Splošna tehnična vprašanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
44 prispevkov
• Stran 2 od 3
•
Prejšnja
1, 2, 3
Naslednja
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Spet imam eno vprašanje. Kupila sem nove zvočnike 5.1, vendar mi delata samo 2 (oba sprednja stranska), v nastavitvah sploh nimam možnosti izbire 5.1, pa je računalnik dokaj nov (star šele 1 leto). Ima kdo kako idejo kje/kako to nastavim?
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- wasd
- Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2012
Koliko konektorjev je za v racunalnik? 5+1 ali 2+1? Nalozi gonilnike za zvocno kartico (verjetno je integrirana in bi morali biti gonilniki na CDju od proizvajalca maticne plosce). Mogoce tudi vir, ki ga poslusas, ne podpira 5.1 zvoka (samo stereo). Potegni si dol nek film v boljsi kakovosti, ki ima tudi 5.1 zvok in sprobaj.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Citiram v ustrezno temo:
Emeli9 napisal/-a:zdravo. ka ma mogoče kdo kako idejo kak na iPod (4.2.1) naložiti whatsapp.. vse sm še probala pa še kr negre.. torej ma kdo kaki link za dol potegnt al pa kaj.. ?? bol bla zeeelo vesela
hvala
The world is as you are.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Candyka1 napisal/-a:Živjo )
tole ni nč v zvezi s pasjim frizerjem
Ampak me pa neki zanima, če ma katera od vas mogoče izkušnje z izdelovanjem oz samo z nadzirnjem spletne strani, ki ima možnost tudi nakupa? Mogoče veste kakšni stroški so take strani? Kaj vse potrebujem? Koliko pride to približno na mesec?
Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore
Lp
- floribunda
- Cosmopsiho
to ti lahko js nardim. proti placilu se ve
- floribunda
- Cosmopsiho
ne, samo stran v wordpressu znam postavit in jo urejat...moja zgleda čisto ok, brez posebnega znanja....z malo truda in brskanja pač.
-
*cukrr* - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 1. 2012
Hei!
A bi mogoče kdo vedu kaj naj bi blo narobe... pač na telefonu (aplikacija Snapchat) mi napiše: There was a problem connecting to the server. Please try again.
Vse živo sm že probala pa nč ne pomaga.
Hvala!
A bi mogoče kdo vedu kaj naj bi blo narobe... pač na telefonu (aplikacija Snapchat) mi napiše: There was a problem connecting to the server. Please try again.
Vse živo sm že probala pa nč ne pomaga.
Hvala!
Tu es dans toutes mes pensées.*
44 prispevkov
• Stran 2 od 3
•
Prejšnja
1, 2, 3
Naslednja
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov