simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*little girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 5. 2008
- Kraj: Where the streets have no name
Mju napisal/-a:že od nekdaj mobitel, čeprav razmišljam, da bi menjala...
jaz isto... pa ne vem kaj naredit. a se ITAK paket splača vzet?
-
Lejla86 napisal/-a:Jst mam itak paket...pa nikol nimam porabe več kot 18€, razen ta mesec, ko sem bla 14 dni izven EU. Če je pa folk, k ga večinoma kličeš, na simobilu...se ti pa verjetn ne splača...
A pa si ful na telefonu? ne,pri meni je folk ki ga kličem večinoma na mobitelu... a se drugač splača met ta paket?ker resno razmišljam,da bi šla na to...pa še mobi rabim kupit ker je čisto bogi
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Jst nč ne gledam, da bi čimprej končala klic, da ne bo visok račun...pa mesidžev mam tud vsak mesec za ene 5 €. Je pa res, da skor nikogar ne kličem na simobil. Dragega mam pa v 70% popustu. Men ustreza ta paket no. Drgač sm pa lih zdej brala v eni reviji (Telekomunikacije) na podlagi česa naj bi se odločal med operaterji in je za Mobitel pisalo, da se zanj odloči, če želiš met vse najnovejše, najboljše in najhitrejše ter da bo to delalo na najvišjem nivoju. Za Simobil pa, če iščeš ugodno ceno za dokaj dobro ponudbo. Tko da...itak bom pa jst vedno bolj hvalila Mobitel. To mam "v krvi" .
-
Hehe...Js sem tudi zaprisežena Mobitelovka,tko da ne grem na Simobil. No fajn,tole me je še bolj prepričalo,da je Itak paket uredu,tko da bom vrjetno kmalu šla zadevico uredit in da bom lahko končno brez skrbi glede tega.
Hvala za odgovor
Hvala za odgovor
- spermij
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 7. 2007
Lejla86 napisal/-a:Drgač sm pa lih zdej brala v eni reviji (Telekomunikacije) na podlagi česa naj bi se odločal med operaterji in je za Mobitel pisalo, da se zanj odloči, če želiš met vse najnovejše, najboljše in najhitrejše ter da bo to delalo na najvišjem nivoju.
Dobro spisano za naivne laike. Resnice je drugačna.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov