Splošna tehnična vprašanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- anjabe
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 5. 2015
Mishela napisal/-a:to sem si prebrala ja raje bi, če mi kdo od uporabnikov pove svoje izkušnje, ker ni vedno vse tak kot uradno piše
Z adsens-e bolj malo zaslužiš, razen če imaš res res veliko obiska. Moj predlog bi bil, d anajprej vzpostaviš res dober blog, ki bo imel veliko uporabnikov, šele potem pa razmišljaš o adsens-u.
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
Imam Nokio Lumia 830 in ne morem prejemati mms-ov. Oz prejmem že, a piše "prenesi predstavnostno sporočilo (2kb)" in ko kliknem na to, ne odpre nič oz se sploh ne začne nalagat. Nekdo mi je poslal dolgo sporočilo brez slik, a ne morem odpreti. V nastavitvah nisem še nič našla ali imam kaj izklopljeno... Anybody??
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Poklič operaterja da ti pošlje sms z katerim se ti bo telefon naštimal da boš lahko to prejemala.
Pokličeš, poveš model, dobiš sms, sam izbereš da in se ti nastavi, resetira in je to to.
Pokličeš, poveš model, dobiš sms, sam izbereš da in se ti nastavi, resetira in je to to.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Hm, imas vklopljen internet? kot vem, rabis povezavo.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ne rabiš met prižgano, to mora načeloma telefon sam naredit. Drugače smo spet napol v ledeni dobi . Naša mati je na telemachovem Sonyju mela za naštimat proxye za prejemanje mmsjev (poguglaj "tvoj operater ročne nastavitve mms") in za obkljukat v nastavitvah, da telefon lahko sam vzpostavi povezavo z internetom ko dobiš mms. 3 min dela.
Jaz sem pa dejansko rabila pri simobilu ta sms, ker mi kljub ročnim nastavitvam še kar ni samo odpiralo. Potem pa je delalo ko urca.
Jaz sem pa dejansko rabila pri simobilu ta sms, ker mi kljub ročnim nastavitvam še kar ni samo odpiralo. Potem pa je delalo ko urca.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- mmm
- Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 11. 2011
Sarissima napisal/-a:Ne rabiš met prižgano, to mora načeloma telefon sam naredit. Drugače smo spet napol v ledeni dobi .
Sarissima napisal/-a:Naša mati je na telemachovem Sonyju mela za naštimat proxye za prejemanje mmsjev (poguglaj "tvoj operater ročne nastavitve mms")
Meni se bolj ledeno zdi štimanje proxy-jev kakor to da si pač ročno vklopiš podatke
Drugače pa vse so ti že odgovorili.
Ali nastaviš samodejno prek SMS-a, ali pa malo pobrskaš po spletni strani operaterja.
Je pa dober način za troubleshoot, da najprej preveriš če ti sprejme MMS, ko imaš mobilne podatke on, wifi pa off
-
Heh, ja, ampak proxyje naštimaš 1x, une podatke smotane pa potem nonstop prižigaš pa ugašaš. De gustibus...
Lilah, si zrihtala?
Btw, a mi kdo lahko pove, v čem je keč teh novodobnih bob, izimbil, šparmobil, hofer ponudnikov? Zdej pa res moram menjat, ker s tem simobilom bom popizdila.
Najbolj se nagibam k špar/hofer mobilu, ker mi je všeč da maš kartice kot v starih časih in si pač vklopiš paket, če prav razumem. Je kaka varjanta, da si vseeno nekako urediš moneto? Ker mi cca 3x na mesec pride prav, ko nimam denarnice/urbane s sabo, pa se ne bi rada odpovedala luksuzu da plačam s telefonom
Lilah, si zrihtala?
Btw, a mi kdo lahko pove, v čem je keč teh novodobnih bob, izimbil, šparmobil, hofer ponudnikov? Zdej pa res moram menjat, ker s tem simobilom bom popizdila.
Najbolj se nagibam k špar/hofer mobilu, ker mi je všeč da maš kartice kot v starih časih in si pač vklopiš paket, če prav razumem. Je kaka varjanta, da si vseeno nekako urediš moneto? Ker mi cca 3x na mesec pride prav, ko nimam denarnice/urbane s sabo, pa se ne bi rada odpovedala luksuzu da plačam s telefonom
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- mmm
- Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 11. 2011
Sarissima napisal/-a:Heh, ja, ampak proxyje naštimaš 1x, une podatke smotane pa potem nonstop prižigaš pa ugašaš. De gustibus...
noja... tehnično gledano Proxy ni potreben, da ti sprejme MMS brez vklopljenih podatkov... to je odvisno od (nastavitev) telefona... glavne so nastavitve MMS centra in ustreznih APN-jev, nekateri operaterji rabijo imeti vpisan Proxy, nekateri ne
-
Js sm nabavila nov prenosnik. Je pa res da je bil stari že 5letnik .
Drugače pa ali ma katera pet cam ali kako video "varuško" za otroke in je zadovoljna?
Drugače pa ali ma katera pet cam ali kako video "varuško" za otroke in je zadovoljna?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
So mi zamenjali ze naslednji dan za 75e. Samo ima se ene druge napake, ga verjetno prevec okol prenasam pa kam ruknem vsaketolk (star bi pa bil skoraj 3.5 let), pa bom zdej vidla a mi bojo se kak del zamenjali alpa mi bodo kasnega solidnega, ze rabljenga urihtali, ce se bo bolj splaclo..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov