simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
adry23 napisal/-a:Ne,naročnino itaq normaln pač plačam tolk kt je.Nabijajo mi če kšn dan ne telefoniram al pa pošiljam smse(recimo 79 sit na dan)-->v primeru da ne uporabljam mobitela tisti dan.
A razumeš zej?
za kaj takega pa prvič slišim. si ziher, da ne dobivaš kakšnih smsov od nagradnih iger in podobno? to pošiljajo, če kje sodeluješ ali pa si te muzike nalagaš. ampak tega ne pošilja mobitel. to ti pošilja ponudnik teh storitev. ponavadi v drobnem tisku piše, da se strinjaš z pogoji, ki so na njihovih interetnih straneh in tam ponavadi piše, da mesečno prejmeš določeno število smsov, ki seveda stanejo. preveri, lahko je to to.
-
cuppycake - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 12. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst sm bla prej tut pr Mobitelu, zdej mam pa ene par mescov Simobil in mi je res the best. Porabim ful manj kot prej (npr. ene čuka na mesec - pa res dosti kličem pa smsam).
Drgače mam pa paket Orto smart in je ful ugoden če mene vprašaš, zravn sm pa uzela še opcijo mobilni, da mam cenejš tut če v druga omrežja kličem (se mi bol splača dat 500 sit več na mesc naročnine, ker bi drugače mela ogromn račun, k ma velik kolegov še vedno Mobitel zaenkrat)
Drgače mam pa paket Orto smart in je ful ugoden če mene vprašaš, zravn sm pa uzela še opcijo mobilni, da mam cenejš tut če v druga omrežja kličem (se mi bol splača dat 500 sit več na mesc naročnine, ker bi drugače mela ogromn račun, k ma velik kolegov še vedno Mobitel zaenkrat)
We are not the girls your
mom warned you about,
because her imagination
could never be this wild.
mom warned you about,
because her imagination
could never be this wild.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Panasonic napisal/-a:Pa ste ugotovil tisti, k ste šli z Mobitela na Simobil, da vas "mobitelovci" manj kličejo?
Ej dol mi visi... pa čeprav niti ne bi držalo, ker - kdor me rabi, me bo poklical,
po drugi strani pa opažam, da se mi vedno manj ljubi tako v tri dni čvekat po telefonu..
Včasih bi ga najraje izklopila popoldne, ko pridem iz službe, ker se mi res ne da folka poslušat, kako mi skoz neki jamrajo...
razen seveda mojih najboljših prijateljic in lubija, ki smo pa itak vsi na Simobilu.
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Mimi_M napisal/-a:Panasonic napisal/-a:Pa ste ugotovil tisti, k ste šli z Mobitela na Simobil, da vas "mobitelovci" manj kličejo?
Ej dol mi visi... pa čeprav niti ne bi držalo, ker - kdor me rabi, me bo poklical,
po drugi strani pa opažam, da se mi vedno manj ljubi tako v tri dni čvekat po telefonu..
Včasih bi ga najraje izklopila popoldne, ko pridem iz službe, ker se mi res ne da folka poslušat, kako mi skoz neki jamrajo...
razen seveda mojih najboljših prijateljic in lubija, ki smo pa itak vsi na Simobilu.
Ja maš prov Mimi..tist k te rab te že pokliče, pa jest tud, če rabm tud kličm na mobitel, sej itak mamo opcijo mobilni..
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Niti ne... Me še vedno isto kličejo. Sicer je pa itaq samo še en frend zvest Mobitelu. Ostale smo spreobrnili.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
artie - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 8. 2007
Maychy napisal/-a:Niti ne... Me še vedno isto kličejo. Sicer je pa itaq samo še en frend zvest Mobitelu. Ostale smo spreobrnili.
Pri meni pa prav nasprotno, ene par jih je pr Simobilu, večina z mano vred pa pri Mobitelu, tko da sem se odločla, da dam 6 EUR pa kličem zvečer in čez vikend zastonj.
- M!NA
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2007
Jaz sem trenutno ponovno pri Mobitelu, čeprav je mal dražji, kar se tiče pogovorov, smsov,..
Z Simobilom mam slabe izkušnje in ziher ne mislim več biti njihova naročnica. Razočarana na celi črti. Je pa še ena slabost Simobila, da ima slabši signal. Drugače pa se mi zdi, da ima slednji kar cenejše telefone v prodaji.
Z Simobilom mam slabe izkušnje in ziher ne mislim več biti njihova naročnica. Razočarana na celi črti. Je pa še ena slabost Simobila, da ima slabši signal. Drugače pa se mi zdi, da ima slednji kar cenejše telefone v prodaji.
-
...Nikyca... - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2007
js mam simobil in sm čist zadovolna ...
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov