simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*BelaLilija* - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 12. 2006
Jaz imam SiMobil (že drugi mobi v treh mesecih ) in sem ful zadovoljna, ker je ugodnejši kot pa mobitel. Vsaj jaz imam dobre izkušnje z njim, ker sem bila prejšnja leta na mobitelu, pa sem imela strašno drago naročnino.
Samo bedak je v vse trdno prepričan. (Montaigne)
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
~NIA~ napisal/-a:ja bom ja, sam zanima me kolk dni lahk zamudim predn mi blokirajo cifro?
Mislm da je moja mt za dolg časa založila položnico, tko da nau panike veš...pomoje bojo tolerantni
Zakaj pa je treba napisati novo položnico v evrih, če pa lahko do 14. plačujemo še s tolarji
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
~NIA~ napisal/-a:ja bom ja, sam zanima me kolk dni lahk zamudim predn mi blokirajo cifro?
Uh ti pa si paniko nardila ... pa sej te ne morjo kuj po 2-eh, 3-eh dneh izklopit. To traja sigurno vsaj kak mesec. Prvo dobiš opomin ali dva, pol ti še sms z opominom pošljejo, nato izklopijo odhodne klice pol pa še dokončno. Tko, da don`t panic
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- Jaga Baba
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 12. 2006
Sicer ne vem, če je bolo to v tej temi že omenjeno (ne berem tem za nazaj), toda pri Simobilu me zelo moti njihovo omrežje. Namreč, ne samo, da je pokritost pri nas še vedno slaba, tudi na področjih, kjer bi moral biti 100% (recimo v večjih mestih), se zgodi, da ga včasih kar zmanjka.
V Mariboru se mi je recimo že večkrat zgodilo, da mi je med pogovorom kar zmanjkalo signala, ali pa vsaj zelo prekinjalo zvezo. Kot da bi telefon iskal omrežje. Baje ne neka fora z preklaplanjem oddajnikov.
V Mariboru se mi je recimo že večkrat zgodilo, da mi je med pogovorom kar zmanjkalo signala, ali pa vsaj zelo prekinjalo zvezo. Kot da bi telefon iskal omrežje. Baje ne neka fora z preklaplanjem oddajnikov.
-
adry23 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
- Kraj: Over The Rainbow
Čeprov sem sama na mobitelu,priporočam simobil.Tud sama bom šla na Simobil,k mi naročnina poteče pri Mobitelu.Mobitel je ratu preveč drag za moje finance.Vseen mi računajo,tud če kakšen dan ne uporabljam mobitela.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Jaga Baba napisal/-a:Sicer ne vem, če je bolo to v tej temi že omenjeno (ne berem tem za nazaj), toda pri Simobilu me zelo moti njihovo omrežje. Namreč, ne samo, da je pokritost pri nas še vedno slaba, tudi na področjih, kjer bi moral biti 100% (recimo v večjih mestih), se zgodi, da ga včasih kar zmanjka.
Jaz nimam težav s pokritostjo. Edino v kakih kafičih, kjer so debeli zidovi ali v kleti mi vleče slabše kot Mobitelovcem. Oziroma mi sploh ne vleče. Tako da grem tja na kavo, kadar hočem mir
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
adry23 napisal/-a:...Mobitel je ratu preveč drag za moje finance.
Vseen mi računajo, tud če kakšen dan ne uporabljam mobitela.
Ne razumem, kaj misliš s tem
Naročnino?
Valda računajo, saj naročnino plačuješ pač enotno, na mesec toliko in toliko, porabo impulzov pa računajo glede na tvojo "porabo" in dvomim, da bi ti obračunavali v prazno...
Čeprav sem na Simobilu, dvomim, no, da bi te na ta način pri Mobitelu goljufali...
Je pa zdej Mobitel "potihem" podražil naročnino za Itak paket (1435 sit) in je menda s tem pristal na črni listi Zveze potrošnikov Slovenije..
-
adry23 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
- Kraj: Over The Rainbow
Mimi_M napisal/-a:adry23 napisal/-a:...Mobitel je ratu preveč drag za moje finance.
Vseen mi računajo, tud če kakšen dan ne uporabljam mobitela.
Ne razumem, kaj misliš s tem
Naročnino?
Valda računajo, saj naročnino plačuješ pač enotno, na mesec toliko in toliko, porabo impulzov pa računajo glede na tvojo "porabo" in dvomim, da bi ti obračunavali v prazno...
Čeprav sem na Simobilu, dvomim, no, da bi te na ta način pri Mobitelu goljufali...
Je pa zdej Mobitel "potihem" podražil naročnino za Itak paket (1435 sit) in je menda s tem pristal na črni listi Zveze potrošnikov Slovenije..
Ne,naročnino itaq normaln pač plačam tolk kt je.Nabijajo mi če kšn dan ne telefoniram al pa pošiljam smse(recimo 79 sit na dan)-->v primeru da ne uporabljam mobitela tisti dan.
A razumeš zej?
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
adry23 napisal/-a:Ne,naročnino itaq normaln pač plačam tolk kt je.
Nabijajo mi če kšn dan ne telefoniram al pa pošiljam smse(recimo 79 sit na dan)-->v primeru da ne uporabljam mobitela tisti dan.
A razumeš zej?
Ne, k sm blond!
Jah, pol je pa to tvoj problem, če imaš dokaze za to "nabijanje", pa to mirno prenašaš in ne napišeš kakšne pritožbe
OT: ful je moteče v tvojih postih, ker za ločili ne delaš presledkov
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Jaz sem mela prej skoz Mobitel pa je res drago, ampak vsaj s telefoni nisem mela nobeni problemov. Zdaj mam pa Simobil ze skoraj leto in sem od februarja pa do zdaj mela telefon ze 5x na popravilu... Prej nisem imela nikoli tezav s telefoni in niti 1x se mi ni noben pokvaril. Tud fant je sel takrat ko jaz na Simobil si kupil nov telefon in tud njemu ne dela tako kot b mogel... Tud jaz sem ze opazla, da vcasih kr nimam signala na takih mestih, ki bi, vsaj po moje, moral bit...
Drugac, cenovno je pa Simobil res super... Ena in edina dobra stvar
Drugac, cenovno je pa Simobil res super... Ena in edina dobra stvar
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
densy napisal/-a:simobill zaenkrat.
a je to res, kar sem jest slišala, da ma mobitel sam še en let pogodbo z vodafonom in, če je ne bo podaljšal, da bodo klici ful dražji..
je mogoče kdo kej od tega slišal?
mobitel ima pogodbo z vodafonom?? nima simobil?
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov