simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
ej itak ne boš vedla koga kličeš, ker folk ko prestopa obdrži svoje cifre, tko da nima veze. izbrat je treba tistga, k ma najbolj ugodne tarife na splošno.
Glede tistega drobnega tiska...nč folku ni danes jasno ampak mu je treba stvar jasno in glasno povedat. To da če mi bodo dal 50 eur in da nikjer ne piše na veliko da to pomen še 2 leti pri njih se mi zdi nateg. V ZDA bi lahko temu sledila tožba. Stvar se napiše jasno in glasno če nimaš nč za skrivat.
Glede tistega drobnega tiska...nč folku ni danes jasno ampak mu je treba stvar jasno in glasno povedat. To da če mi bodo dal 50 eur in da nikjer ne piše na veliko da to pomen še 2 leti pri njih se mi zdi nateg. V ZDA bi lahko temu sledila tožba. Stvar se napiše jasno in glasno če nimaš nč za skrivat.
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
^^oh dej lepo te prosim no.. dramatiziraš čist preveč
daj mi nekaj povej, zakaj se tako na vsak način trudiš očrnit (prikazat v slabši luči) simobil?!?
upam, da je kak hud razlog, kr trenutno ...
in ja, nič ne skrivajo, čisto lepo piše vse - za pismene!!
če pa ta tvoja kolegica ne zna brat si je pa sama kriva & ne simobil.. mislim halo?!
in tud v ZDA nebi nikamor prišla s to tožbo, ker vse lepo piše (kot sem že omenila: za pismene).. + za teh 50€ bonusa je mogla podpisat pogodbo v kateri lepo piše da če vzameš popust se zavežeš še za dve leti - pogodbo bi pa vsak moral prebrat preden podpiše, če je pa ne si je pa sam kriv
pa tudi za nobeno zavajenje ni šlo, ker lepo piše da gre za podaljšanje razmerja, ti pa vzameš al nov mobi (v ponudbi ki ti jo pošljejo so tisti mobiteli še dodatno znižani + imaš še popust na katerkoli drug telefon.. zdj je blo 20€ popusta) ali pa 50€ popusta na pogovore! mislim da greš s čem takim k odvetniku.. se ti lahko samo smejat začne
sama sm bila pri mobitelu.. pa sem šla že doolgo tega na simobil in ne menjam - mobitel je čisto preveč drag zame! sem vprašala že kr pred časom direktorja enega oddelka pr mobitelu, da kaj jim je, da naj neki nardijo kr.. bodo ful strank zgubili, še posebi mlade (takrat je res ogromno folka zamenjalo operaterja).. pa da mi je žal, ampak meni je predrag & sploh ni računice, žal..
sej to je blo glih v času, ko so pol pripravljali te prve kao hude akcije za mlade..
mam pa zato oogroomno drugih stvari od mobitela
p.s.: kolegica je pred kakim letom šla iz mobitela na simobil - prej je imela računa vedno okoli 70€ sigurno (vsaj), zdej ne gre čez 25€ (pa si zračunajte koliko je recimo ona prišparala v tem letu)
daj mi nekaj povej, zakaj se tako na vsak način trudiš očrnit (prikazat v slabši luči) simobil?!?
upam, da je kak hud razlog, kr trenutno ...
in ja, nič ne skrivajo, čisto lepo piše vse - za pismene!!
če pa ta tvoja kolegica ne zna brat si je pa sama kriva & ne simobil.. mislim halo?!
in tud v ZDA nebi nikamor prišla s to tožbo, ker vse lepo piše (kot sem že omenila: za pismene).. + za teh 50€ bonusa je mogla podpisat pogodbo v kateri lepo piše da če vzameš popust se zavežeš še za dve leti - pogodbo bi pa vsak moral prebrat preden podpiše, če je pa ne si je pa sam kriv
pa tudi za nobeno zavajenje ni šlo, ker lepo piše da gre za podaljšanje razmerja, ti pa vzameš al nov mobi (v ponudbi ki ti jo pošljejo so tisti mobiteli še dodatno znižani + imaš še popust na katerkoli drug telefon.. zdj je blo 20€ popusta) ali pa 50€ popusta na pogovore! mislim da greš s čem takim k odvetniku.. se ti lahko samo smejat začne
sama sm bila pri mobitelu.. pa sem šla že doolgo tega na simobil in ne menjam - mobitel je čisto preveč drag zame! sem vprašala že kr pred časom direktorja enega oddelka pr mobitelu, da kaj jim je, da naj neki nardijo kr.. bodo ful strank zgubili, še posebi mlade (takrat je res ogromno folka zamenjalo operaterja).. pa da mi je žal, ampak meni je predrag & sploh ni računice, žal..
sej to je blo glih v času, ko so pol pripravljali te prve kao hude akcije za mlade..
mam pa zato oogroomno drugih stvari od mobitela
p.s.: kolegica je pred kakim letom šla iz mobitela na simobil - prej je imela računa vedno okoli 70€ sigurno (vsaj), zdej ne gre čez 25€ (pa si zračunajte koliko je recimo ona prišparala v tem letu)
-
mash@ - Komunikatorka
hja, no, iz vsakega zornega kota je stvar drugačna. Ampak pravjo, da ma stranka vedno prav.
Mene se niti cela stvar tolk ne tiče, sam tko povem.
Sicer je pa Mobitel ful začel delat spet na mladih, sploh z Itakom, pa neomejenim internetom ipd. Te storitve so pri Mobitelu še vedno boljše in zaneslivejše.
Vsekakor je pa odvisno od potrošnika kaj si želi.
Včasih se kakovost pač tud mal dražje plača. Sploh pri internetu vemo, da to drži.
Sicer je pa Mobitel ful začel delat spet na mladih, sploh z Itakom, pa neomejenim internetom ipd. Te storitve so pri Mobitelu še vedno boljše in zaneslivejše.
Včasih se kakovost pač tud mal dražje plača. Sploh pri internetu vemo, da to drži.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
mash@ napisal/-a:hja, no, iz vsakega zornega kota je stvar drugačna. Ampak pravjo, da ma stranka vedno prav.
Prvo pravilo v kateremkoli podjetju, kjer se dela s strankami, je da stranka VEDNO LAŽE zato ker stranke bi rade imeli vse in vsakogar in potem to poskušajo pridobit na vse najbolj pretkane načine.
lahko se stranka v takem primeru kot si ga ti navedla, postavi na glavo, hodi po trepalnicah, kliče celo hordo čeferinov, gre na inšpekcijo, z glavo buta v zid in karkoli še pač hoče, ampak stvar je drugačna.
Ti bom poskenirala dopis od simobila, ki sem ga tudi sama prejela glede tega bonusa za 50 € ali nabave novega telefona in tam JASNO piše, da se vežeš za dve leti v kolikor vzameš 50 € ali pa nov telefon.Kaj si pa ti msilila, da bodo kar zastonj talal denar naokoli?Punca, že sama logika ti pove kaj in kako.
Poleg tega pa si dobila v podpis pogodbo, kjer vse jasno piše.Če se ti je ni dalo prebrat, je pa to samo tvoj problem in ne od nobenega drugega
Na vsaki pogodbi imaš spisane splošne pogoje, kjer piše vse točno kaj in kako, od vezav do tvojih pravic do pravic tistega ki nudi storitve in svašta.In je dobro kdaj tud kej prebrat, ne pa samo na vrat na nos nekej podpisvat.
In ne prodajalec ti ni dolžan razlagat vsak splošni pogoj pogodbe in vsega.Ti pač vzameš/jo dobiš pogodbo domov jo prebereš, preštrudiraš in šele potem podpišeš.Ne drži ti noben pištole v glavo, da morš prec podpisat.
tko, da prosm.ne prelagat na druge, neki kar ste popolnoma sami zajebal.za naprej pa veste kako in kaj.
In najbolj na živce mi gredo taki naročniki, ki pametujejo kot da so vso pamet sveta pojedli, potem se pa izkaže da še brat ne zna, kaj šele kej drugega.brat, brat, brat, brat.Danes je treba vse prebrat in vsak si je sam kriv če podpiše neki, prej pa nič ne prebere.Ni kriv manjši tisk, navadte se že na to
Zadnjič spremenil *purple*, dne 16. Jun. 2008 11:17, skupaj popravljeno 1 krat.
-
mash@ - Komunikatorka
ne ne, sej jest itak nism pr Simobilu, sam pravm kar sem slišala, govorim iz druge roke...
sem pr mobitelu in mi ni žal, pa moji starši niso direktorji...
sicer pa se bodo moral prav vsi začet hudo trudit za obstoječe kliente, pravjo da zna novi operater kr fajn pod nogami pomest. Bomo pol vidl.
sem pr mobitelu in mi ni žal, pa moji starši niso direktorji...
sicer pa se bodo moral prav vsi začet hudo trudit za obstoječe kliente, pravjo da zna novi operater kr fajn pod nogami pomest. Bomo pol vidl.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov