simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Ne bom govorila na splošno, ampak za tiste izkušnje, ki sem jih slišala direkt iz ust uporabnikov in se večino časa nahajajo v moji širši okolici...simobil pač ne pride v poštev, ker je pokritost signala preslaba...mam kolegico, ki je šla z mobitela na simobil in je od takrat naprej skoz nedosegljiva. In potem vsakega kliče nazaj...pa zarad tega ne samo, da ne pršpara, ampak ma večji račun zdej, ko je na simobilu kot pa prej...tko da se simobil ne splača kr za vsakega...
-
Anja89 - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
ja sam učasih tut tista ena al pa dve črtici k se ti prkažeta dejansko ne pomenta, da se ti lahko zgovarjaš po telefonu. Js doma tut nimam signala, oz. je signal odvisen od nevem česa.. Včasih se lahko normalno zgovarjam, učasih pa skačem po hiši že samo da mi pošlje sms. Sm tut že na simobilu sprašvala zakaj oz. če mislijo kej izboljšat, pa mi je zadnjič reku da majo signal prek mobitela sem mu sam lepo povedala da oči ma mobitel in mu prou lepo lovi,tko da to ne bo držal...
Drgač pa kr za ene par krajev vem, da je simobil bolj "švoh" pri sprejemu signala, ampak mam občutek, da jim je na simobilu povsem vseeno, majo tako ali drugače dovolj uporabnikov.
ampak kljub temu ne grem na mobitel, pač mau več laufajo smsi al pa domač telefon...
Drgač pa kr za ene par krajev vem, da je simobil bolj "švoh" pri sprejemu signala, ampak mam občutek, da jim je na simobilu povsem vseeno, majo tako ali drugače dovolj uporabnikov.
ampak kljub temu ne grem na mobitel, pač mau več laufajo smsi al pa domač telefon...
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
a se kateri, ki ima simobil, slučajno dogaja, da ji kakšnih sms-ov sploh ne dostavi al pa kakšnih ne odpošlje? jaz včasih pošljem kak sms, pa ga naslovnik sploh ne dobi, čeprav meni kaže, da je poslano. in isto se dogaja še dvema, ki ju poznam in imata tudi simobil. mene nervira do konca in sploh ne vem kaj naj naredim
to infinity and beyond!
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
meni se še ni zgodilo in upam da se mi ne bo. sem pa nova na orto.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Mimi_M napisal/-a:In kolk je v € tistih - 70%
Me prav zanima , ker pri Simobilu itak kličem na vse Simobilove cifre za 0,02€ na minuto...., tukaj pa imaš samo 1 številko toliko ceneje (70 %)
Sori da tok pozn
Nimam pojma kuk je tistih -70%. Zdej če veliko kličeš tako ne prideš na ceno Simobila (s tem ne mislim samo tega uporabnika, ki ga imaš ceneje). Ne vem, men se nekok ne da preštudirat Simobilovih cenikov in vseeno ostajam pri Mobitelu. Že zarad tega, ker sem res en bedn uporabnik in porabim minimalno. Jst zase nimam pojma kuk imam ceno sms-a in mms-a. Itak če že kej pošiljam je to en ali dva na mesec.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov