SIOL, AMIS, T2, ....
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
^^ ne ne laptop je že zame rezerviran , sem tud v nagradni igri.
konc ot
konc ot
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
Moa - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 5. 2007
- Kraj: Nekje na Štajerskem
Mi smo si dali nardit Siol Trio paket. Internet 20/20Mbs (ful hiter, sem zadovoljna), optična tv s polno programsko shemo (včasih jih malo signal zajebava), telefon in še kabelsko tv za povrh. Optična tv je za lcd televizijo v dnevni, kabelska pa v "otroški". Ko na optiki zmanjka signala preklopimo na kabelsko in nisi nikoli brez televizije . Tako, da sem nasplošno zadovoljna, cena pa je 44€. Pa laptop je srednje klase, je pa čist ok za brskat po netu ali pisat v wordu.
Lp
Lp
-
Moa - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 5. 2007
- Kraj: Nekje na Štajerskem
Mi smo si dali nardit Siol Trio paket. Internet 20/20Mbs (ful hiter, sem zadovoljna), optična tv s polno programsko shemo (včasih jih malo signal zajebava), telefon in še kabelsko tv za povrh. Optična tv je za lcd televizijo v dnevni, kabelska pa v "otroški". Ko na optiki zmanjka signala preklopimo na kabelsko in nisi nikoli brez televizije . Tako, da sem nasplošno zadovoljna, cena pa je 44€. Pa laptop je srednje klase, je pa čist ok za brskat po netu ali pisat v wordu.
Lp
Lp
-
Satya - Debatorica
- Na forumu od: 5. 6. 2008
- Kraj: Ljubljana
dva kolega (parček) sta pred časom v tisti akciji vzela ta laptop za en evro, in potem so ufl zamujali z dostavo, ker jih je zmanjkalo - in zdej sta ga končno dobila, in to full boljšega ker unga modela pač ni blo več. res mata zegen! pohvale siolu..
-
Maybelline - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
Uporabljam T2, res ful dober. Pred tem sem pa imela SiOL.
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
T2.
Groza od groze zadnje čase. Tv šteka, net vn meče alpa kr štekne use skp in 15min ne dela, pa spet dela, pa spet ne.
O podpori tm pa nebi govorila, tiste smrkovce naduvane usazga posebi 2x okol kepe da pade mal dol z oblakov
Groza od groze zadnje čase. Tv šteka, net vn meče alpa kr štekne use skp in 15min ne dela, pa spet dela, pa spet ne.
O podpori tm pa nebi govorila, tiste smrkovce naduvane usazga posebi 2x okol kepe da pade mal dol z oblakov
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]