simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
A že kdo kaj gleda televizijo prek mobitela?
(Tako, recimo v čakalnici, ko pozabiš knjigo
(Tako, recimo v čakalnici, ko pozabiš knjigo
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
shanell napisal/-a:simobil
mam večkrat teževe z omrežjem zato razmišljam da bi šla rajš na mobitel
jaz sem en teden imela na voljo samo simobilov mobilni internet in sem dobesedno mislila da bom osivela za računalnikom. Strani nalaga tako počasi kot stari klicni modemi ... katastrofa, srčno odsvetujem vsakomur, ki vsaj kdajpakdaj brska po netu prek mobilnega interneta.
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
js mam že skos mobitel in mi je zakon in nikakor ne prešaltam na simobil ITAK
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
Tryanna napisal/-a:Jaz sem si že ogledala kar nekaj risank na Cartoon networku. Slika je res super, če jeseni cena ne bo previsoka si namreavam kdaj pa kdaj nabaviti naročnino tudi takrat. sploh zna tv prav priti na "dolgočasnih" predavanjih
Super ja, Cartoon network je zelo dobrodošel. A misliš, da so kake možnosti, da dajo gor še BBC Prime ali pa Travel Channel? A že kdo ve, kateri bojo novi kanali?
-
DiamondLollipop - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2008
jas mam pa zaj mobitel in večino kolegic, kolegov in sorodnikov ima mobitel. Ampak opažam da ima simobil bolšo ponudbo, že če gledaš razliko v ceni telefonov...
kaj pravite? se mi splača prešaltat na simobil??
pa kaj mislite o paketu orto smart???
kaj pravite? se mi splača prešaltat na simobil??
pa kaj mislite o paketu orto smart???
- misswho
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Super ja, Cartoon network je zelo dobrodošel. A misliš, da so kake možnosti, da dajo gor še BBC Prime ali pa Travel Channel? A že kdo ve, kateri bojo novi kanali?
naj me kdo popravi, ampak se mi zdi, da je tukaj tudi težava s pridobivanjem avtorskih pravic oz. omejenimi pravicami tv hiš.
jaz sem takoj še za kakšen discovery, hbo ...
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
misswho napisal/-a:Super ja, Cartoon network je zelo dobrodošel. A misliš, da so kake možnosti, da dajo gor še BBC Prime ali pa Travel Channel? A že kdo ve, kateri bojo novi kanali?
naj me kdo popravi, ampak se mi zdi, da je tukaj tudi težava s pridobivanjem avtorskih pravic oz. omejenimi pravicami tv hiš.
jaz sem takoj še za kakšen discovery, hbo ...
Avtorske pravice so glavni krivec, da je na voljo relativno malo programov. Jeseni bojo dodali nekaj novih, ampak dvomim da bo vključen tudi HBO. Jaz navijam za Fashoin TV, MTV, VH1 classic ipd. Imam pa občutek da se bojo precej usmerili na SLO programe (verjetno lažje pridobit pravice).
-
mikimišššš - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2008
Men pa tale partner bonus ni jasen. So mi takrat razložili, da si vzamem eno številko drugega omrežja in jo bom klilcala po isti ceni kot v simobil. Zdaj pa gledam račun pa enkrat je tako, drugič je pa zaračunano normalno- brez popustov .
Tako da bi posila za kako podrobno razlago. Kličem pa na info telefon že 15min pa so vsi zasedeni..
Tako da bi posila za kako podrobno razlago. Kličem pa na info telefon že 15min pa so vsi zasedeni..
-
mikimišššš - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2008
Aha sem jih končno dobila. In so rekli da to sploh ni res tako. In da maraš met pod partner bonus use ljudi ki majo simobil, drugače se ti zaračunava normalna naročnina-5€. Ne vem zakaj imam potem js naročnino še vseeno 4,16€. Nekaj je tule ni vredu
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov