simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MIYA - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2007
TUŠMOBIL je zakon
lahk kličeš v kerkol omrežje in je vse ista tarifa 10centov
pa telefoni za 1€. prej sm bla pr mobitelu pol pr simobilu, in zdj kličm pol cenejš k prej in mam pol manjše račune. Pa s signalom nimam nobenga problema saj lovi povsod.
lahk kličeš v kerkol omrežje in je vse ista tarifa 10centov
pa telefoni za 1€. prej sm bla pr mobitelu pol pr simobilu, in zdj kličm pol cenejš k prej in mam pol manjše račune. Pa s signalom nimam nobenga problema saj lovi povsod.
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
A res al kaj? Tuš ima v vsa omrežja enako?? Kaj pa tist neki, ko so na kartici za trgovino tuš minute in ko si jih preneseš, jih lahko porabiš za vsa omrežja al samo za tuš? Ker pri nas je oma na tem Tušu in ne vem kako to funkcjonira?? Pa še, ali lahko dam jst moje minute (iz moje kartice) na njen telefon??
Aja pa še neki, a je treba minute porabit v enem mescu al se prenašajo?? Ker jst jih mam že pomoje okol 200
Aja pa še neki, a je treba minute porabit v enem mescu al se prenašajo?? Ker jst jih mam že pomoje okol 200
- misswho
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Kika napisal/-a:misswho napisal/-a:Neglede kakšne pakete ima kdo, ima pa Mobitel pri oglasu za Itak ful hudo pesem... They call me.... It's not my name;) A kdo ve kdo to izvaja?
the ting things- that's not my name
Hvala... Sam ta njun video je čist zgrešen... Bolj paše ta reklama za Džabest zdravn;)
- radenska
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
- Kraj: somewhere
mily napisal/-a:A res al kaj? Tuš ima v vsa omrežja enako?? Kaj pa tist neki, ko so na kartici za trgovino tuš minute in ko si jih preneseš, jih lahko porabiš za vsa omrežja al samo za tuš? Ker pri nas je oma na tem Tušu in ne vem kako to funkcjonira?? Pa še, ali lahko dam jst moje minute (iz moje kartice) na njen telefon??
a ti soprašuješ za džabest? ni ti jih treba porabt sam prenašajo se ti pa tut ne
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
buubbika napisal/-a:Edino, kar me pi*di pri simobilu je, ko npr kličem v 2. omrežja/tujino, mi sploh ne zaračuna tolk, kolkr porabim, pač pa več!
Npr. kličem v tujino za 1,13min in mi nabije 48centov, moglo bi mi pa 10 centov manj, ker kličem, ko je nižja tarifa itd. In itak, da gledam vsak cent, ker se takoj nabere v ful evrov. S bla v tujini, nism nikogar klicala, edino beep sm dala 3x mami in i bla dosegljva, javla se tud nism nobenmu in sm nabila 10€ ko sm se vrnila! Češ, tajnica blabla aaaa!
Bom morala spet klicat kaj se grejo! :fight:
V tujini je ponavadi minutni interval, tako da je vseeno ali se meniš 3 min in 1 sec ali pa 3 min in 59 sec. Tajnico pa obvezno izklopi preden greš v tujino, ker se fuuuul nabere.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
Ja, rekla bi, da je Džabest odgovor na Orto u nulo.
Razlika je ta da pri OUN plačaš naročnino 10€ in plačuješ klice v druga omrežja in na stacionarne številke 10 centov, medtem ko imaš klice v Simobil in SMSe zastonj. Aha, pa še priljučnino plačaš.
Pri Džabestu pa plačaš 15€ naročnine in imaš zastonj naslednje:
1000 minut pogovorov in video pogovorov v Mob. omrežje,
200 minut klicev v druga omrežja in stacionarno
1000 SMSov ali MMSov
1 GM podatkovnega prenosa.
Priključnine ne plačaš.
Razlika je ta da pri OUN plačaš naročnino 10€ in plačuješ klice v druga omrežja in na stacionarne številke 10 centov, medtem ko imaš klice v Simobil in SMSe zastonj. Aha, pa še priljučnino plačaš.
Pri Džabestu pa plačaš 15€ naročnine in imaš zastonj naslednje:
1000 minut pogovorov in video pogovorov v Mob. omrežje,
200 minut klicev v druga omrežja in stacionarno
1000 SMSov ali MMSov
1 GM podatkovnega prenosa.
Priključnine ne plačaš.
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
"Mobitel bo začel ponujati ThnikPad SL500+.
cena prenosnika pa bo 150 EUR ob sklenitvi/podaljšanju paketa Internet neomejeno za 24 mesecev. Naročnina na ta paket je 29 EUR."
Zdaj so pa še računalnike začeli ponujat ob internetnih paketih. Jaz bi pa bicikeeel
cena prenosnika pa bo 150 EUR ob sklenitvi/podaljšanju paketa Internet neomejeno za 24 mesecev. Naročnina na ta paket je 29 EUR."
Zdaj so pa še računalnike začeli ponujat ob internetnih paketih. Jaz bi pa bicikeeel
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
passiflora napisal/-a:"Mobitel bo začel ponujati ThnikPad SL500+.
Ravno ta laptop sem malo prej omenjala tukaj v eni drugi temi. Zelo dobra zadeva za na faks itd. Tukaj namreč ni omenjeno, da ima ta prenosnik vgrajen modem, tako da imaš brez dodatnih priklopov vedno takoj na voljo net. Tale Lenovo sicer na žalost ni najlepši prenosik, ampak ok. ne vem zakaj ne vgradijo takšnih modemov v macbooke.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov