simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
Tryanna napisal/-a:Ste že zasledile, da se da ponovem m:stik tudi sposoditi?
Slišala, videla.
Pa ni nujno, da si Mobitelov naročnik.
Če nisi, ti dajo posebno številko, ki jo uporabljaš na M:Stiku.
-
Za čas najema še ne vem, sklepam, da sama izbiraš.
Vem pa, da je cena pogovorov in sporočil enaka
tisti, ki jo imaš v naročniškem razmerju.
Vem pa, da je cena pogovorov in sporočil enaka
tisti, ki jo imaš v naročniškem razmerju.
-
Že imam. Stane 0,59 € na dan Kar v redu. Malo čez 4 € za en teden.
-
cherrypie - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2008
- Kraj: Ljubljana
jaz mam kr oboje...vsako v svojem telefonu . sam mislm da sm zaenkrat kar se cen tiče močno bolj za simobil. kar se funkcij tiče pa je baje mobitel precej boljši...
No, honestly, I am dumb. Most of the time I'm playing smart
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
Ja, mojmu fotru skos prekinja zarad omrežja... Je tud že čist jezen, ampak nima kej, celo podjetje je šlo na simobil in ma služben telefon
-
Ava87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2008
Pink Panterka napisal/-a:Ja, mojmu fotru skos prekinja zarad omrežja... Je tud že čist jezen, ampak nima kej, celo podjetje je šlo na simobil in ma služben telefon
Ma ja, te zadeve s službenimi telefoni so tak....ko moreš nekje bit, čeprav mogoče nočeš....da pa bi mel še pol posebej en mobilni telefon za privatne zadeve....ne vem no, nekateri ga majo, amapk meni je ziher ljubše vse v enem....
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
men simobil načeloma ne dela problemov, kar se tiče omrežja. Mam pa druge, npr: Kupla sm nov telefon in se zavezala za 24 mesecev in dobla brezplačne vikend pogovore, ki mi jih sloh niso vklučli. Najprej tega nisem opazla, pol se mi je pa po treh mescih zdel mal prevelik račun (valda,z lubijem sva zvečer med vikendi na dooooooooolgo klepetala). In sm šla na center in evo- tri mesce po tem še vedno nisem dobla izplačanih 8,8 eura pogovorov, ki bi migli bit zastonj. Zadnč je pa fotr znoru in je on poklicu, tako da zdej nestrpno čakamo nasledno položnco, da vidmo če bodo odštel 8,8 eura.
-
Petra5 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 4. 2005
- Kraj: štajerska
Hej Pink Panterka
No meni so isto nardili, mi niso brezplačnih pogovorov upoštevali pa ne 6 meseev brez naročnine, pol sem pa klicala na Si mobil, pa so mi pač oboje podalšali od takrat ko sem klicala pa za rok 6 mesecev.
No meni so isto nardili, mi niso brezplačnih pogovorov upoštevali pa ne 6 meseev brez naročnine, pol sem pa klicala na Si mobil, pa so mi pač oboje podalšali od takrat ko sem klicala pa za rok 6 mesecev.
Qualis vita finish ita
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov