simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
včeraj sem hotla na itakovo stran pa se mi je odprla Gofla! Začne se vrtet filmček, očitno stand-up komiki, kao talk show al neki. Sej je kr smešno, sam me pa zanima kakšna bo to ponudba Gofla. Zna bit zlo konkurenčna tisti Simobilovi, kar je pa tud kul za nas!
-
*little girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 5. 2008
- Kraj: Where the streets have no name
Ja mene tudi zanima tale Gofla... kje se da še kaj več zvedet o tem??
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
*little girl* napisal/-a:Ja mene tudi zanima tale Gofla... kje se da še kaj več zvedet o tem??
Zgleda, da bojo naredil zelo zanimiv talk show s stand up komedijanti. Sicer se pa začne že čez dobre tri dni. Spodaj je še link do bloga Tina Vodopivca.
http://tinvodopivec.blogspot.com/2008/0 ... -itak.html
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
mash@ napisal/-a:me pa zanima kakšna bo to ponudba Gofla. Zna bit zlo konkurenčna tisti Simobilovi, kar je pa tud kul za nas!
Kot prvo Mobitel je way more kul od Simobila Sicer pa je že opazit neko ponudbo ... telefon Samsung L700 za 1 cent.
-
*Kobilica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 8. 2008
No, pa jaz bi izpostavila še coolness tele ponudbe: Soulb Pink Ribbon
Kupiš nov telefonček, kjer dobiš videposnetek samopregleda dojk (in tle ni tajit, kako bistveno je, da to obvladamo), Mobitel da pa del tega društvu za boj proti raku na dojkah. Mislim da 10 €. Mogoče se motim.
Tole o pregledu bo res treba obnoviti …
Mogoče kdo ve, kakšen je kaj tale telefonček??
Kupiš nov telefonček, kjer dobiš videposnetek samopregleda dojk (in tle ni tajit, kako bistveno je, da to obvladamo), Mobitel da pa del tega društvu za boj proti raku na dojkah. Mislim da 10 €. Mogoče se motim.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
*Kobilica* napisal/-a:No, pa jaz bi izpostavila še coolness tele ponudbe: Soulb Pink Ribbon
zanimiva ideja
drgač mam pa jst samsunge zadnja leta že skos in lahko rečem samo to da je ena A telefon!
jst sm dost štorasta in rade mi letijo stvari iz rok, kot tudi seveda telefon, celo po večkrat na dan.In vsak samsung mi je zdej nepretrgoma, z večkratnimi dnevnimi padci na tla, delal ko strela
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Ava87 napisal/-a:Men je pa fajn, ker Siol-ov trojček ponuja še HBO, tam je ful fajn serij in oddaj, ki nam manjkajo, to se mi zdi ful fajn
Vse lepo in prou, ampak kaj da fak ma to zveze z mobitelom in simobilom ter ostalimi mobilnimi operaterji?
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
Kika napisal/-a:sej je lušna ponudba- ampak za samopregledovanje dojk pa res ne rabiš kupit telefona
je pa lepo, da tko osveščajo nas ženske
Ja, pa ta denar, ki ga bojo donirali gre za društvo Europa Donna za nakup sonde za ultrazvok pregled dojk.
Jaz sem za Europa Donna prvič slišala. Pa se mi zdi lepo, da zaradi ene take kampanje potem ljudje zvejo za taka društva. Thumbs up
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov