simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nItY - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 10. 2008
- Kraj: za obzorjem
ja men se pa recimo tud to nardi, da če me kdo kliče, mu glas na drugi strani reče, da številka ne obstaja (tel.št. sm prenesla iz mobitela na simobil) in če me pokliče še enkrat- številka obstaja in normalno kliče
nevem kaj ga mede...
nevem kaj ga mede...
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
^^ ja vsak mesec maš ti 1000 minut al koliko pač in 1000 sms-ov. Če jih ne porabiš se ti NE prenašajo v naslednji mesec, če jih porabiš pa se ti dalje obračunava pač po normalnem ceniku druge fore ni
Splača pa se ti, če dosti kličeš na simobil
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Ja pr orto u nulo maš 10 € naročnine in 1000 minut zastonj v Simobilovem omrežju in 1000 sms-ov zastonj. V druga omrežja maš pa 10 centov na minuto. Zdej, če maš velik takih, katere kličeš, na Simobilu, pol se ti splača. Pa tud če kličeš v druga omrežja, je 10 centov še zmer mal. 1000 minut + 1000 sms-ov maš pa vsak mesec zastonj, ko jih pokurš, pa pač plačuješ normalno naprej, ne vem kolk točn.
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
Tamarra* napisal/-a:^^ ja vsak mesec maš ti 1000 minut al koliko pač in 1000 sms-ov. Če jih ne porabiš se ti NE prenašajo v naslednji mesec, če jih porabiš pa se ti dalje obračunava pač po normalnem ceniku druge fore ni
VSAK MESEC ?!?!?!
Omg..pol bom mela 10€ računa sam k tmo mal telefonarm pa sms-am.
D best. grem na to,pa še po nov telefon.
jaz sem v letu pa pol nardila za 36 ur odhodnih klicev pa poslala 496 smsov tko da...
yeah baby.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Končno sm preklopla na Simobil- ORTO V NULO. Na mobitel itak nimam klicat nobenga, ker so usi na Simobilu tko, da je to izredno ugodno zame. Sam smotano zna bit to, da nekje ( baje ) Simobil ne lovi signala. Jz na srečo še nism mela take negativne izkušnje ( tok, tok ).
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Smetka_ napisal/-a:
Omg..pol bom mela 10€ računa sam k tmo mal telefonarm pa sms-am.
D best. grem na to,pa še po nov telefon.
jaz sem v letu pa pol nardila za 36 ur odhodnih klicev pa poslala 496 smsov tko da...
yeah baby.
jst nimam nič to V nulo, imam navaden Orto paket, pa mam račun lih tko okol 10-12 €, s tem, da na ta način plačam res samo toliko, kot porabim...
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Zadne cajte mam skoz neki visoke račune,pa mi sploh ni jasn zakaj.Tko da razmišlam da grem na tuša da dajem unih 30€ in to je to.Pa še telefončke majo dost pocen.A pa jst grem lohk na tuša pa recimo z eno naročnino uzamem dva telefončka?(pa ne une k jih majo u akciji,da jih sama zberem).Pa če lahko tm sklenem naročnino pa tud če jo mam že pr simobilu??
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Men je tale orto u nulo ful fajn .. Na mesec porabim približno 6 ur pogovorou in okrog 500 sms-ou. Za tok pogovorou in sms-ou bi v orto smart paketu porabila okrog 17 € + naročnina + pogovori na druga omrežja, tako pa na koncu pride račun za vse skupaj okrog 15 €.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Ej a na simobilu dobiš izpisek klicou?Al morš to izrecno rečt?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
Damyanchyka napisal/-a:Ej a na simobilu dobiš izpisek klicou?Al morš to izrecno rečt?
Jst to dobim avtomatsko, mi ni blo treba nč rečt..
Drugač sm pa ravnokar sklenila paket Orto v nulo in kupla telefon LG KF600 sam za 1€! I love it
majo zdej ful eno akcijo in en kup FUUUL dobrih telefonov PREpoceni
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov