pa nisi mi povedala, da morm še kej prtisnt pol ... Ah.
Dons zna točn in samo tok, da lahko preverja svoje golf portale, čekira za parcele in hiše, če se mu je uspel ufurat u svet mejlou, pa ne vem. Najbrž ne .
Mami pa ne tipka sploh.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Moja mat je totalni antitalent, kar se tiče računalnika. Sicer zna delat v Wordu in v enem programu, ki ga rabi za šiht, na netu pa zna prit samo do strani kulinarika.
Fotr je mau (poudarek na 'mau') bolj napreden, kar se tega tiče - zna uporabljat mejl, guglat, predvsem se največ časa zadržuje na ebayu.
Fotr je mau (poudarek na 'mau') bolj napreden, kar se tega tiče - zna uporabljat mejl, guglat, predvsem se največ časa zadržuje na ebayu.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
naša muti tud pojma nima
učasih k ji je dolgčas mi pride težit kaj gledam, pa da bi ona tud in da naj jo naučim
učasih k ji je dolgčas mi pride težit kaj gledam, pa da bi ona tud in da naj jo naučim
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]