simobil ali mobitel??

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 05. Jan. 2007 11:27

adry23 napisal/-a:Ne,naročnino itaq normaln pač plačam tolk kt je.Nabijajo mi če kšn dan ne telefoniram al pa pošiljam smse(recimo 79 sit na dan)-->v primeru da ne uporabljam mobitela tisti dan.
A razumeš zej? :D

za kaj takega pa prvič slišim. si ziher, da ne dobivaš kakšnih smsov od nagradnih iger in podobno? to pošiljajo, če kje sodeluješ ali pa si te muzike nalagaš. ampak tega ne pošilja mobitel. to ti pošilja ponudnik teh storitev. ponavadi v drobnem tisku piše, da se strinjaš z pogoji, ki so na njihovih interetnih straneh in tam ponavadi piše, da mesečno prejmeš določeno število smsov, ki seveda stanejo. preveri, lahko je to to.
Uporabniški avatar
cuppycake
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 12. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a cuppycake » 05. Jan. 2007 14:07

Jst sm bla prej tut pr Mobitelu, zdej mam pa ene par mescov Simobil in mi je res the best. Porabim ful manj kot prej (npr. ene čuka na mesec - pa res dosti kličem pa smsam).
Drgače mam pa paket Orto smart in je ful ugoden če mene vprašaš, zravn sm pa uzela še opcijo mobilni, da mam cenejš tut če v druga omrežja kličem (se mi bol splača dat 500 sit več na mesc naročnine, ker bi drugače mela ogromn račun, k ma velik kolegov še vedno Mobitel zaenkrat) :D
We are not the girls your
mom warned you about,
because her imagination
could never be this wild.
Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Panasonic » 05. Jan. 2007 14:09

Pa ste ugotovil tisti, k ste šli z Mobitela na Simobil, da vas "mobitelovci" manj kličejo? :D
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 05. Jan. 2007 14:13

Panasonic napisal/-a:Pa ste ugotovil tisti, k ste šli z Mobitela na Simobil, da vas "mobitelovci" manj kličejo? :D

Itak k majo na mobitelu kr precej drago k kličejo na simobil :cool:
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 05. Jan. 2007 16:07

jaz ravno zaradi tega ne bi šla na simobil, ker večina prijateljic in fant imajo Mobitel. sicer pa mi tak tudi ustreza.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 05. Jan. 2007 18:39

Panasonic napisal/-a:Pa ste ugotovil tisti, k ste šli z Mobitela na Simobil, da vas "mobitelovci" manj kličejo? :D

Ej dol mi visi... pa čeprav niti ne bi držalo, ker - kdor me rabi, me bo poklical,
po drugi strani pa opažam, da se mi vedno manj ljubi tako v tri dni čvekat po telefonu..
Včasih bi ga najraje izklopila popoldne, ko pridem iz službe, ker se mi res ne da folka poslušat, kako mi skoz neki jamrajo... :roll:
razen seveda mojih najboljših prijateljic in lubija, ki smo pa itak vsi na Simobilu.
:wink:
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 05. Jan. 2007 19:08

Mimi_M napisal/-a:

Ej dol mi visi... pa čeprav niti ne bi držalo, ker - kdor me rabi, me bo poklical,
po drugi strani pa opažam, da se mi vedno manj ljubi tako v tri dni čvekat po telefonu..
Včasih bi ga najraje izklopila popoldne, ko pridem iz službe, ker se mi res ne da folka poslušat, kako mi skoz neki jamrajo... :roll:
razen seveda mojih najboljših prijateljic in lubija, ki smo pa itak vsi na Simobilu.
:wink:

Ja maš prov Mimi..tist k te rab te že pokliče, pa jest tud, če rabm tud kličm na mobitel, sej itak mamo opcijo mobilni..
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 05. Jan. 2007 19:33

Niti ne... Me še vedno isto kličejo. Sicer je pa itaq samo še en frend zvest Mobitelu. Ostale smo spreobrnili. :)
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
artie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a artie » 23. Avg. 2007 13:18

Maychy napisal/-a:Niti ne... Me še vedno isto kličejo. Sicer je pa itaq samo še en frend zvest Mobitelu. Ostale smo spreobrnili. :)

Pri meni pa prav nasprotno, ene par jih je pr Simobilu, večina z mano vred pa pri Mobitelu, tko da sem se odločla, da dam 6 EUR pa kličem zvečer in čez vikend zastonj.
Uporabniški avatar
Hed Kandi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Hed Kandi » 23. Avg. 2007 13:30

sem na mobitelu in ne mislim it na simobil..sploh ker ma mobitel umts, ga kr velikokrat uporabljam
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 23. Avg. 2007 13:36

Hed Kandi napisal/-a:sem na mobitelu in ne mislim it na simobil..sploh ker ma mobitel umts, ga kr velikokrat uporabljam

Jst tud. Pa tisti, ki jih bolj pogosto kličem, majo mobitel, tko da nimam namena zamenjat operaterja...
M!NA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a M!NA » 23. Avg. 2007 13:40

Jaz sem trenutno ponovno pri Mobitelu, čeprav je mal dražji, kar se tiče pogovorov, smsov,..
Z Simobilom mam slabe izkušnje in ziher ne mislim več biti njihova naročnica. Razočarana na celi črti. Je pa še ena slabost Simobila, da ima slabši signal. Drugače pa se mi zdi, da ima slednji kar cenejše telefone v prodaji.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 23. Avg. 2007 13:42

jst sm tud pr mobitelu - zto k ma simobil zlo slabo pokritost
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 23. Avg. 2007 13:46

Joj signal je problem pr simobilu, ampak glede pokritosti se izboljšuje..opažam da v hribih je vedno več signala :)

Od kar mam orto smart se mi je račun znižal skor za 8 eurov-k so sms-i cenejši :)
Uporabniški avatar
...Nikyca...
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ...Nikyca... » 23. Avg. 2007 15:24

js mam simobil in sm čist zadovolna ...

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov