simobil ali mobitel??

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 12. Jun. 2008 20:33

0?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 17:51, skupaj popravljeno 1 krat.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 12. Jun. 2008 20:50

Na eno številko lahko imaš 70% popust. Tistega, ki pač največ kličeš.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 12. Jun. 2008 20:55

ač?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 17:51, skupaj popravljeno 1 krat.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 12. Jun. 2008 21:04

Ojoj! Govorim za Mobitel. Sva se mal narobe poštekali :wink:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 12. Jun. 2008 21:07

aya
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 17:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tryanna
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tryanna » 15. Jun. 2008 20:49

Drugače si lahko pri mobitelu nastaviš 70% popust na eno mobitelovo številko, 305 na števiko drugega mobilnega operaterja in 30% na eno fiksno številko. Tega veliko ljudi sploh ne ve in ne koristi.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 15. Jun. 2008 21:02

In kolk je v € tistih - 70%
Me prav zanima :D , ker pri Simobilu itak kličem na vse Simobilove cifre za 0,02€ na minuto...., tukaj pa imaš samo 1 številko toliko ceneje (70 %)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 15. Jun. 2008 21:08

Js sem se odločila, da na mobitel ne kličem več nobenga, razn ene parih primerkou, ker moj račun na koncu mesca zadnje čase nanese še pa še. :P
Uporabniški avatar
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mash@ » 15. Jun. 2008 23:01

ej itak ne boš vedla koga kličeš, ker folk ko prestopa obdrži svoje cifre, tko da nima veze. izbrat je treba tistga, k ma najbolj ugodne tarife na splošno.

Glede tistega drobnega tiska...nč folku ni danes jasno ampak mu je treba stvar jasno in glasno povedat. To da če mi bodo dal 50 eur in da nikjer ne piše na veliko da to pomen še 2 leti pri njih se mi zdi nateg. V ZDA bi lahko temu sledila tožba. Stvar se napiše jasno in glasno če nimaš nč za skrivat.
Uporabniški avatar
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objavaNapisal/-a keya » 16. Jun. 2008 0:03

^^oh dej lepo te prosim no.. dramatiziraš čist preveč :roll:

daj mi nekaj povej, zakaj se tako na vsak način trudiš očrnit (prikazat v slabši luči) simobil?!?
upam, da je kak hud razlog, kr trenutno ... :roll:

in ja, nič ne skrivajo, čisto lepo piše vse - za pismene!!
če pa ta tvoja kolegica ne zna brat si je pa sama kriva & ne simobil.. mislim halo?!
in tud v ZDA nebi nikamor prišla s to tožbo, ker vse lepo piše (kot sem že omenila: za pismene).. + za teh 50€ bonusa je mogla podpisat pogodbo v kateri lepo piše da če vzameš popust se zavežeš še za dve leti - pogodbo bi pa vsak moral prebrat preden podpiše, če je pa ne si je pa sam kriv :roll:
pa tudi za nobeno zavajenje ni šlo, ker lepo piše da gre za podaljšanje razmerja, ti pa vzameš al nov mobi (v ponudbi ki ti jo pošljejo so tisti mobiteli še dodatno znižani + imaš še popust na katerkoli drug telefon.. zdj je blo 20€ popusta) ali pa 50€ popusta na pogovore! mislim da greš s čem takim k odvetniku.. se ti lahko samo smejat začne :lach:

sama sm bila pri mobitelu.. pa sem šla že doolgo tega na simobil in ne menjam - mobitel je čisto preveč drag zame! sem vprašala že kr pred časom direktorja enega oddelka pr mobitelu, da kaj jim je, da naj neki nardijo kr.. bodo ful strank zgubili, še posebi mlade (takrat je res ogromno folka zamenjalo operaterja).. pa da mi je žal, ampak meni je predrag & sploh ni računice, žal..
sej to je blo glih v času, ko so pol pripravljali te prve kao hude akcije za mlade..
mam pa zato oogroomno drugih stvari od mobitela :D

p.s.: kolegica je pred kakim letom šla iz mobitela na simobil - prej je imela računa vedno okoli 70€ sigurno (vsaj), zdej ne gre čez 25€ (pa si zračunajte koliko je recimo ona prišparala v tem letu) ;)
Uporabniški avatar
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a mash@ » 16. Jun. 2008 10:10

hja, no, iz vsakega zornega kota je stvar drugačna. Ampak pravjo, da ma stranka vedno prav.
Mene se niti cela stvar tolk ne tiče, sam tko povem.
Sicer je pa Mobitel ful začel delat spet na mladih, sploh z Itakom, pa neomejenim internetom ipd. Te storitve so pri Mobitelu še vedno boljše in zaneslivejše.
Vsekakor je pa odvisno od potrošnika kaj si želi.
Včasih se kakovost pač tud mal dražje plača. Sploh pri internetu vemo, da to drži.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 16. Jun. 2008 11:13

mash@ napisal/-a:hja, no, iz vsakega zornega kota je stvar drugačna. Ampak pravjo, da ma stranka vedno prav.
Mene se niti cela stvar tolk ne tiče, sam tko povem.
Sicer je pa Mobitel ful začel delat spet na mladih, sploh z Itakom, pa neomejenim internetom ipd. Te storitve so pri Mobitelu še vedno boljše in zaneslivejše.
Vsekakor je pa odvisno od potrošnika kaj si želi.
Včasih se kakovost pač tud mal dražje plača. Sploh pri internetu vemo, da to drži.

Prvo pravilo v kateremkoli podjetju, kjer se dela s strankami, je da stranka VEDNO LAŽE :wink: zato ker stranke bi rade imeli vse in vsakogar in potem to poskušajo pridobit na vse najbolj pretkane načine.
lahko se stranka v takem primeru kot si ga ti navedla, postavi na glavo, hodi po trepalnicah, kliče celo hordo čeferinov, gre na inšpekcijo, z glavo buta v zid in karkoli še pač hoče, ampak stvar je drugačna.
Ti bom poskenirala dopis od simobila, ki sem ga tudi sama prejela glede tega bonusa za 50 € ali nabave novega telefona in tam JASNO piše, da se vežeš za dve leti v kolikor vzameš 50 € ali pa nov telefon.Kaj si pa ti msilila, da bodo kar zastonj talal denar naokoli?Punca, že sama logika ti pove kaj in kako.
Poleg tega pa si dobila v podpis pogodbo, kjer vse jasno piše.Če se ti je ni dalo prebrat, je pa to samo tvoj problem in ne od nobenega drugega :wink:
Na vsaki pogodbi imaš spisane splošne pogoje, kjer piše vse točno kaj in kako, od vezav do tvojih pravic do pravic tistega ki nudi storitve in svašta.In je dobro kdaj tud kej prebrat, ne pa samo na vrat na nos nekej podpisvat.

In ne prodajalec ti ni dolžan razlagat vsak splošni pogoj pogodbe in vsega.Ti pač vzameš/jo dobiš pogodbo domov jo prebereš, preštrudiraš in šele potem podpišeš.Ne drži ti noben pištole v glavo, da morš prec podpisat.
tko, da prosm.ne prelagat na druge, neki kar ste popolnoma sami zajebal.za naprej pa veste kako in kaj.
In najbolj na živce mi gredo taki naročniki, ki pametujejo kot da so vso pamet sveta pojedli, potem se pa izkaže da še brat ne zna, kaj šele kej drugega.brat, brat, brat, brat.Danes je treba vse prebrat in vsak si je sam kriv če podpiše neki, prej pa nič ne prebere.Ni kriv manjši tisk, navadte se že na to :)
Zadnjič spremenil *purple*, dne 16. Jun. 2008 11:17, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 16. Jun. 2008 11:14

^^ j
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 17:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a mash@ » 16. Jun. 2008 11:44

ne ne, sej jest itak nism pr Simobilu, sam pravm kar sem slišala, govorim iz druge roke...

sem pr mobitelu in mi ni žal, pa moji starši niso direktorji... :(

sicer pa se bodo moral prav vsi začet hudo trudit za obstoječe kliente, pravjo da zna novi operater kr fajn pod nogami pomest. Bomo pol vidl.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 16. Jun. 2008 12:03

bil?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 17:56, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov