simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Satya - Debatorica
- Na forumu od: 5. 6. 2008
- Kraj: Ljubljana
jep, men se tudi zdi, da ful jamrajo čet LGje, sploh čez tega novega, s palčko... js sm ga ta tedn sprobala pa sm bla čist zgubljena... no, ziher je pa to dobr, da v avtu pol ne morš tipkat (sam mene bi to iber nerviral...pač nisem preveč pridna )
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
Moja tamala ma LG, enga hudga v glavnem,zanga smo dal 300 € se mi zdi..Mislm,dobila ga je za uspeh v šoli.
Je tud s palčko pa touch screen ma, sam men sploh ne potegne,mam rada praktične pa nezahtevne telefone,ona je pa ful zadovoljna.
Jaz bi ful to nokio express music,pa morm še prejšnjega odplačat (še 60 €)...mam pa K610i,pa sm FUL zadovoljna.... Ma ne sej pomoje bom počakala kr dda ta crkne,pa šele potem kupovala naprej
Sigurno je to telefon,ki me zajebava najmanj do zdaj.
Je tud s palčko pa touch screen ma, sam men sploh ne potegne,mam rada praktične pa nezahtevne telefone,ona je pa ful zadovoljna.
Jaz bi ful to nokio express music,pa morm še prejšnjega odplačat (še 60 €)...mam pa K610i,pa sm FUL zadovoljna.... Ma ne sej pomoje bom počakala kr dda ta crkne,pa šele potem kupovala naprej
Sigurno je to telefon,ki me zajebava najmanj do zdaj.
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Yazmeen napisal/-a:*hox* napisal/-a:^^ Telefoni so odkodirani.
A si sigurna?
Ja tega k sem ga zdej dobila (nokia 5220) je 100%, ker sem probala dat notr mobitelovo kartico.
Drugač pa to odkodiranje itak ne stane velik, mislim da okrog 5 €.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Simobil ima drugače zakodirane telefone. Odkodiraš ga lahko pa šele takrat, ko ti poteče vezava. Lahko ga sicer daš kam drugam odkodirat, ampak ti potem ne velja več garancija.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
Maychy napisal/-a:Simobil ima drugače zakodirane telefone. Odkodiraš ga lahko pa šele takrat, ko ti poteče vezava. Lahko ga sicer daš kam drugam odkodirat, ampak ti potem ne velja več garancija.
res je. mobitelovi so pa vsi odkodirani
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Kika napisal/-a:Maychy napisal/-a:Simobil ima drugače zakodirane telefone. Odkodiraš ga lahko pa šele takrat, ko ti poteče vezava. Lahko ga sicer daš kam drugam odkodirat, ampak ti potem ne velja več garancija.
res je. mobitelovi so pa vsi odkodirani
Ni res. Imam nov Simobilov telefon in JE odkodiran.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov