simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Mayflower* napisal/-a:Joj, da se vam ljub s *purple* zapenjat v vsaki drugi temi. Pa drugače je to temo simobil ali mobitel in se mi zdi, da to ratuje OT.
kukr jst vem še vedno teče beseda o simobilu draga mayflower
Kika...samo pri domačem telefonu govorim 8 ur na mesec pretežno jaz, pa govorim velik manj kot po mobitelu.Če kličem preko gsmja pa še ostale številke, ki niso simobil+10 evrov naročnina, se mi ne bo splačal.
mislm kako lohk ti veš zame kaj se men splača, to še zmer ne razumem?!
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
*purple* napisal/-a:in glede na to, če precej govorite se vam ta paket nikakor ne splača!
sej si ti začela govorit za vse ostale, kaj se jim (ne) splača. men je čist ravno, a se teb splača, al ne.
Drgač ti pa simpl računica pove: maš zdej orto paket 5 eur naročnine, pogovori 2 centa in 10 centov na mobitel.
5 eur je razlika do orto u nulo. za teh 5 eur razlike ti govoriš 250 min po 2 centa. za 5 eur več pri orto u nulo (če gledamo še naročnino na orto paket) dobiš 1000 min zastonj. 1000 min pogovorov po 2 centa/min pa pride 20 eur drugač. Če pa ti govoriš še več, potem ti pa obračunavajo normalno po 2 centa in si na stari računici.
zdej pa res ne vem več, komu kej ni jasno...
-
Ava87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2008
če si pa na mobitelu, pa si lahko zrihtaš družinsko navezo, do 4 člane, cela femili, pa med seboj govoriš za 0 evrov, pa sms-i laufajo za o evrov in še samo en račun je ful d best
pa še M4 siol telefonijo lahko naročiš in lahko prek tvojga stacionarca kličeš te vaše mobije v družinski navezi in iz teh mobijev na stacionarca tudi za 0 evrov, če to ni kul
pa še M4 siol telefonijo lahko naročiš in lahko prek tvojga stacionarca kličeš te vaše mobije v družinski navezi in iz teh mobijev na stacionarca tudi za 0 evrov, če to ni kul
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
no to o familiji.. to se lahko z orto u 0 lihtak izide. moja cela familija ma simobil in smo tak zmenjeni, da bom pač pretežno jaz njih klicala al pa mi zvrcnejo če me rabijo in jih kličem nazaj.. tako, da bomo vseeno kr prišparali to sva z mamo že takrat prakticirali, ko še ni mela naročnine in sem pač jaz njo klicarla.. pač malo se treba znajt.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
*purple* napisal/-a:Mayflower* napisal/-a:Joj, da se vam ljub s *purple* zapenjat v vsaki drugi temi. Pa drugače je to temo simobil ali mobitel in se mi zdi, da to ratuje OT.
kukr jst vem še vedno teče beseda o simobilu draga mayflower
Kika...samo pri domačem telefonu govorim 8 ur na mesec pretežno jaz, pa govorim velik manj kot po mobitelu.Če kličem preko gsmja pa še ostale številke, ki niso simobil+10 evrov naročnina, se mi ne bo splačal.
mislm kako lohk ti veš zame kaj se men splača, to še zmer ne razumem?!
Ne vem, al sem jz zabita al kva, ker če se ne motim je zadnje par strani govora o tem, kolk ti zapravš za telefon, kar nima veze s simobilam
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
^^mayflower, če se ne motim si ti napisala dva posta, kateredva nista imela blage veze s simobilom, predvidevam da pa boš napisala še tretjega, ki tud ne bo imel blage veze s simobilom torej, kdo dela tukaj offtopic?
moja beseda teče še vedno o simobilu, ker četudi govorim o tem kolk zapravim, zapravljam pri simobilu
kika...ubistvu maš prav..Jst sm čist drgač gledala na to in kukr sem primerjala ure s stacionarnim telefonom, mi nekej ni klapalo.
a pa mogoče katera ve, če se prekfalificiraš v U nulo a se lahko nazaj v Orto smart?
Drugač če kera ne ve, paket se lahko spremeni iz orto smart v orto u nulo tud preko telefona če mate geslo.
moja beseda teče še vedno o simobilu, ker četudi govorim o tem kolk zapravim, zapravljam pri simobilu
kika...ubistvu maš prav..Jst sm čist drgač gledala na to in kukr sem primerjala ure s stacionarnim telefonom, mi nekej ni klapalo.
a pa mogoče katera ve, če se prekfalificiraš v U nulo a se lahko nazaj v Orto smart?
Drugač če kera ne ve, paket se lahko spremeni iz orto smart v orto u nulo tud preko telefona če mate geslo.
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Ava87 napisal/-a:če si pa na mobitelu, pa si lahko zrihtaš družinsko navezo, do 4 člane, cela femili, pa med seboj govoriš za 0 evrov, pa sms-i laufajo za o evrov in še samo en račun je ful d best
A kej doplačaš pri naročnini? Rečmo un, ki je nosilec paketa?
-
*Kobilica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 8. 2008
Čeprav resno, dekleta, koliko pa ve načvekate? Jaz sem na mobitelu že, heh, od ta starih 'ceglov', pa nikoli ni bilo nekih blaznih računov. Trenutno sem na Itak med 12 in 15 € mesečno. Pa se nič kaj nazaj ne držim pri uporabi, opravim vse, kar je nujno, nekaj govorno, nekaj pisno (SMS-ji). Kar se mene tiče, je mobitel prav super. Ampak, kot sem enkrat že komentirala, je pa res, da kličem v glavnem mobitelovce, ker so družina in prijatelji vsi na tem.
Meni blazno sicer pomeni, da sem dosegljiva in da lahko dosežem druge (torej signal).
In ker sem čisto družinski človek, me še ta družinski mika, samo, ker je moja služba malo manj družinska, moram najt čas, da grem to reč preverit v kakšno poslovalnico. Saj ti znajo tam na konkretnem primeru povedat, kaj bi šlo in kaj ne?
Meni blazno sicer pomeni, da sem dosegljiva in da lahko dosežem druge (torej signal).
In ker sem čisto družinski človek, me še ta družinski mika, samo, ker je moja služba malo manj družinska, moram najt čas, da grem to reč preverit v kakšno poslovalnico. Saj ti znajo tam na konkretnem primeru povedat, kaj bi šlo in kaj ne?
- my_self
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2008
- Kraj: Daleč...
*purple* napisal/-a:^^mayflower, če se ne motim si ti napisala dva posta, kateredva nista imela blage veze s simobilom, predvidevam da pa boš napisala še tretjega, ki tud ne bo imel blage veze s simobilom torej, kdo dela tukaj offtopic?
omg kaka pojava ti uklopi šele po 10 straneh kreganja da nimaš prav.. se splača če govoriš 1 uro po telefonu al celih 100 ur! čene ne bi delali novih paketov.. sej niso neumni!
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
*Kobilica* napisal/-a:Čeprav resno, dekleta, koliko pa ve načvekate? Jaz sem na mobitelu že, heh, od ta starih 'ceglov', pa nikoli ni bilo nekih blaznih računov. Trenutno sem na Itak med 12 in 15 € mesečno. Pa se nič kaj nazaj ne držim pri uporabi, opravim vse, kar je nujno, nekaj govorno, nekaj pisno (SMS-ji). Kar se mene tiče, je mobitel prav super. Ampak, kot sem enkrat že komentirala, je pa res, da kličem v glavnem mobitelovce, ker so družina in prijatelji vsi na tem.
Jst sem bla včer na Mobitelu in sem spraševala za tole družinsko. Zdele v promocijskem času stane dodatnih 5€ k že obstoječi naročnini, potem po februarju bo verjetno malo več. Kuk mi ni znala točno povedat. Torej nekdo v familiji da tole družinsko naročnino in določi tri ljudi, ki se bodo mes seboj pogovarjali, SMSirali in MMSirali neomejeno. Ka vem, meni je škoda dat še tuk zraven, ker ne govorimo tuk po telefonu. Sem tut jst bolj mini uporabnik in mi račun nikoli ne preseže 15€. Verjetno če ne bi mela še stacjonarca doma, bi bolj razmislala.
-
Satya - Debatorica
- Na forumu od: 5. 6. 2008
- Kraj: Ljubljana
sam tale družinska bi res znala bit zanimiva...sej 5 evrov je pa res džabe v bistvu, pa mi doma ful čvekamo, sploh midve z mami... To je sam za klice, ne, al vključuje tut kake pakete, da kupiš telefon?
par strani nazaj je ena pisala o modemu za mobi (ja, hitr pogledam forum, ane ) pa za simobil modem žal ne vem, sam za mobitel, na enem drugem forumu sem opazla, da so se nad simobilovimi cenami neta al kako neki prtožval. mobitel ma ta paket, k ma pavšal mesečni, ne? pa vrjetn zarad pokritosti je velik bolš tut. mah enkrat se morm spravt še to načekirat
floribunda, kak nimate siola tam?? mi ga mamo že sto let, se mi zdi, da ga majo itak povsod, pa še dol ne pada. edin če za optiko govoriš, sam na njihovi strani je ful ljubljane pokrite, razen tistih bajt, ki niso dale soglasij za omrežje...
par strani nazaj je ena pisala o modemu za mobi (ja, hitr pogledam forum, ane ) pa za simobil modem žal ne vem, sam za mobitel, na enem drugem forumu sem opazla, da so se nad simobilovimi cenami neta al kako neki prtožval. mobitel ma ta paket, k ma pavšal mesečni, ne? pa vrjetn zarad pokritosti je velik bolš tut. mah enkrat se morm spravt še to načekirat
floribunda, kak nimate siola tam?? mi ga mamo že sto let, se mi zdi, da ga majo itak povsod, pa še dol ne pada. edin če za optiko govoriš, sam na njihovi strani je ful ljubljane pokrite, razen tistih bajt, ki niso dale soglasij za omrežje...
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov