simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Ava87 napisal/-a:Ful so mi dobre tele borbe med operaterji. najprej Simobil ponudi nekaj orto ugodnega, pol pa še Mobitel neki džabe.... Kar tako naprej. Konkurenca je ful kul, dokler smo potrošniki na boljšem.
Se stoodstotno strinjam! Tudi tušmobil je postavil konkurenčne pakete... Trenutno je džabest daleč najboljši paket, še najbolj mi je všeč 1GB prenosa podatkov recimo.
-
*Kobilica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 8. 2008
Jaz tudi Sem malce zabluzila včeraj, ko sem še vedno ugotavljala, a pokurim na vesec več, al ne, tako da sem sms poslala šele danes. Prej sem pokurila okoli 19, sedaj bo samo še 15, kar je lepo. Pa malce bolj mirne duše bom telefonirala. Unih 200 v druga bo ravno prav za to, da iamm 1x tedensko kak mali intervjujček za opravit in moram zato ponavadi z mobija v stacionarno klicat. Ko bova na svojem bo pa tudi pomagalo, ker verjetno stacionarnega ne bova imela, se še nisva odločila.
Skratka, yay.
Skratka, yay.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
evo, jaz sem tudi ravnokar poslala SMS za džabest in mi začne veljati od jutri naprej
-
Hehe, sem te spomnila, kaj?
Še tole sem prej nameravala pripomniti: da je hecno, da bodo operaterji sedaj zanetili romantične spore, ker bodo fantje, ki povečini bolj cenijo prenos podatkov vsi preklapljali na Mobitel, punce, ki so bolj zveste bodo pa na Simobilu. Pol bo pa hudič
Še tole sem prej nameravala pripomniti: da je hecno, da bodo operaterji sedaj zanetili romantične spore, ker bodo fantje, ki povečini bolj cenijo prenos podatkov vsi preklapljali na Mobitel, punce, ki so bolj zveste bodo pa na Simobilu. Pol bo pa hudič
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
mene pa zanima glede džabesta, če veljajo ta zastonj SMS sporočila tudi za pošiljanje v druga omrežja ali samo v okviru mobitela?
-
Mhm, tudi meni se zdi, da sem tako brala. Edina posebnost je potem, če pošiljaš v tujino oziroma iz tujine, pomoje. Tako da jih 1000 že kar težko skuriš, pomoje.
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
*Kobilica* napisal/-a:Mhm, tudi meni se zdi, da sem tako brala. Edina posebnost je potem, če pošiljaš v tujino oziroma iz tujine, pomoje. Tako da jih 1000 že kar težko skuriš, pomoje.
V tujino jih pošiljaš normalno, iz tujine se plačajo po ceniku.
Js sem tut na začetku misla, da bo težku skurit tistih 1000 sms-ou, zdej sem pa vsak mesec na boljši poti da pridem do 1000. Ta mesec jih bom pokurla okrog 600.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
^^ a res? naj se jaz še tako trudim, ampak mi je ratalo od aprila do zdaj pokuriti vsega skupaj okoli 2000 sms-ov, pa se mi zdi da že za vsako malenkost napišem sms medtem ko 1000minut pogovorov pa takoj gre
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Satya - Debatorica
- Na forumu od: 5. 6. 2008
- Kraj: Ljubljana
js pomoje bp naklofam ful smsov...no ne glih 1000, ampak...close enough ne vem, na faksu pa na jobu itak ne morm čvekat po telefonu pa če mi je dolgčas pač pišem smse... no od doma pa tut precej velik čvekam. j*biga hvala bogu za džabest paket, ane
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov