simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
kar je pa pri mobitelu zdaj plus, pri tem džabest paketu, ko imaš še 200 minut zastonj v druga omrežja (mobilna in stacionarno).
-
Spety - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
Simobil ima tudi druge pekete zame kateri so tudi zelo ugodni. Jaz sem že 4 leta pri simobilu in nimam pritožb nad njimi. Trenutno imam sklenjeno pogodbo za orto v nulo in glede nato, da še vedno veliko kličem v druga mobilna omrežja imam račun še vedno nižji, kot pri orto smart tako, da meni se splača.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ja, mislim, da se to nanaša na net.
- Mravlca*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
rammsteingirl napisal/-a:kar je pa pri mobitelu zdaj plus, pri tem džabest paketu, ko imaš še 200 minut zastonj v druga omrežja (mobilna in stacionarno).
Jaz ravno zaradi tega resno razmišljam, da bi šla iz simobila na mobitel... Pogodba mi pa tako ali tako poteče tale mesec.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Če prestopiš na enega od teh novih paketov pri Simobilu- kako hitro to začne veljat? Ti zastonj klici in smsi.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Mimi_M napisal/-a:Posebej pa plačaš klice v druga mobilna in stacionarno omrežje.
Ja s tem, da je na mobitel tud pocen-neki tazga kot opcija mobilni, ki pa je v tem paketu ne plačaš. Tko nekak (nisem se pa še čist poglablala, ker mam še kar stari orto smart, ker ne presežem 12 Eur na mesec)
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Ja res je, tud nadaljnji klici v simobilovo omrežje in sms-i (če slučajno po kakšnem čudežu presežeš magično številko 1000) so še vedno pocen, in tud klici v stacionarno in druga mobilna omrežja so še vedno pocen. Tko da ja, men se tale orto v nulo splača, ker kr dost kličem na simobilovo omrežje, sms-ov pa tud skoz več pišem ... se trudm jih porabt, sam vem, da mi ne bo ratal
-
*Lally* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
- Kraj: LJ
Mene pa neki zanima glede tega novga paketa 'Džebest'.. kako je pol z mobiteli.. js bi si recimo januarja, ko mi pri Itak poteče vezava, kupla nov mobi.. ampak če grem zdj na Džabest, niso mobiji več tolk pocen kot pri Itak? Al je cena ista?
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Eni mobiteli so za vse naročniške pakete isto znižani v akciji in majo isto ceno ne glede na to, ker paket maš. Pol so pa kkšni dodatno znižani npr. za poslovne uporabnike, za pakete Povezani itd., kkšni so pa v akciji samo za določen paket. Tko da so mislm da eni trije al kok samo za Itak džabest po 1 cent, loh pa kupš tud kergakol druzga, ki so za vse naročniške pakete.
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
*Lally* napisal/-a:Mene pa neki zanima glede tega novga paketa 'Džebest'.. kako je pol z mobiteli.. js bi si recimo januarja, ko mi pri Itak poteče vezava, kupla nov mobi.. ampak če grem zdj na Džabest, niso mobiji več tolk pocen kot pri Itak? Al je cena ista?
Če ti januarja poteče lahko zelo verjetno nov telefon vzameš že zdaj
Kolikor sem jaz razumela bo Džabest nadomestil star Itak paket. Cene telefonov ostajajo odvisne od akcije, trenutno imaš konkretno za to akcijo cenejše 4, lahko pa vzameš katerikoli telefon s ponudbe
jst sem že prešaltala ... priporočam ker tole je pa res poceni
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov