simobil ali mobitel??

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*Kobilica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kobilica* » 12. Sep. 2008 11:31

Ta družinska vez je, koakor razumem, nadrgradnja obstoječega paketa, tako da izven ljudi, ki so povezani s tabo, ti veljajo iste cene kot pri tvojem siceršnjem paketu. Govorim bolj tako, kot sem brala, ker se moram it še pozanimat. Jaz največ pokurim na mamo, sestro, domačo številko in dragega, tako da če se na to vržemo, smo zmagali. :D Aja, smo pa vsi mobitelovci, tako da, kaj drugega se mi ne bi splačalo ...
Uporabniški avatar
Ava87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ava87 » 12. Sep. 2008 17:56

Ja sej važen, da smo vsi pri istemu, pri mobitelu, pa mamo itak ugodno... večina mojih frendov je pri mobitelu, tako da itak...

samo ta družinska zadeva mi je kul, da vsaj se ne sekiram , če z mami klepetam :razz:
Uporabniški avatar
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objavaNapisal/-a keya » 12. Sep. 2008 18:22

^^ đizs.. zmanjšaj avatar!!! :evil:
se ti ne zdi da je tvoj nekam zeloo prevelik, glede na velikost vseh ostalih in da tvoj raztegne celoten forum..

sm tale orto u nulo zaenkrat zgleda kot čist nor paket :D ko pogledam trenutno porabo.. divje :D :D
Uporabniški avatar
passiflora
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a passiflora » 12. Sep. 2008 19:33

Ava, avatar je kul, nič ne žre ostalih. :) peace
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 12. Sep. 2008 19:37

passiflora napisal/-a:Ava, avatar je kul, nič ne žre ostalih. :) peace

Ni kul :D Jst sm ji tud že poslala zs pa zgleda ga še ni vidla.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 12. Sep. 2008 19:49

Pearl Girl napisal/-a:Paketa Orto Smart ni več, zdaj je namest tega paket Orto u nulo...

lol?
sicer jaz tudi razmišljam, da bi menjala paket kr zgleda, da se res splača :D čeprav sem še vedno skeptična in skoz preglejujem informacije na strani, da vidim kje je catch (kr se mi zdi nekam sumljivo poceni vse skup)
ampak po moje bom kr preklopla :D
aja me pa zanima al lahko menjaš paket samo v tisti simobilovi poslovalnici, kjer si sklenil naročniško razmerje al lahko greš v bilokerega??
hvala za info :P
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 13. Sep. 2008 16:47

^^ Lahko greš v katerikoli simobilov center.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 14. Sep. 2008 10:02

rachka_ napisal/-a: čeprav sem še vedno skeptična in skoz preglejujem informacije na strani, da vidim kje je catch (kr se mi zdi nekam sumljivo poceni vse skup)

Če količkaj kličeš tudi na Mobitelovo omrežje in stacionarno ali Tuš mobil itd, potem ne pričakuj računa 10 €, ampak bo višji,
saj se ti vsi klici v druga omrežja zaračunavajo po 0,10 €.
Uporabniški avatar
Satya
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 6. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Satya » 14. Sep. 2008 17:07

ma men pa tut tele družinske vezi paket so mi ful všeč, sam jih nismo še vzel, ker gruntamo, kako in kaj.... Bratec ma za nalogo se pozanimat malo boljš, kako nam bo to finančno znesla. Ava, a ti pa kr mami pustiš, da ti plača :D
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 14. Sep. 2008 18:47

TUŠMOBIL
Uporabniški avatar
Satya
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Satya » 15. Sep. 2008 20:44

ej men je pa ta tušmobil tok antipatičen... sploh jim ne zaupam, ne vem, se mi zdi tko k rečmo tuš cornflakes versus embijevi al pa nestlejevi. :) sej lahko da je sam stvar percepcije, sam men so res zoprni, in nikjer ne garantirajo, da ne bodo čez en mesc dvignl cen. Kok pa sploh vezave hočjo?
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 15. Sep. 2008 20:46

^^ Men je tut tuš čist mim :tot: .. Mogoče zato, ker mi je že trgovina čist x. Vezava je pa mislim da za 2 leti.

Simobil, simobil. :tach:
Uporabniški avatar
Satya
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Satya » 15. Sep. 2008 20:49

mobitel, mobitel ;)

men je trgovina pa drgač fajn, saj ta v btcju je fajn mirna pa ni milijon ljudi. sicer ni najbolš založena, sam pol saj ne kupujem stvari, k jih ne rabm :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 15. Sep. 2008 21:41

Mimi_M napisal/-a:
rachka_ napisal/-a: čeprav sem še vedno skeptična in skoz preglejujem informacije na strani, da vidim kje je catch (kr se mi zdi nekam sumljivo poceni vse skup)

Če količkaj kličeš tudi na Mobitelovo omrežje in stacionarno ali Tuš mobil itd, potem ne pričakuj računa 10 €, ampak bo višji,
saj se ti vsi klici v druga omrežja zaračunavajo po 0,10 €.

sej to je ta varka.ker itak ti rata kar nekajkrat na mesec klicat na kšno drugo, ki ni simobilova.in pol se takoj račun veča in veča.
In za tiste, ki ne berete malega tiska.neomejeno klicanje na simobil ni, ampak je omejitev 1000 minut.kar je več kot tisoč minut je plačljivo po rednem ceniku. :wink:
in glede na to, če precej govorite se vam ta paket nikakor ne splača!
in enako je pri vseh operaterjih ki ponujajo brezplačne kao neomejene klice.marketinška poteza :)

Me pa zanima če katera uporablja USB MODEM OD SIMOBILA ZA LAPTOPA?
in če stvarca res deluje in kolk crkuje signal?predvsem za ljubljano me zanima...
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 15. Sep. 2008 22:59

pomojem da ne bi seml prevec crkovat. kr sm js zdej neki casa prakticirala povezovanje na net kr prek usb-ja v telefon zataknjenega. razen da sem plačala ko velika nisem občutla kakih prekinitev povezave. delalo je sorazmerno hitro.
za v ljubljano? ne bi raje optike nabavla? :wink:

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov