simobil ali mobitel??

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 24. Jan. 2009 11:18

Jaz sem pa konc decembra šla od Mobitela k Simobilu-paket ORTO U NULO. In so mi priklopili mislim da 29.12.2008. Potem sem pa dobila domov račun (kao že opomin), da so ugotovili, da decembra nisem še stvari plačala itd. In je bil račun 10,09e. Torej to pomeni,da so oni meni za december za tista 2 oz.3 dneve zaračunali celo naročnino :eek: ?! Mislim svašta ej, da bi pa kateri to meni povedal pa ne :evil: . So se lepo smejali po tiho in si mislili kako sem nora,da si grem konc meseca to delat,ker bom itak vseeno plačala. Kar nekaj...drugače sem pa zadovoljna,edino za novo leto mi ni šlo sms-ov pošiljat.
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 24. Jan. 2009 13:09

rammsteingirl napisal/-a:glede džabesta: zanima me, če se da kje na netu (ali kjerkoli) preveriti, koliko si že porabil minut in sms-ov v tekočem mesecu?

Pošlješ SMS na 1919 Poraba k. In dobiš 4 SMSje in not ti piše kolk minut za Mobitel še maš, kolk za stacionarne pa to, kolk sporočil lahko še pošlješ.. :)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 24. Jan. 2009 13:35

Maya19 .. Kaj pa če so ti zaračunali priključnino?
Uporabniški avatar
Satya
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 6. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Satya » 24. Jan. 2009 14:09

ej mojemu bratu se je isto zgodilo, pošiljal je smse za novo leto in eni jih sploh niso dobili, drugi pa 6x. in so mu jih prasci simobilovi tut veselo zaračunali. js sm pa mobitel pa ni blo nobenga blema...
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 24. Jan. 2009 15:00

Kje pa pri Simobilu preveriš kolko minut/sms-ov ti je še ostalo?
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 24. Jan. 2009 15:02

*hox* napisal/-a:Maya19 .. Kaj pa če so ti zaračunali priključnino?

Rekli so mi, da mi priključnino zaračunajo zraven položnice za januar. Mogoče pa so mi jo res že zdaj...kaj pa vem. Moram počakat zdaj to položnico in pogledat kaj vse so mi zaračunali.

Aja pa finta je v tem, ker sem za december že kar dobila v bistvu opomin. Kao da nisem pravočasno plačala položnice in me prosijo,da jo naj pač zdaj čimprej. Jaz pa prej nisem sploh nič dobila-nobene položnice. Ma nevem no...glupo pač :D .
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 24. Jan. 2009 15:15

^^ Zakaj pa ne greš na Simobil in vprašaš? Oz. naročnina se itak plačuje za en mesec naprej, tko da mogoče si pa to dobila?
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 24. Jan. 2009 15:33

Jaz sem šla kar na Mobitel (že ene tri leta nazaj še) pa so mi tam uštimali ^^
Od takrat pa sploh ni več problemov :D
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 24. Jan. 2009 16:31

buubbika napisal/-a:Mene pa zanima, kako si naštimaš za MMS? Vem, da moraš neko geslo poslat na neko št., sam js to vedno pozabim, in pol ko dobim MMS, se po glavi tolčem.. nekaj časa.. in spet pustim in sm brez te opcije! :D
Ko sm pa prej klicala na simobil, so mi veno dal napotke, ugasni tel. blablal, uglavnm,vse sm nardila, kot so rekli, pa še vseeno ni šlo! :twisted:

Ve kira? Včeraj sm dobla 1 MMS, pa me nekako mika, da ga pogledam.:rofl:

Čudno,da ti ne gre, ker jaz sem tudi v četrtek klicala na simobil in me je vprašala kater telefon imam in rekla, da bom zdaj takoj dobila sporočilo za nove nastavitve in moram tisto potrdit,ugasnit telefon in ga spet prižgat. Pa mi je takoj delalo. Pokliči še enkrat...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 24. Jan. 2009 16:53

^^ Ja, oni ti morjo neki poslat, ti potrdiš in dela. :P
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 24. Jan. 2009 17:06

^^ Sej ga lahko pogledaš na njihovi spletni strani. :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 24. Jan. 2009 17:44

buubbika napisal/-a:Sj sm, fora je v tem, da ti pošlejo pin i še neka 2 sms.a, nato vtipkaš ta pin, ugasneš tel. in pol naj bi kao delalo in js sm vse to naredla, sam včerajšnega mms-a pa še vseeno ne morem pogledat.. Kr neka! Bom šla 1x na Simobil, pa jim rekla, naj se oni jbajo s tem!

Ja jaz sem mogla večkrat tale postopek ponovit...nekaj mesecev sem dobivala normalno mmsje, pol je pa pisalo da ga noče prijeti, pa sem jih mogla spet klicat na simobil, da so mi to uštimal. Pol čez par mesecev pa isto.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 24. Jan. 2009 17:48

buubbika napisal/-a:Sj sm, fora je v tem, da ti pošlejo pin i še neka 2 sms.a, nato vtipkaš ta pin, ugasneš tel. in pol naj bi kao delalo in js sm vse to naredla, sam včerajšnega mms-a pa še vseeno ne morem pogledat.. Kr neka! Bom šla 1x na Simobil, pa jim rekla, naj se oni jbajo s tem!

kaj pa tu http://nastavitve.simobil.si/ si že probala?
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 24. Jan. 2009 18:01

^ Zdaj nevem ali je od telefona do telefona drugačen postopek, ampak jaz nisem dobila sms-a.Prej sem narobe napisala. Meni je samo napisalo NAMESTIM POSODOBITVE?-ali nekaj v tem smislu...namestim je v glavnem pisalo in sem stisnila NAMESTI pa je trajalo res samo kakšne 3 sekunde. Potem sem telefon ugasnila,ga spet prižgala in je to blo to. Tako, da jaz nisem dobivala nobenih sms-ev in podobnega. No najboljše, da greš res vprašat tja.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 25. Jan. 2009 19:43

Kaj mogoče katera ve, kaj morm imet s sabo, če hočem sklenit razmerje za đabest? Razmerje bi sklepal prvič.... Včasih vem da je blo treba met davčno številko.... Je treba še kej druzga?
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov