simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Satya napisal/-a:MTV nagrade za dva??? So se pa izprsili! Pa še tok cheap pogovori na itak - a je to del gofle al je ločena akcija?
Pravzaprav je nagrada dvakrat po dve osebi. Tole bi si pa res zelo rada šla ogledat. Ampak dvomim, da imam realne možnosti za zmago, sem načeloma bolj redkobesedna pred kamero.
-
Kaychee - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
Pr nuli maš 1000min pogovorov in 1000 sms za 10€. Če prekoračiš to mejo, obračunavajo klice mislim da kot pri smartu.
Nov aneks pa lahko podpišeš tudi pol leta pred iztekom starega, če se ne motim.
Skratka, tale nula je vsekakor ugodnejša, če jo le lahko dobiš (starostna meja 31 let).
Nov aneks pa lahko podpišeš tudi pol leta pred iztekom starega, če se ne motim.
Skratka, tale nula je vsekakor ugodnejša, če jo le lahko dobiš (starostna meja 31 let).
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Sej paket lahko spremenite kadarkol!!
Jst sm aprila uzela nou telefon in podalšala naročnino še za dve leti in sm mela orto smart paket, ampak sm mogla odplačat prejšnje naročniško razmerje ker je blo še pol leta do preteka.
Pol sm bla pa učeri pr enmu kolegu na simobilu in je reku da se mi ful splača ta orto u nulo. Pa sm rekla da ne bom spet odplačevala. In mi je razložil, da to naročniško razmerje je itq vezano na telefon in da jst lah paket kadarkol zamenjam. Da odplačujem le, če uzamem nou telefon.
Tko da mam zdej orto u nulo
Jst sm aprila uzela nou telefon in podalšala naročnino še za dve leti in sm mela orto smart paket, ampak sm mogla odplačat prejšnje naročniško razmerje ker je blo še pol leta do preteka.
Pol sm bla pa učeri pr enmu kolegu na simobilu in je reku da se mi ful splača ta orto u nulo. Pa sm rekla da ne bom spet odplačevala. In mi je razložil, da to naročniško razmerje je itq vezano na telefon in da jst lah paket kadarkol zamenjam. Da odplačujem le, če uzamem nou telefon.
Tko da mam zdej orto u nulo
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Mobite me je ful razjezi.ful sem jezna nanj!!Sem pogledala zadni dan v mesecu koliko mam porabe in me je pokazalo da mam 30 evrov,čeprav več mobitela ne uporabljam ker sem pri tuš mobilu!!!In ko sem zdaj dobila položnico mi je pisalo 48 evrov Kkao je mogoče če mobitela sploh nisem uporabljala da mi pokaže tako velik znesek??
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
*Kobilica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 8. 2008
Jah, bejži v poslovalnico in se pozanimaj. Najbolj preprosta varianta je, da so kje dobili tvojo številko prek kake nagradne igre in ti zdaj štepajo plačljiva sporočila. Vsekakor na forumu ne boš ugotovila.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
Sej ko dobiš položnico, dobiš zraven še izpisek koliko so ti kaj zaračunali. Pa tam poglej, če ti pa kaj ni jasno, pa čim prej zavij v kakšen mobi center!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Satya - Debatorica
- Na forumu od: 5. 6. 2008
pomoje je napaka....najbolš da greš z računom tja, pa jim poveš. Btw sej si odjavila naročnino pri njih, ko si šla na tuš, ane? če nisi, pa si dobivala prej kaka promo plačljiva sporočila....sam dobr, ziher ne za 48 evrov. Ti sam pejt tja pa poročaj pol, kaj ste se zmenil.
-
Ava87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2008
Kika napisal/-a:ni fora v tem, kok dobr govoriš ampak samo, da govoriš. ne zbira se najboljši, ampak je žrebanje.
ja pomembno je, da gofljaš govoriš in govoriš, sej če ne zadeneš glavne nagrade, so pa še vedno fajn tudi ostale samshung telefon z dodatno 4 giga pomnilno kartico kok kul, pa laptom...
drugače se pa tok zabavam s temi stand up šovi na gofli, ful so kul
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov