simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
buubbika napisal/-a:Zakaj tolčeta z glavo ob zid??? :lach:
Če vaju res tok zanima pač pokličta, prašita..
Kjerkoli na Simobilu boš vprašala ti bodo povedal, da so telefoni zaklenjeni. Zato pravim, da bi tudi njen moral biti. Nisem kar nekaj na pamet govorila.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Maychy napisal/-a:buubbika napisal/-a:Zakaj tolčeta z glavo ob zid??? :lach:
Če vaju res tok zanima pač pokličta, prašita..
Kjerkoli na Simobilu boš vprašala ti bodo povedal, da so telefoni zaklenjeni. Zato pravim, da bi tudi njen moral biti. Nisem kar nekaj na pamet govorila.
A to govorite o zaklenjenosti telefona da ne morš dati sim kartico drugega operaterja v telefon?Po novem naj bi biu zakon da morajo biti vsi telefoni odklenjeni.Če pa niso ti ga mora tvoj operater odkleniti zastonj.To sm u časopisu brala.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Možno, da se kakšen izmuzne *hox*, boš šla drugič še meni telefon izbrat, da ne bo zakodiran
Kar se tistega zakona tiče, da bi morali biti odklenjeni pa to za Simobil ne velja. By the way... A slučajno kdo ve, če ima Tušmobil odklenjene?
Kar se tistega zakona tiče, da bi morali biti odklenjeni pa to za Simobil ne velja. By the way... A slučajno kdo ve, če ima Tušmobil odklenjene?
--- Evil Is Just A Point Of View ---
-
*Kobilica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 8. 2008
Mja, tole z odklepanjem meni sicer ni jasno, ampak hell, saj vemo, da so pri nas zakoni bolj na hojladri.
Sicer se mi pa prek neke tete obeta možnost preizkusa N96. Kaj pravite, bi bilo za probat? Dejansko Nokie še nisem imela, predelala sem pa že polno drugih film. Zakaj ne? Ker se ponavadi odločam preprosto po tem, kar potrebujem, pa sem do nedavnega potrebovala predvsem klice in smsje in fotkič, kar res ni veliko. Sedaj se potrebe širijo.
No ja, nekaj bom že našla, samo do Mobitela se moram zbasat, ker po fotkah izbirati se mi ne da, mi je pomembnejše, kako mi telefonček sede v roko.
Sicer se mi pa prek neke tete obeta možnost preizkusa N96. Kaj pravite, bi bilo za probat? Dejansko Nokie še nisem imela, predelala sem pa že polno drugih film. Zakaj ne? Ker se ponavadi odločam preprosto po tem, kar potrebujem, pa sem do nedavnega potrebovala predvsem klice in smsje in fotkič, kar res ni veliko. Sedaj se potrebe širijo.
No ja, nekaj bom že našla, samo do Mobitela se moram zbasat, ker po fotkah izbirati se mi ne da, mi je pomembnejše, kako mi telefonček sede v roko.
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Glede Nokie N96...lih dons sem jo mela šanso vidt v živo pri enem od zaposlenih v tehnični podpori Teleraya, ki jo uporablja zadnjih 14 dni in pravi, da ni zadovoljen in da je N95 delala dosti bolje...če strokovnjak ni zadovoljen, je tud mene mal ohladil...ker sem bla precej zagreta nad njo...
Tko da se zdej bolj nagibam k N85, ki naj bi nadomestila N95 v prodaji:
Aja, pa da ne bom čist OT...sem na Mobitelu...računa mam pa max. 25 € na mesec, kar se mi zdi čist okej...
Tko da se zdej bolj nagibam k N85, ki naj bi nadomestila N95 v prodaji:
Aja, pa da ne bom čist OT...sem na Mobitelu...računa mam pa max. 25 € na mesec, kar se mi zdi čist okej...
-
Satya - Debatorica
- Na forumu od: 5. 6. 2008
- Kraj: Ljubljana
js sm pa čist zgubljena pri takih telefonih. sploh ne vem, kaj z njimi počet, hahaha....me je čs povozu, tko mlada, pa že tko povožena
drugač pa kokr js vem, ma simobil edini zaklenjene - js sm mobitel, fnt pa simobil pa z njegovga telefona ne morm klicat s svojo simko. šmrc. telefon je kupu pa junija mislm da.
drugač pa kokr js vem, ma simobil edini zaklenjene - js sm mobitel, fnt pa simobil pa z njegovga telefona ne morm klicat s svojo simko. šmrc. telefon je kupu pa junija mislm da.
-
*Kobilica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 8. 2008
Punce, kaj tukaj je tudi katera dobila en skrivnosten sms z Mobitela v petek? Midva sva ga oba fasala nekje med plesnimi zvečer, sva čukasto gledala, ko sva prišla domov. Baje bo nekaj novega. Pisalo je čez 3 dni - to bi bilo danes, pa še nič ne piše novega na njihovi strani ...
Me mal martra ...
Me mal martra ...
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov